dr Catalin Haiduc (6)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mity84 spune:

buna Ioanela!poti ajuta cu tarifele de filantropia te rogeu am o bebelina de 24sapt.te rog trimitemi pe gabitza.zuzi@yahoo.com.te rog din suflet.vreau sa ma pregatesc din timp cu bani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Lore, parca mergeai la spital la control. Iti tin pumnii sa fie totul bine; sa ne spui ce face bebe, da?

--------------------------------------------------
Sunt o cu Raisa Nicoleta de 37+

Minunea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

va rog mult PM si pt mine cu tarifele...chiar si mai multe variante, fac o medie ceva
noi avem termen la sfarsitul lui decembrie, mi-e si teama ca sunt sarbatorile

va pup

26+ Darius Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lore1983 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionela.n

Lore, parca mergeai la spital la control. Iti tin pumnii sa fie totul bine; sa ne spui ce face bebe, da?

Minunea noastra

Ionela, am fost intial la Medical City (primele eco din sarcina acolo le-am facut), apoi de vreo cateva ori in spital. Insa, nu-mi place ca la spital consultatiile dureaza 10 minute maxim si ecograful nu este cel mai bun. Asa ca, acum mergem la Medical City (nu am mai fost din mai acolo, cred) . Va aduc vesti diseara!

25+ viitoare mami de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lore1983 spune:

La subiectul asta mereu uit sa schimb semnatura...sunt 26-27 de saptamani de fapt

25+ viitoare mami de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Fetele, care a nascut de aici cu Dr Haiduc prin cezariana?

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancag1981 spune:

Ionela, felicitari!Banuiesc ca te duci in fiecare saptamana,nu? Eu trebuie sa ma duc in jur de 11 oct pt analiza de secretie. Sunt curioasa, doare? Pt ca eu am mai facut asa ceva si n-am avut o experienta prea placuta...Tu ai platit analizele la spital? Daca da, cam cat? Si mai am o curiozitate: acum ti-a mai facut control sau doar eco? Scuze pt atatea intrebari, dar am o mie de idei in minte...

34 +

Mergi la inceput

Lore, sa vii cu vesti bune de la eco

Anca, da, merg la control la spital in fiecare sapt acum, si face si control pe masa si eco. Deja mi-a facut analize pt secretie si cultura (la spital), a costat 45 lei.
Nici o probl, intreaba tot ce ai de intrebat. Raspund daca pot si stiu

Minunea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Fetelor, m-am intalnit cu cineva care a nascut de curand la Filantropia si a zis ca asistentele si moasele cereau bani de la obraz si ca a ajuns sa plateasca in total, fara sa stea la rezerva, 1500E. Este adevarat?Ca eu chiar m-am speriat. A zis ca intr-adevar foarte curat si frumos, mai putin spaga. Spaga exista peste tot, dar ca sa-ti ceara efectiv de la obraz....ca asistenta care a facut poze copilului, de ex, i-a cerut 100ron. Cele care ati nascut de curand......este adevarat?

32+

Mergi la inceput

Beatrice, eu nu am auzit asa ceva, pe cuvant.
Nu stiu cine ti-a zis asta si nu stiu daca e adevarat (poate e), dar mi se pare absurd sa platesti spaga 1500 euro. PT CE?
A nascut prin cezariana? chiar si asa, tot nu imi explic suma asta nesimtita...

Minunea noastra

Mergi la inceput