Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (55)
Raspunsuri - Pagina 21
child spune:
ALINA la noi, pentru nas infundat, a mers bine apa de mare phisiomer baby si apoi aspirat cu batista bebelusului.
Si serul fiziologic merge bine, trebuie pus mai mult si apoi aspirat.
Incearca sa-i dai si oscilococcilum, la noi a functionat.
Si stodal doar daca tuseste.
Sanatate multa printeselor
child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)
Bumbitza spune:
Salutare! Sunteti fenomenale fetelor..ma prapadesc de ras aici..sia bia sunt la pagina 7 - Roxano fata tu nu te mai vindeci, si mai ziceai ca vrei sa te lecuiesti de dependenta de forum, pai noi ce ne facem fara tine?.. eu recunosc ca de multe ori cand deschid netul = zi pierduta dpdv al activitatilor casnice :D atata timp cat nu-ti afecteaza viata in adevaratul sens al cuvantului eu zic ca forumitul e binevenit - pe mine ma ajutati enorm, nu stiu ce m-as face fara voi :*
Honey, fiecare copil se dezvolta in ritumul sau, asa-i ca fii-mea e mai precoce, dar cateodata obosesc...dar nu vreau sa ma plang, ii multumesc lui D-zeu ca e sanatoasa si vesela si sper sa o tina tot asa. O sa incerc azi sa mai pun poze
ami
jeni, welcome in za Duracell club! :)) citisem ca ai fost in tineretului, am fost si eu doar ca mai devreme...daca stiam te sunam sa ne vedem, dar nu intrasem pe forum sa citesc.
nafi, papushicata, sunteti niste mamici minunate! si eu mai am momente dintr-astea in care simt ca nu sunt suficient de mama-buna ca sa zic asa, dar pt fiecare copil mama sa este cea mai buna :) atata timp cat exista dragoste
ioanact printesele. am vazut da ce nazdravana e Ioana, trag sperante ca al doilea e mai cuminte :D
miria, de acord cu ce spui tu cum ca un copil trebuie s amai stea si singur, sa-si faca de lucru etc. din punctul asta de vedere pt spune ca ilinca mai sta singura cat de cat, nu mult dar...
LAlexandra, eu zic ca pe masura ce va mai creste va fi mai ok..imi imaginez ce greu trebuie sa-ti fie. eu am noroc cu mama, cand sunt f obosita mai vine ea pe la mine si ma ajuta, sau eu trag fuga la ea...se intelege de minune cu ilinca si nu-ti pot spune cat ma reincarca cu energie alea 2 ore sau cate or fi cand dorm sau fac orice altceva. hai curaj, ca va fi din ce in ce mai bine
Irene bine ai venit!
Stau cu urechea ciulita ca trebuie sa se trezeasca printesa pt papa.
Mada mami de Ilinca frumoasa (31.03.2010)
Mami si tati te iubesc mult!
Ioanact spune:
Vladimirescu multumesc! Numai ca ce-ai enumerat tu nu am. Am avut Pivalone dar l-am terminat , dar o cratita cu apa fierbinte am.
sanzi merci mult!
Acum sa ma laud cu dulceata mea de corcoduse.
Tocmai ce-am pus-o in borcane.
Am facut-o in felul urmator( daca va intereseaza):
Am spalat bine corcodusele, le-am scos samburii si-apoi le-am dat prin razatoare.. a ramas doar pulpa.
La 2 kg de pulpa de corcoduse, am pus 2 kg de zahar si la urma 2 pliculete de Gelfix.
Am pus la fiert fructele cu zaharul, dupa ce-au fiert (cand am vazut ca s-a ingrosat) am adaugat Gelfix-ul.
A m dat in clocot un minut ( scris si pe plic cum se procedeaza) si-apoi le-am pus in borcane.
Luni m fac, ca avem corcoduse , Slava Domnului, zahar deasemnea iar Gelfix il cumparam.
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
Ioanact spune:
child I-am pus ser fiziologic (asta m am).. De-acum tb sa cumpar, sa am.. De un an si ceva n-am avut pb cu Ioana.. dar de cum a inceput gradinita tb sa m astept la raceli.. m ales in colectivitate.. ba m mult o am si pe Justina.
