Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (55)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

Salutam!
Imi pare rau ca nu am mai apucat sa intru, am fost f ocupata si in unele zile nici nu am apucat macar sa citesc... Acum am sarit doua jumatati de capitole ca zau nu mai pot sa va prind din urma...

Multumesc mult fetelor pt sfaturi ! Si multumesc si pt grija, am vazut ca ati mai intrebat de mine...
Sincer, nu cred ca voi mai putea tine pasul cu voi, probabil o sa intru mai rar pe viitor - am tot mai multa treaba cu biroul si incerc sa mai petrec ceva timp si cu copiii, plus ca incerc sa mai recuperez un pic la somn, mai dorm uneori ziua ca nu mai pot.

Noptile au devenit mai complicate cu Floricica d el ao vreme incoace, se terezeste di ora in ora, ma zapaceste, sint zombie.

Tusea nu i-a trecut, acum macar nu mai e din aia ragusita care ma speria pe mine. Bref, tuseste deja de 3 saptamini, primele 2 saptamini laringita, fact 7 zile aerosoli, apoi 7 zile doar siropuri de tuse, apoi s-a intetit tusea si iar am facut o saptamina de aerosoli. I-am dat Mucosolvan si acum nu mai tuseste uscat, a inceput sa expectoreze (in ultimele zile s-a dus tusea din git la plamini).
De ieri am inceput antibiotic Ceclor, chiar daca nu a facut febra deloc in timpul asta, si nici rosiu in git sau muci n-a avut, dar a zis pediatra ca 3 saptamini d etuse e prea mult, trebuie sa incheiem cumva, altfel poate deveni cronica tusea... Merg pe mina ei, ca lui Vladimir i-a mers bine cu tratamentele ei, chiar daca e de moda veche, am incredere in ea ca a tratat zeci de mii de copii bolnavi in viata ei...

Eu sint mai bine, mi-a trecut bronsita aproape d etot, sint mai bine cu spatele, si chiar si cu barbatul sint mult mai bine de vreo 2 saptamini incoace.

Imi pare tare rau ca nu va mai sint de nici un ajutor in ultima vreme, o sa-mi revin eu si ma intorc cu indicatiile pretioase :))

Hai ca ma intorc s amai citesc ceva din capitolul asta.

Nu am nominalizat pe nimeni ca ar trebui sa scriu prea multe - asa e cind lipsesti, se aduna... :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramy77 spune:

VLADI, ma bucur ca avem vesti de la tine.Sper din tot sufletul sa-si revina cat mai repede Floricica,ca a tras destul cu tusea saracutul. Si ma bucur ca te simti mai bine.Multa sanatate!

Noapte buna tuturor, merg la ca cine stie ce program are iar fii-mea noaptea asta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Salutare.Noi azi am papat dimineata para cu piersica si o masura de cereale, la pranz piure de tzitzi ca de legume nu a vrut desi ieri a mancat tot de asta dar cred ca ii place proaspat facuta everyday ce-i fraier????Seara niste cereale banana cu piersica de la humana bio.De cacao as putea zice ca n-au niciun gust dar el a fost incantat.tare blegi mai sunt astia mici ca inghit orice kk.Maine servim mar cu pruna si putin suc de morcov si vedem noi restul.Poze noi !!!

Mamica de George-Theodor
7 Martie 2010
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

vladi ma bucur ca floricica e mai bine!

denisa da.mi link sa vad ce body vrei, eu sunt tare lenesa la trimis pachete, ti l.as aduce cand vin la anu in tara, dar cum ma gandeam ca e doar 1 body cred ca il pot trimite in plic prin posta normala, macar aia e langa mine :))) vb serios, da.mi sa vad
eu azi am luat printre altele 3 bodyuri din HM masuta 9-12 luni, cred ca la fel iti trebuie si ala ca nu.s foarte mari

ami ma bucur ca nu te.ai suparat nu de alta, dar urasc ce tocmai ti.am scris tie, adica daca am ceva cu tine, iti spun tie cu nickul tau, nu scriu...unii de zic rahaturi, ca poate suna a apropo, dar eu deloc nu m.am gandit la tine, exact cum spunea niki cateodata ne exprim foarte aiurea, eu am simtit.o de multe ori pe pielea mea si nu as face niciodata asa ceva

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Vladi - sanatate multaaaa. Ce se tne tusea asta ca scaiul de voi

Roxi - stai linistita ca nu mor fara body ala. ti-as da link sa-l vezi dar nu stiu unde sa ma uit dupa el. Asa incalcit mi se pare site-ul de la HM

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna seara!

