Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (10)
Raspunsuri - Pagina 16
dia_tm spune:
Edi, !!!
Silvia, si eu sunt racita ; si de azi dimineata, dand cu nasul de cele 5 grade de afara, chiar ma simt ca in toiul iernii.
Toanca, o fi Turcia interes de servici, dar sper si in plan personal sa-ti prinda bine. (si eu vreaus a plec undeva unde e cald...)
Am revenit dupa un week-end mai neplacut, si am senzatia ca ploaia si frigul de afara sunt mult mai finute decat "vremea" din sufletul meu.
Vineri ne-am certat aiurea cu Adri...sambata am continut, pana cand pachetelul de nervi, alimentat in conutinuu, a facut poc. Au trecut deja 2 zile si-au trecut degeaba, fiindca senzatia persista...si nud a absolut nici un semnc a va pleca curand. iar eu ma simt ca dracu...si suparata pe ea, si suparata pe mine (ca nu reuses sa fiu mai calma si sa gasesc alte solutii) si vinovata (ca desi e copilul meu si o iubesc enorm nu-mi trece supararea asta...).
Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006)
cosmi1975 spune:
salutare gagici....eu is varza...pe papan l a durut urechea de pe la 2 noaptea la 4 dimineatasaracutul si dim l am dus la gradiiAM VB CU D NA SI MI A ZIS CA S A VAITAT SI ACOLO DE URECHE
eu de kg nu ma vait ...de cand cu ,,starile ,,mele nasoale am ajuns la 65 de kgnu mai am ce imbraca ...n am avut din liceu kg astea.....asta e
Maraki pare ca vei fi o soacra chiar de treaba
Toanca asdar plecio la turcaleti??sa aduci copilului ce si doreste
Miha...am vazut subiectul pus de tine....si la papan sunt copii mai mici de varsta si 33 in clasa dar nu vin mai multi de 20 ..si doamnele chiar se descurca si lucreaza...sunt multumita
Silvii am facut fazanul asa cu ciuperci si vin multa iesit belea de bun
Teolinda super a slabit verisoara...
Ana mi aduc aminte de o faza cu multi ani in urma...aveam un copil in clasa acre mereu il casapea pe altul care era chiar cuminte...mama celui cuminte a vb cu noi,cu mama ,,batausului,, cu el ...i a explicat ba una ba alta....degeaba...femeia era si ff calma...dar intr o dimineata pe nepusa masa a intrat in clasa si s a dus la copilul bataus si cu zambetul pe buze i a zis la ureche.....,,daca mai indraznesti sa dai in copilul meu te vei duce acasa cu un picior rupt,asa de tare te voi bate,,...din ziua aia copilul bataus nici nu l mai privea pe copilul cumintelsi s a linistit situatia...acu eu nu ti dau nicio idee
am asa o stare de nervi...
MIHA78 spune:
Cosmi, in primul rand multa sanatate lui Stefan, pb. e otita. Si noi bolim, rau, o viroza respiratorie, cu putin weezing, asta e stam acasa cateva zile. In al doilea rand m-a amuzat teribil povestioara ta, clar da rezultate, o colega de-=a mea mi-a povestit exact o chestie de genul asta, nepoata terorizata la gradi de un copil, pana s-a dus bunicu si-a bagat, putin frica-n el. La grupa lui Stefan se lucreaza diferentiat? Exact 33 sunt si la Tudor, asta chiar nu era nici o pb., cel mai mic are 3.1 luni, cel mai mare 4.9.
Dia, multa sanatate si voua. Si noi ne mai suparam uneori, eu sunt genul care rapid uita, bine si Tudor e un super mamos si mieros, s-ar da peste cap sa ma vada zambind. Chiar ziceam ca astept sa faca 16 ani sa vad cum va fi, acum imi zice de zeci de ori pe zi, te iubesc, frumoasa mea, esti grozava...
Maraki ai facut-o lata, cu toate ca uneori nu le strica barbatilor sa vada ca nu-s singurii, unicii, de pe planeta, dar daca e f. gelos at. nu e prea bine.
Ana, cate faci si tu acolo, super simpatic Alexandre ai vazut ce bine se descurca, a stiut el cum sa puna pb.
