Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (55)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna seara!
Se putea Ioana sa nu raceasca, dupa ce s-a trezit am vazut ca ii curge nasul. I-am dat Paracetamol sirop.
Dupa ce-am venit de la vaccin cu Justina , am m stat un pic si I-am dat sa pape dupa care a adormit. Dupa ce s-a trezit I-am luat temperatura (avea 37,6), nu i-am dat nmic.. daca trece de 38.. in schimb a avut un scaun moale , de fapt diareic (probabil de la vaccin).
Asa, si vazuse si Ioana ca i-am pus Justinei termometru si vroia si ea , si asa am vazut ca are febra (38,2) i-am dat si 5 ml de Nurofen.
Acum, sper sa-i treaca si sa nu-i creasca febra.

Azi m-am intalnit si cu mamica unei fetite (colega Ioanei de banca) si a ei ii curge nasul . Ori a racit un copil si a luat si ceilalti ori din cauza geamului deschis ( in clasa sunt 2 geamuri si erau ambele deschide cand am luat-o la pranz).

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)

MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Citat:
citat din mesajul lui honeybaby[

au inceput milkele sa curga
Mai ii curg cuiva sanii dupa 5 luni???

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mie!!!!si Geo are 6 juma'deja si eu ud tricouri la greu.Mai doreste cineva lapte de eu?gras,bun,eftin!!!aripi picante!!!

Mamica de George-Theodor
7 Martie 2010
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Child nu o stii pe Dana Caragata ? Parintii ei locuiesc in Brasov iar ea in Tulcea..este si prietena mea.
Uite aici, nu esti tu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

ALINA da, o stiu, de fapt ne-am cunoscut aici, pe forumul de mamici de brasov si vara asta ne-am si intalnit.
Intre pozele mele este si una cu grupul de brasov.
Ca sa vezi ce mica e lumea!

child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

ALINA - Ce simptome are Ioana? Si ce i-ai dat? Ca n-am inteles prea bine. Am amestecat medicatia Iustinei cu a Ioanei in cap.

Doar pentru nas infundat si/sau curgator nu-i dai unui copil micut decat picaturi si spalaturi serioase cu ser fiziologic si aspirat. Eventual cateva picaturi locale cu vit.C. Nu altceva. Apoi, daca nu trece sau nu stagneaza la stadiul asta si apare altceva atunci adaugi medicamentul potrivit.

Scuze daca ma bag sa-ti dau sfaturi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

Am uitat sa scriu meniul de azi, dar pe care Albert nu l-a prea mancat, cu toate ca ieri l-a devorat:
- dimineata piure din avocado cu piersica
- la pranz: piure din morcov, pastarnac, cartof, dovlecel, gogosar.

Maine dimineata il incerc cu niste iaurt. Oare are voie la varsta asta?
I-am luat iaurt bio si dupa aia ma apuc sa fac eu in casa.

child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

ROXANA - Sa stii c-o sa ma sui in Bumbo. De fapt, ma batuse si pe mine gandul, dar asteptam sa se culce toti. Si nici nu aveam de gand sa ma laud cu asta, dar daca mi-ai luat-o inainte nu mai conteaza.
Deci zici ca-i eficient?

Auzi, fata, si de ce sa nu-mi dea sa mananc JENI? E gratis si eu si asa nu mai am bani, ca am cumparat Bumbo cu ei.

Mergi la inceput

Ellanik drum bun si distractie placuta la munte!
Roxana tu cand o diversifici pe Silvana?
Roxana, Gabyhhilla, miria_cristina m-ati amuzat la faza cu "culo".
Roxana hai, ca e tare Ivan..nu stie ce sa m faca..auzi cu degetele Silvanei se scobea in nas..

Fetelor, nu mai pot, deja rad cu lacrimi..

Mergi la inceput

Denisa da! Se incepe diverisificarea si cand nu i-a in greutate..Mai incerc maine cu fructe.
stanucel da.
Justina daca se culca devreme, uneori se trezeste pe la 2-3, alteori m tarziu..dar niciodata n-am trezit-o eu.
De ce o trezesti?
Lasa pe ea sa se trezeasca daca ii este foame.
E musai sa papa la 21:30?..e-adevarat ca si eu incerc sa pape in jurul orei 21..ca sa nu se trezeasca noaptea, m spre dimienata..dar uneori adoarme m dvm si n-am ce-i face.
Fetele se plang aici ca se trezesc bebeii si tu o trezesti?
elba unde mergeti?
Multumim la fel!
Miria_cristina ii curge nasul (il are si infundat) si avea febra 38,2.
I-am dat paracetamol, Nurofen si ser fiziologic in nas.
Ma gandeam sa-i dau si pic cu Vit C.
Aaa si e vb de IOANA..nu de Justina.
Justina avea si ea 37,6 dar nu i-am dat nimic, doar daca trece de 38, ii pun supozitor.
Hai, ca te-am zapacit.

Mergi la inceput

IOANA - Sa alternezi siropelele de Panadol si Nurofen la intervale rezonabile de timp daca vrei sa continui sa-i dai. Sa nu fie prea apropiate. Sa-i iei picaturi gen Vibrocil. Spalat nasul cu ser mult, aspirat si, apoi picaturile.
Seara pe perna sa-i picuri uleiuri volatile de desfundat nasucul. Bune sunt inhalatiile, daca ar sta, sau aerosolii.
Da-i Paragripe din ora in ora cand e treaza.
Daca tempe scade sub 38 grade eu as continua sa-i dau numai Paragripe, iar siropurile numai daca se ridica febra.

Poate ar trebui si 2,5ml Ketof seara. Usuca mucozitatile si e antihistaminic.

Mai vorbim, merg la nani.

Pupa fetele si sanatate!

Mergi la inceput