Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (55)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

ma am incercat doar sa vad daca intru:) pun pariu ca incearca si leo cand vine
ina tu poate intri ca esti mai subtirica, ia vezi, sa.mi zici si mie

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmickey spune:

ami_84 am pus cereale in borcanel,era prea zemos...a mancat putin dar cam greu,e tare haioasa ca nu stie ce fac eu cu lingurita pe langa ea...sta mirata...:) unde gasesc retete pentru bebelusi pe categorii de varsta????

Ioanact noi am fost ieri la pediatru avem 7500 grame,67 cm...:) hai ca avem fetite maricele :)

irene26 e scumpa foc a ta fetita, scuze daca nu am citit din urma..dar ce varsta are???

azi am avut o fetita foarte cuminte,a stat mama cu ea cei drept,(doar in brate o tine) dar a fost cuminte...acum doarme de la orele 20.00...

fetelor daca bebeii vostri se culca devreme,voi ii treziti la orele 24.00 sa manance? eu asa fac,:( nu ma ia somnul daca nu mananca si mai tarziu..:( asta in conditiile in care nu mananca ultima masa in jur de 21.30...

o seara buna
noapte buna...

FILMULETE
POZE

mamica de adelina 16.04.2010 :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ami_84 spune:

Miria, Andra - multumesc de sfat!

Ella - la faza cu gaina nu m-am gandit. Am sa-i spun sotului sa vad ce spune ca am unde sa o tin.

Am vazut ca vb de araba.. eu locuiesc in Iasi langa universitatea de medicina si aici e plin de straini. Arabi, indieni, si altii.. Intradevar vorbesc foarte tare, ai impresia ca tipa, cum spunea Nafi. Dar sincer, fara sa supar pe careva, pe mine ma enerveaza astia tineri veniti la studii, ca toata ziua se uita dupa curul romancelor (ca tot s-a vb de el azi ). Cand treci pe langa ei, te masoara si te examineaza de zici ca invata anatomie pe tine. Fetele din Iasi pot confirma... De cei mai in varsta nu comentez ca nu am intrat in contact.

Citat:
citat din mesajul lui dayanara

ma, m.am bagat in bumbo eu, n.am intrat normal, dar chestia aia dintre picioare mi.a intrat "intre picioare"dintre miria ia incearca sa vezi cum e :))))))))

Am ajuns la sfarsit... fetele am ras cu voi de numai pot!

_

Mamica cu iepuras cuminte de sase luni

"Intr-o caverna se puteau citi aceste incizii pe pereti: 1+1=1 si, imediat dupa, 1-1=2. Nici chiar cei mari mari matematicieni nu au fost īn masura sa descifreze acest paradox; cu toate acestea, rezolvarea enigmei este una simpla. Este vorba despre aceeasi simplitate care permite oricaruia dintre noi sa se nasca. Lipsa aparenta a logicii dispare daca ne gāndim la procesul nasterii: mama cu copilul sau īn pāntece formeaza un tot si, imediat dupa nastere, mama si copilul devin doua fiinte distincte."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ami_84 spune:

Roxana am vazut pozicile cu Silvana si noua ei jucarie! Vroiam sa spun ca vad ca sta f bine in fundulet la masa. Irina cand o pun in fund, tot timpul se apleaca in fata, sa-si admire picioarele!

Noapte buna mamici de iepurasi!

_

Mamica cu iepuras cuminte de sase luni

"Intr-o caverna se puteau citi aceste incizii pe pereti: 1+1=1 si, imediat dupa, 1-1=2. Nici chiar cei mari mari matematicieni nu au fost īn masura sa descifreze acest paradox; cu toate acestea, rezolvarea enigmei este una simpla. Este vorba despre aceeasi simplitate care permite oricaruia dintre noi sa se nasca. Lipsa aparenta a logicii dispare daca ne gāndim la procesul nasterii: mama cu copilul sau īn pāntece formeaza un tot si, imediat dupa nastere, mama si copilul devin doua fiinte distincte."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanzi spune:

Stanucel, eu de aici m*am mai inspirat
http://retetebebelusi.ro/
Mara adoarme pe la 21, dar nu o trezesc sa manance. Are ea grija, oricum, se trezeste de n-spe ori pe noapte. Daca ar fi dupa mine, nu as trezi-o, la varsta lor nu mai au nevoie sa manance noaptea, iar daca le e foame, sigur cer singuri.

Dayanara, esti tare . Am o durere de cap de mor si tot am ras in hohote. Vezi, sa nu te lasi de forum!!!

Eu va pup si va doresc o noapte linistita. Azi ma culc devreme, sunt super obosita, Mara cred ca a avut vreo baterie in plus, m-a terminat!

http://picasaweb.google.com/106607513579030153787/Sanzi02#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

[quote]Si zice ma-ma mai ales cand e suparat, dar si cand are chef de povestit, de multe ori ii iese "expresia" ma-ma ba-ba", sotul meu face misto de mine si zice, "vezi, pana si asta micu zice ca te-ai ramolit".[quote]

ATB chiar m-am distrat de faza cu ramolitu...eu am avut noroc ca al meu pui era cu "be-be-be"..dar i-a trecut deja!

Ioana28felicitari pt dintisor

Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)

Codrin luna a 5-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanzi spune:

Aa, am uitat, Ellanik, , nu cred ca merge cu gaina pe balcon, unde fumeaza soacra, tre sa ii asiguri conditii, altfel o sa fie o gaina stresata si nu sunt ouale bune.

http://picasaweb.google.com/106607513579030153787/Sanzi02#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elba spune:

Buna seara!

Nu am reusit recuperez asa ca nu sunt in tema cu discutiile.
De maine plecam si noi pt 3 saptamani si nu cred ca am timp sa mai citesc sau sa va scriu.Oricum daca nu citesc nu prea am la ce raspunde.

Dar va doresc 3 saptamani cat mai frumoase cu bebei sanatosi si veseli iar voi,mamicilor sa fiti cat mai odihnite.

V-am pupat pe toate si ne mai auzim

mamica lui Filip(30.04.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

Citat:
citat din mesajul lui honeybaby

au inceput milkele sa curga
Mai ii curg cuiva sanii dupa 5 luni???

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mie, daca le las "in vant", fara bustiera sau sutien, mai ales daca il iau in brate pe Ianis sa mai si preseze sanul ... ma fac fleasca, cu toate ca productia mea a scazut mult de cand cu diversificarea

Poze & www.youtube.com/user/andrastephanie#p/u" target="_blank"> Video

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)

Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Elba - drum bun!

de Riccardo

Povestea lui Ricky
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629

Mergi la inceput