Iuliana, felicitari ptr. kg, deci pleci in Turcia, sa te si relaxezi pe acolo. si lui Tudor ii plac bakuganii, parca si Irina zicea la un moment dat ca-i plac lui Mario.
Silvia, eu sunt perfect de acord cu tine, daca avem baieti vb. putin mai usor, adica eu chiar n-as vrea sa se opreasca la prima. Acum depinde ce calitati o avea. Soacra, soacra si eu. Sanatate si lui Alain.
bumbita spune:
Buna si de la noi!!!
sanatate multa bolnaviorilor! vad ca sunt destui ...si mamici! se vede ca au intrat in colectivitate...dar e si vina vremii atat de schimbatoare...
maraki imi place cum esti ca soacra...f intelegatoare cu simina...mai plange angelos dimineata la gradi?
silvi iar tu...cu runda de mario esti super!!! sa stii ca si noi am facut o concesie si vineri seara si aseara le-am pus piticlic..este un cd cu activitati interactive...este ok, ii stimuleaza memoria, imaginatia, agilitatea s.a a fost ok si au fost intelegatori cand am zis stop joc!!!
cosmi stai linistita ca si eu am pus ceva kilograme in vara asta...fara " sa-mi dau seama" ups!!!!
toanca super asa!!!! si cu kg si cu turcia...cu bakuganii si eu sunt...intrigata...cum pot fi asa de interesanti...mie mi se par ca seamana toti intre ei si nu inteleg de ce vrea altul si altul....ca nu seamana ca ala are picioare, ca ala are gura care se deschide etc....
noi in wknd ne-am facut de cap...sambata ziua lui edi am petrecut-o pe la shoping si pe la locuri de joaca...seara cu niste colegi de-ai lui dani si baietelul ...
am fost la ikea si am luat birou pentru camera mica ...cu doua locuri...doar vom avea doi scolarei...acum am ochit un covor cu latze scurte...e f moale si pufos si des...insa nu era disponibil decat maro si verde...alb- crem peste doua saptamani...
altfel imi place ca voi face camera mica f sic ...toata in alb-negru!!!
am facut comanda de doua tablouri pe panza - dimensiuni 80/160 pe care le vom pune in living - un trandafir abstract, cu petalele neterminate si un nud nedefinit abstract in dormitor....pe langa cele doua comenzi, mi-a zis tati ca a facut si el una - cadou - surpriza...aceasta surpriza o "voi pune" in dormitorul mic....
picturile sunt realizate de o vecina de-a parintilor mei fff talentata ( va voi arata creatiile ei dupa ce voi merge la cv sa le iau ) - un tablou costa 3.5 milioane lei.
altfel, noi sanatosi...voinici...copii nazdravani...azi am fost la palat si i-am inscris la urmatoarele activitati - sapamana asta sunt intalnirile/preselectiile preliminare:
- formatia de dans modern - DINAMIC - edi si sebi;
- formatia de muzica MELORITM - sebi;
- curs engleza - sebi;
- modelaj lut - edi;
- pictura - sebi;
- dans sportiv - edi.
sa vedem la care ramanem - in fucntie de program si de placerea copiilor, claro...
altfel, abia astept sa plec acasa, se stie...
toanca spune:
In Turcia nu stau decat 3 zile, iar mare parte a timpului o voi petrece prin sedinte
Nici nu stiu ce sa fac: daca sa-i cumpar lui Matei bakugani sau sa-i spun ca nu am gasit
Dia, stiu exact cum te simti; si eu trec prin acele stari si cand tip la Matei sau ii mai dau si cate o palma la fund, regret enorm gestul, incept sa plang de ciuda si ma rog sa ma ierte si sa ma ajute sa fiu mai calma si mai intelegatoare.
Cosmi, multa sanatate lui Stefan; nasol rau cu otitele. Stiu prea bine cum e!