Ioana a fost asa de darnica ca i-a dat si Justinei raceala.
Mititica abia poate sa respire, ii curge nasul rau..acum o curat, peste ceva timp iar se trezeste ca nu poate sa respire ..cred ca voi avea o noapte alba.
Ioana e m bine, insa ii curge nasul si tuseste. (pt tuse i-am dat Stodal)

Mama ei de gradinita.

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)

MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

IOANACT multa sanatate Justinei!
Nu stiu exact daac e voie la pui asa mici, dar exista Olynth pt copii de desundat nasul.
Daca ii curge nasul, se usuca usor cu Pivalone (microspray). E f bun si Oftamezone, mai reduce mucozitatile. Iti zic astea pt ca nasul infundat nu o sa o lase sa doarma, o sa fie nervoasa... si vai si de tine apoi cu somnul !
Daca are nasul infundat, de mare ajutor e sa pui umidificator in camera (sau o cratita cu apa fierbinte macar) plus o fiola de carvol sparta pe o batista in camera (sau esenta eucalipt, din astea).
Macar niste umezeala in camera baga in seara asta, o sa fie mai bine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina30 spune:

Citat:
citat din mesajul lui oanka80

ma mai primiti si pe mine aici??. dupa lungile calatorii de vara, a venit toamna si am incercat sa ma mobilizez sa pun cate ceva pt iarna, am fost mereu pe alergat pt rezolvarea problemelor, dar suntem bine, crestem pe zi ce trece, inca nu avem dintisori, in schimb avem mucisori. la mancare inca avem ceva probleme, in sensul ca o zi mananca bine, a doua zi e la dieta, si tot asa, dar am rabdare si am in cap vorba unei fete de aici(nu dati cu rosii ca nu mai tin minte ): pana la 18 ani va avea timp sa se diversifice. am facut si vaccinul de 6 lunite, a tras un bocet de zile mari, am coborat salteluta la patut caci ne-a surprins intr-o zi ca poate sa se ridice in picioare in patut, doar pt cateva secunde.
merge de-a busilea cu o viteza f mare, ii mai raman pantaloneii in urma, e f atenta la lucrurile mici din casa, mi-a rastrunat punga cu detergent in baie, cat eu eram pe tron, si as putea scrie 3 pagini cu ce nastrusnicii ne distram noi cu Maria.
felicit si eu mamicile si bebeii pt increstinare, vazut toate pozele cu iepurici, mamici frumoase, animalute adorate...
ma asteapta o zi de bucatareala si asa ma tot invart in jurul cozii caci imi lipseste cheful cu desavarsire.
ii dau mariei SINUPRET pt mucisori, a mai folosit cineva de aici pt bebei?
va pup pe toate fara exceptii

Oana, mamica fericita de Maria-Emilia (28.02.2010)

hi,

m-am uitat pe paginile nemtesti, se mai scrie pe reteta si aici cateodata pentru bebelusi dar tb sa stii ca are alcool in el, siropu' si de fapt e de la 2 ani in sus... nu cred ca e o problema prea mare, dar na daca ai intrebat, am raspuns.

Cristina Ingrid Evelina(20.03.2010) si Magnus Tiberius (7.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanzi spune:

M-am uitat pana cum la poze, ce frumoase sunt!
Ellanik, ce a crescut Geo! Cand l-am vazut in scutecul acela mi-am dat seama ce mare e! De frumusel nu mai zic! Sa stapaneasca sanatos masinuta si sa conduca cu atentie!
Oana, are Eric un ras, de te binedispune imediat! Nu stiu cum sa expilic, dar parca rade din tot sufletul! Si sta super in picioruse, bravo !
Denisa, sa stapanesca Maya sanatoasa bumbo! Se pare ca ii place
Dayanara, tu iar m-ai facut sa rad! Initial ma gandisem ca decat sa mergi la cumparaturi sau la urgente, mai bine stai pe forum. Dar apoi mi-am adus aminte ca se poate cumpara si on-line . Deci cum ai da-o, tot nu e bine. Oricum, bumbo a fost o investitie buna, il folositi toti.
Vladi, multa sanatate lui Floricica!
Ioanact, imi pare rau ca e bolnavioara si Justina, sa se faca bine repede!

http://picasaweb.google.com/106607513579030153787/Sanzi02#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanzi spune:

Irene, am vazut si pozele tale, sunteti o familie foarte frumoasa. La multe lunite Dianei! Sa fie sanatoasa si sa te bucure mereu! Iarna cu 25 grade vreau si eu, dar parca la vara de acolo nu m-as baga...
Stanucel, m-am hotarat! Maine ii arat Marei filmuletul, sa vada si ea cum se mananca! Nu-mi vine sa cred, Adelina nu a scuipat, nu a bagat mana in castron, nu ti-a tras de lingurita, abia a murdarit un pic bavetica...Bravo ei!

http://picasaweb.google.com/106607513579030153787/Sanzi02#

Mergi la inceput