Multumesc pt grija!
bumbitza dar ai vazut-o si pe Justina, n-ai vazut cat de cuminte e?
Bumbitza spune:
jeni, irene...zic si eu ca gabyhila, mor de pofta de mancare libaneza. N-am mai mancat de cand eram gravida...tot asa pofta mi-era si de fericire ca mergem la restaurant am alergat ca o caprioara si am plonjat aproape pe burta, iar a doua zi m-am internat cu membranele fisurate, of of...
dianami, felicitari pt premii..daca stiam ca sunteti si voi la targ ne intalneam :) am luat si noi tarc in sfarsit1 de la chicco si scaun de masa de la abc design - f incantata sunt de ele, sper sa le si folosim pe masura :)
elba, vacanta placuta! in vacanta plecati nu? 3 saptamani...ce draguuuut!
honey, si mie imi curg sanii si acum :) atunci cand ii e foame fetei de regula, dar oricum cand o alaptez sanul celalalt curge musai.
Niki, la multi ani si sper ca ati avut parte de un botez minunat! sau inca petreceti? :D
Trimit, am ajuns la pag 13 :)
Ioanact spune:
Stanucel eu i-am introdus pe zi numai un singur fruct/ leguma, atat.
Azi de ex i-am dat piure dn mar cu cereale iar restul lapte.
Maine ii voi da cereale simple ( preparate cu apa) iar de Luni incep cu supele.. ( deocamdata am ' testat' 2 legume( cartoful si morcovul).. iar Luni adaug si dovlecelul, ma gandeam si pastarnacul ( dar ma m gandesc).
Ideia e ca/ zi ii dau o singura masa de fructe ori de legume.. cand reusesc sa o inlocuiesc adica sa nu m ceara lapte dupa, incep cu o a doua masa/ zi.
Si eu tot la microunde incalzesc māncarea noastra. Pt Justina am incalzit la aragaz (deocamdata ).
Ioanact spune:
Roxana m trebuia si tu sa-ti bumbo ala in cap
Ii sta bine Silvanei in el si pe Maya am vazut-o..
Bumbitza spune:
Hai ca intre timp am si alaptat puiul
stanucel merci de raspuns. fii-me se apuca de urechea stanga de ceva vreme, sper ca face asta doar ca si-a descoperit-o nu din alta cauza :( oricum de vreo 4 zile nu mai e asa plangacioasa, i-am zis dat panadol pt dintisori 4 seri la rand si e ok acum.
oanka, ma bucur ca ai intrat! felicitari pt progrese!
ioanact, sanatate multa fetelor! imi par erau ca si justina e racit acum..
dulceata de corcoduse? nu am mancat pana acum...tre sa fie tare gustoasa.
vladi, bine ai revenit! sanatate multa lui floricica!
Unde vad si eu poze cu Casi si Asteropi? sunt pe contul comun? ca le-am cautat :(
Am vazut ca vorbeati despre modificare nr-ului la pantofi dupa sarcina..eu am ramas in schimb cu dureri de picioare, toata laba piciorului ma doare si incheietura, fiecare oscior in parte - sapt viitoare ma duc la ortoped gata.
Si sa mai intreb ceva, Ilinca de ieri transpira mai mult decat de obicei, in special pe caput desi nu are cine stie ce podoaba capilara inca.. Febra n-are, muci nu, de imbracat gros n-o imbrac...mananca mai putin ce-i drept dar in rest e ok, sa ma ingrijorez?
Ioanact spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Bumbitza ioanact, sanatate multa fetelor! imi par erau ca si justina e racit acum.. dulceata de corcoduse? nu am mancat pana acum...tre sa fie tare gustoasa. Mada mami de Ilinca frumoasa (31.03.2010) Mami si tati te iubesc mult! |
Nici eu nu am mancat..pana cand mi-a adus o prietena si a iesit super bun..at m-am hotarat sa fac si eu.
Bumbitza spune:
vai ce scumpa-i adelina macar de-ar sta si ilinca asa cumintica la masa..chiar sunt curioasa, de sapt viitoare vreau si eu sa incepem asa putin cate putin cu sucuri/piure-uri.
ps: m-am pus pe scris, opriti-ma! daca tot n-am timp ziua, macar seara sa imi mai caltesc si eu ochii cu ce scrieti voi pe aici