dr Catalin Haiduc (6)
Raspunsuri - Pagina 6
beatrice75 spune:
Am innebunit si eu cand am auzit, dar de asta va intreb pe voi, ca unii mai exagereaza. Nu, a zis ca la dr a platit 12 mil cezariana, doar ca a ajuns la suma aceasta astronomica dand bani la asistente, care efectiv iti bagau mana in buzunar si cereau de la obraz. Eu l-am spalat, tre sa-mi dai 50 ron, eu l-am pozat, mie imi dai 100 ron, etc.
32+
ionela.n spune:
Nu spun ca nu e posibil, dar parca tot nu imi vine sa cred...
--------------------------------------------------
Sunt o cu Raisa Nicoleta de 37+
Minunea noastra
catalina2307 spune:
Eu am nascut pe 10 august si nimeni nu mi-a cerut 1 ron de la obraz. Da, a fost o moasa foarte dragutza in sala de nasteri, tinerica si frumusica care a facut poze cu telefonul ei fara nici macar sa ii fi spus. Dupa cateva ore a venit la reanimare, mi-a dat pozele, mi-a povestit despre bebelina si a plecat. Sotul meu i-a dat ceva PENTRU CA ASA AM SIMTIT , nu pentru ca ne-a sugerat.
Este adevarat ca nimeni nu a refuzat "atentiile" dar nici nu mi-au fost cerute sau sugerate.
mity84 spune:
buna mamicilor!am si eu o ne lamurire legata de col.eu am 24 de saptamani si lungimea colului este de3.3cm.dr mia zis ca este ok.dar am auzit ca este prea mic.voi ce parere aveti?
multumesc
o bebelina de24+
Lore1983 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mity84 buna mamicilor!am si eu o ne lamurire legata de col.eu am 24 de saptamani si lungimea colului este de3.3cm.dr mia zis ca este ok.dar am auzit ca este prea mic.voi ce parere aveti? multumesc o bebelina de24+ |
Mity, daca dr. a zis ca este ok lungimea colului, cred ca asa este. El ar trebui sa stie cel mai bine. Mie nu mi-a zis niciodata lungimea colului si nu mi-am facut griji. A fost suficient ca a zis : "col lung si inchis".
Chiar vineri am fost la consult si eco la Medical City. Am facut eco si bebele are 1,175 kg (cu eroare de 175 g), mai maricel cu o saptamana decat varsta dupa UM. Tot rusinos a stat, cu manuta la fata. Mi-a luat si o analiza de secretie (nu a durut deloc)din cauza unui disconfort pe care il simt (a costat cam 110 lei la Medical City). A verificat si colul pe masa si a zis ca este lung si inchis.
27+ viitoare mami de
Alecsa_L spune:
Fetelor, stiti cumva cum e la Filantropia cu sonda? Se pune inainte sau dupa anestezie? Ma refer la cezariana...Daca are cineva informatia sta, va rog mult sa-mi raspundeti si mie. Va multumesc.
Alecsa_L, 37+ ,
Alecsa_L spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ionela.n Beatrice, eu nu am auzit asa ceva, pe cuvant. Nu stiu cine ti-a zis asta si nu stiu daca e adevarat (poate e), dar mi se pare absurd sa platesti spaga 1500 euro. PT CE? A nascut prin cezariana? chiar si asa, tot nu imi explic suma asta nesimtita... -------------------------------------------------- Sunt o cu Raisa Nicoleta de 37+ Minunea noastra |
Pai cu banii astia, se naste la Medlife in cu totul alte conditii. E imposibil sa fie reala suma, adica, nu stiu, ar fi cea mai mare nesimtire.
Alecsa_L, 37+ ,
catalina2307 spune:
Alecsa -sonda se pune dupa anestezie si se scoate cam dupa 24 ore.
Si eu tot la 1600 eur am ajuns, dar repet. A fost alegerea mea.
Lore1983 spune:
Si totusi sunt niste costuri foarte mari: 1600 Euro?! Fabulos de mult!
Dar, fiecare cum considera! Macar daca banii pe care i-am plati ar duce la imbunatatirea serviciilor medicale si la schimbarea atitudinii personalului medical!
27+ viitoare mami de