Maraki, deci pleaca Simina
Miha, si eu ca si voi (tu cu Silvi); nici eu nu as vrea nici in ruptul capului sa se opreasca Matei la prima fata
Ma rog la Dumnezeu sa nu devin socrosenie si sa-mi tina mintile intregi
bumbita spune:
dia sa stii ca si eu ma supar pe sebi si ii zic ca ma supara atat de tare incat nu mai suntem prieteni si sufera tare cand ii zic asa...am obs ca pentru el conteaza mult sa-i zic ca suntem priteni, sa avem mici secrete, sa fim complici la dorintele lui, la micile lui nazdravanii...pentru el, cam asta ar fi "pedeapsa"...si cand e rau cu edi - ii ia jucariile cu fortza, il impinge prea tare sau il tot sicaneaza - e pedepsit la el in camera pana isi da seama ca a gresit.
cosmi, tare de tot faza cu baiatul cel rau...si felul cum i s-a zis ...
miha zici ca si tudor e mamos...si sebita al meu..e tare apropiat de mine...si dependent, spre deosebire de edi...dar edi, in schimb, apreciaza mai mult daca ii dai ceva ...se bucura de o bombonica sau de o guma , de zici ca cine stie ce-i dai...te pupa si-ti multumeste...sebi, nu....
bumbita spune:
cosmi si ce ii dai pentru otita lui papan? eu, cand a aveut edi, i-am dat otipax...f bun!!!!
sunt 33 in clasa? si vin 22?
la sebi sunt 37 si vin 33...la edi sunt 40 si vin 35....
maraki spune:
Sant de acord si eu cu Silvi in ceea ce priveste libertatea baiatului In mod normal, ei pot gasi timp sa isi aduca fete acasa, atunci cand santeti voi la sv Asa facea frati-miu, pe mine ma trimitea pe la prietene Robert nu are cand, eu sant mereu acasa sau santem plecati pt putine ore si el e la sv.
A venit Simina, mi-e jena sa-i bat la usa sa o intreb ce a facut Cand are ea chef sa iasa, voi afla. A ramas si pe la cumparaturi, Robert s-a dus cu ea la agentia de turism, dupa care a plecat la sv. Eu i-am dat cheia fetei sa poata intra cand se intoarce ( ma intrebase robert daca voi dormi dupa masa si m-am gandit sa nu bata fata magazinele pana crede ca a sosit timpul si m-am trezit sa-i deschid usa )
Angelo nu are bakugani, daca nu vede desene cu ei cred ca degeaba as cumpara ca nu au farmec. Ziceati de Boomerang, pai aici vezi numai desene super tari si multe educative, nu stiu ce va da in Ro la postul asta si ma mir...aici este super tare Boomerang.
asta spun si eu cu baiatul nazdravan: cea mai buna solutie este sa se ia de el Ana Aveam o prietena care o muscase rau de tot pe alta( se intampla la scoala ) A venit mama celeilalte ( vecina cu mine, v-am pove mai demult ca am vb cu ea pe mess 2 ore )si cand a tras-o pe muscatoare de fular spre ea s-a uitat in ochii ei si i-a spus: uitate la mine, eu sant sarpele boa etc. A fost nebuna rau si mama asta, mereu se baga intre noi copiii, cobora afara si se lua de toti cei care-i deranjau/bateau fata
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
Giova spune:
Mersi de cafea Iuliana.
Am ajuns si eu la net,caci in Alba nu am prea avut timp.
hai sa va zic despre noi si pe urma citesc ce s-a scris. Asta daca ma lasa micul plangacios.
Finii au ajuns la 2 noaptea, Eric era sup[er fresh asa ca a alergat si jucat cu jucariile la greu. S-a acomodat super repede cu noi.
La ora 4 cand l-am adus pe edi cu noi in living, s-a trezit si se uita tare curios la Eric...asa ca i-am pozat pe amandoi in pat: unul blond si unul brunet.
Eric e super inalt cam cu vreo 4 degete mai inalt decat Edi...zici ca e de 2 ani+, doar la fata arata de 1 an si 4 luni.
Fina-mea e la fel ca atunci cand era cu Eric...doar ca burtica nu mai e asa tuguiata, doar e vorba de fetizta.
Sambata au venit ai ei si pe la ora 14 am plecat cu totii in alba.
trimit si revin dupa ce-l culc, caci prea urla langa mine.
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi