Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (10)
Raspunsuri - Pagina 17
Giova spune:
binenteles ca nu are somn, doar imi toaca mie nervii, a baut laptele din sticla si a golit un san...sa vedem cat mai rezista pana nu-si pierde rabdarea.
In alba era toat lumea pe el, au venit si finii din Sibiu sa ne vada, asa ca Edi si Marco au fost cei mai favorizati....cadouri si rasfat la maximum.
Soacra pleaca in 5 oct. in Munchen, cica nu stie cat sta, caci baba a intrebat-o daca poate mai mult de 3-4 luni. cica cand ii e dor de noi ne suna sa mergem in vizita, ca si asa trebuie sa cumparam hainute pt. viitoarea finutza. are glume ce mai....imi plateste ea drumul pana aciolo?
Maraki daca cumva venim in ianuarie la reduceri te anunt sa ne vedem.
I-am dat 3 plase mari cu hainute de 0-6 luni la cosmina....acum sunt mai mult cu nunate de bleu, dar cum e iarn, merge sa imbrace si pitca...sa-i cumpere cateva de iesit din casa...EU DEJA I-AM ZIS CA AM OCHIT NISTE ROCHITE LA z SI MA GANDESC LA TINUTA DE BOTEZ DIN MAI. sUNT DUSA RAU...DAR N-AM SALVARE. scuzati majusculele, dar acum am vazut si nu mai schimb.
ma pun si citesc si revin.
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
Giova spune:
asa....
Silvia tot bolnava?
Bee sanantate bolnaviorilor, sa scapati repede de virusii astia pacatosi...of...rau e cand ia unul de la altul, parca nu se mai termina.
aoleu Ioano ce soacra vei fii...dar gandeste-te ca ai si fata si nu ti-ar conveni sa dea peste o soacra nebuna!
eu ma tot pregatesc si mai ales Clau....cand imi zice ca ma voi trezi cu cate una in casa...pai si ce...eu nu am stat la Clau si peste noapte si soacra nu a comentat? acum au evoluat lucrurile....asa ca atata timp cat va tine totul de bun simt este ok....sper sa gandesc la fel si peste 15 ani.
Ma bucur ca e ok cu ochii...si la noi au aparut ticurile dupa venirea lui Edi, asa ca mai mult ca sigur Sonia e motivul. Isi va reveni cu timpul si cu atentie din partea ta...caci tu esti motivul principal...e cam greu sa imparta o mama, care timp de 4 ani a fost doar a lor. Baietii astia....
Maraki doamne ce haios e robdrt...eu credeam ca se cunosteau diniante, dar ei doar pe net? Cosmina in loc de Simina, tare de tot baiatul. Tu chiar te comporti si bine cu fata, se vede ca ai alte conceptioi despre viata si ca esti mama tanara ce mai.
Nu pot zice ca nici soacra nu a comnetat cand mai ramaneam la Clau...doar tata era ofuscat...cica sa ma mut cu totul acolo.
Miha imi pare tare rau ca situatia e la fel la gradi. Pai educatoarea zice asa la toti parintii....probabil vrea sa se scape de copiii si sa ramana cam cu aceeasi varsta...dar se pare ca nu are incotro.
Pai de-aia am spus ca te inteleg pe tine si pe iuliana...voi vreti bb2, dar nu vreau sotii. eu vreau fetitza, dar nu am....cred ca e cam la fel aceasta dorinta. acum mi-a mai trecut, ma va apuca din nou cand se va naste bebitza, sau cand imi va zice altii apropiati ca votr avea fetitza...asta e....
Ana super ce povestesti tu, ma bucur ca domnhul papucel/soseta l-a lasat in pace pe alex si chiar l-a invittat la ziua lui.
Am crezut ca ai dezvatat-o pe anastasia de pampers,,cand colo ai uitat. se mai intalmpla.
Iuliana supe rdelegatie. marco are o groaza de bakugani...se joaca foarte fain cu ei, nu cum trebuie, dar ma bucur. Chiar ieri ii luasem uunul din Alba, i-a dat bani socrela si a fost musai.
Maraki esti mortala cu facebook-ul si grecul. chiar ca nasol ca s-a trezit sa-ti scrie cand era si Giorgios langa tine. sper sa nu fie gelos, sa o mai dai in altele.
Dia insanatosire grabnica si tie.
Cosmi nasol cu otita asta...vezi ca se trateaza super bine cu ulei de masline si usturoi. nu cu antibiotice...tocmai citisem intr-o carte a maica-mii ce zicea un dr. american. aia nu prescriu antibiotice la otita....sau cu homeopate...care iar iau durerea cu mana.
Tot dr. asta zicea ca otita trece si netratata, dispar durerile in cateva zile. doar daca e fisura de timpan, atunci nu s epun picaturi.
Noi am avut la activ vreo 5 otite, asa ca am devenit specilaista....cauta belladona si sa vezi cum ii ia durerea cu mana.
Cum ai 65kg? pai eu am 64 si ma vad super grasa. nu ai cumva 55? mi se pare ca esti super slaba, in comparatie cu mine.
Bumbi super ati petrecut. poze cand pui?
La noi Marco e independent si Edi mamos. sa vedem cum se schimba lucrurile in viitor, sau poate nu....
Maraki si cand pleaca Simina? super ca e linistita...pai la cum sunt multe fete in ziua de azi....
Si bine zici....decat sa vina cu fete acasa pe ascuns, mai bine sub ochii nostri. sper sa fiu si eu la fel de luminata si deschisa peste ani....daca nu are Clau grija de asta....mi-a promis.
merg sa-mi intind si eu hainele si sa vad ce mai adun de prin casa.
Sa o sun si pe fina-mea sa vad ce mai fac....ieri au venit si socrii in Alba.
Cosmin- finul pleaca luni si vine de duminica la noi...ma gandeam ca poate vine si Cosmina cu el, asa le faceam o surpriza si ii programam la eco la dr. meu...si plateam eu tot....ca mi-a zis ca vrea sa mai mearga la un dr. in Ro, la ei se fac rar controalele si na...sa mai vada o parere.
o zi faina, revin mai tarziu.
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
Giova spune:
Dana_ene! multa sanatate si fericire alaturi de frunzulitze si cei dragi! Un buchet mare de din partea noastra!
Maraki ziceai odata ca vb. gratis in Ro. cum? cconteaza ce telefonie ai sau cum? n-am chef sa o sun eu saptamanl pe soacra acolo, sa sune ea daca se poate.
mamica de 2 smecherasi
toanca spune:
DanaEne, La Multi Ani si tot ce iti doresti!
Giova, deci zici ca si Marco are bakugani????
Ce le-o place?
Musai sa-i aduc si eu din Turcia ca altfel cred ca o sa am zile negre cu el
Mai si eu sper sa fiu o soacra ok.
Eu nu am dormit la soacra inainte, dar a dormit Victor la mine; ai mei au fost super ok in privinta asta!
Asa ca o sa ma gandesc tot timpul cum a fost cand am fost noi tineri.
Si, vorba ta Giova, daca o sa uit eu o sa-mi aduca aminte Victor
andiaroro spune:
Eu nu-mi bat prea tare capul cu scenarii despre cum o sa fie peste 1O ani cand or sa inceapa problemele cu fete si baieti...cine stie cum o mai evolua societatea. la Alex cu fetele e grava de pe acum....Striga fostele lui colege dupa el pe strada. Ieri la gimnastica il striga profa sa iasa din sala si el trebuia musai sa le explice ceva la niste fetite ca nici n-a bagat-o in seama...toti copii ieseau numai el cu cele 2 nu se miscau.
Mi-a propus profa sa-l duc la nivelul superior la gym, dar nu am cum sa ajung pana la sala resp cu Anastasia, asa ca il las ici la cei de varsta lui.Are dreptate cumva ca el e inainte( a si inceput cu un an mai devreme)ca il vedeam ieri cum castiga la toate jocurile si facea repede-repede ex.Era tare fericit ca-i cel mai bun...asta+distanta pana la sala cealalalta+ca ar tr sa-i schimb ziua la cursul de dans ma fac sa-l las tot aici.
Giova-esti simpatica cu fetita...Eu la capitolul copii am lasat lucrurile sa se intample fara sa am idei preconcepute...Dupa mintea mea cred ca si acum imi mai puneam pb cand o fi mom potrivit.Deja pb cu baiat sau fetita erau prea mult ca eu am fost in fiecare sarcina ocupata sa ma conving pe min einsami ca eu chiar o sa am un copil si ca e "pe bune"... Alex a anuntat-o pe mama aseara ca Anastasia nu mai e bebe ca e ca el de mare si azi de dim mi-a cerut sa cumpar un carucior dublu ca sa-i mai fac si lui un alt bebe...comanda e ferma: o fetita pe care sa o cheme Andreea (ca pe iubita lui din ro)...i-am spus ca nu-i va fi onorata comanda ca deja e norocos ca o are pe Anastasia. Cred ca a venit cu jalba in bat, fiindca Mark, colegul lui(cu care a fost si anul trecut) o sa aiaba un frate sau surioara in curand is cica i-a pov el ce interesant e sa ai un bebe acasa.
Dia- eu cand vad ca se imput lucrurile(ca doar avem copii cu perso puternica) propun o iesire care sa rupa vraja(un parc, vizita la prieteni). orice poate schimba radical atmosfera...ca statul in casa nu imbunatateste lucrurile, din contra...
Iuiana- nici nu stiu, daca exista faimosii B in Turcia+ ca nu ai tu timp de umblat dupa sa ceva, asa ca mai bine sa stie de acum asta si pregateste-l pentru un cadou "surpriza" (aici am vazut in vara asta niste reclame la ei)
Cosmi-otita trece, dar eu netratata nu as lasa-o ca taman de aia se sparge timpanu ca nu-i tratata corespunzator infectia
Bumbi- e ieftina tanti aia a vostra...nenea ala la care s-a dus Cristi cred ca-i unul dintre cei mai scumpi din tara ca eu am avut ceva emotii cand am vazut ce scoruri au pe net tablourile lui,dar cum pe asta cu ei 2 ni-l face intr-un anumit context e abordabil
maraki spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Giova Dana_ene! multa sanatate si fericire alaturi de frunzulitze si cei dragi! Un buchet mare de din partea noastra! Maraki ziceai odata ca vb. gratis in Ro. cum? cconteaza ce telefonie ai sau cum? n-am chef sa o sun eu saptamanl pe soacra acolo, sa sune ea daca se poate. Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006) www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris mamica de 2 smecherasi |
Giova noi avem abonament la telekom, platim net+greci+ro 50 pe luna. Nu cred ca vrea baba sa isi faca un astfel de abonament, doar daca plateste socrela dar nici asa nu prea vad sa fie aia de acord pt ca se face contract pe 2 ani Cred ca ar iesi mai ieftin fara net si grecia dar oricum trebuie sa astepte sa isi termine contractul cu firma de telefonie actuala. E complicat cu nemtalaii
Simina spera sa isi gaseasca bilet mai ieftin dar nu cred ca are sanse. In jur de 200 euroi o costa doar dus. I-am explicat ca aici este Munchen, nu fac opriri avioanele low-cost aici, stiu de stuttgart dar este departe de aici.
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
maraki spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Giova Dana_ene! multa sanatate si fericire alaturi de frunzulitze si cei dragi! Un buchet mare de din partea noastra! Maraki ziceai odata ca vb. gratis in Ro. cum? cconteaza ce telefonie ai sau cum? n-am chef sa o sun eu saptamanl pe soacra acolo, sa sune ea daca se poate. Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006) www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris mamica de 2 smecherasi |
Si stai asa!!!! mi-am amintit ca mai este nr ala pe care poti suna tu din Ro gratis in Europa. Pe bune! este testat, mama unei prietene suna mereu in Italia si cealalata fata a ei, ma suna pe mine in Germania: este gratis 100% Daca vrei sa incerci, iti dau nr
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
Giova spune:
Iuliana cumpara niste bakugani din Ro si ii ai pregatiti acasa. cine stie daca ai timp sa umbli pe acolo dupa ei. eu am evitat sa-i cumpar originali, asa ca ies ieftin cu 5 lei unul. copil fericit si cuminte, noi linistiti.
Ana haios tare Alex....cred ca si Marco vroia surioara din cauza ca avea patric...bine el si acum zice ca ar fi vrut surioara...asa ca nu mai stiu ce sa cred.
Maraki nu stiu ce are baba, dar e una avuta, fosta directoare de banca in Brasov....asa ca...
I-a zis ca are tel. la ea in camera, dar nu stie conditiile. la cine a mai fost avea voie sa sune, daca depasea abonamentul platea ea, dar cica nu a depasit niciodata.
aoleu...deci nu sunt zborurui low-cost pe Munchen...atunci nu primeste vizite socrella...
mamica de 2 smecherasi
Giova spune:
Maraki da numarul ala. trebuie sa suni pe fix in Europa? si din romtelecom sau orice retea de tel. fixa?
mamica de 2 smecherasi
maraki spune:
Woooowwww!!!! am gasit ceva tare de tot!!!! si mergeeee
http://www.filmesubtitrate.info/p/filme-online-gratis.html
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5