dr Catalin Haiduc (6)
Raspunsuri - Pagina 4
alinushca spune:
Mirela, in primul rand felicitari pentru venirea pe lume a minunii tale! Nu era nimic alarmist in mesajele alea. Nu ai inteles continutul. Una este nastere naturala la care poate unele dintre noi ne-am dori sa avem dreptul si nu ni se acorda din diverse motive, si alta este nasterea total medicalizata, standardizata, si pe principii nu foarte sanatoase pe care o ofera si Filantropia si alte spitale din Bucuresti. Daca nu stii care e diferenta intre astea doua probabil ca ai ramas intradevar uimita. Cursurile respective sunt foarte bune, nu neg. Scopul lor este sa faca mamicile mai cooperante cu sistemul, nu sa le invete ceva legat de nastere.
Daca nu e cu suparare ne poti povesti care au fost motivele pentru cezariana neplanificata? Multumesc.
ionela foarte bine ca te simti foarte bine. sunt ultimele saptamani de relaxare e bine sa fii in forma si int-o dispozitie buna pentru Raisa. nici eu nu am avut neplaceri in prima sarcina in afara de ceva maini/picioare umflate pe la final si constipatie destul de nasoala. dar a doua oara vad ca a fost mult mai plina de mici neplaceri specifice.
Mami de (28.10.2008) si bb2 s 33
dianuzza spune:
Buna fetelor!
Pot sa zic ca sunt totul de acord cu ce a spus Mirela.
M-am ingrozit si eu citit pe forum. Cred ca se exagereaza.In final nu poti sa multumesti pe toata lumea.
Eu am fost mai mult decat multumita de tot!
Va pup si va doresc sa fiti cat mai relaxate si sa aveti o nastere asa cum va doriti fiecare dintre voi!
ancag1981 spune:
alinushca si draguta, multumesc mult pt raspunsuri. eram pe aproape cu estimarile mele.
33 +
gabitza39 spune:
Revin cu rugamintea sa-mi trimiteti si mie tarifele.
Multumesc! nitagabriela39@yahoo.com
36+
mity84 spune:
buna!sunt noua pe forum si am citit subiectele voastre si mi sau parut fff.interesante.eu o sa nasc tot cu dr .Haiduc la Filantropia.ma intereseaza si pe mine traifele de nastere de la spital.o sa nasc pe 11.01.2011.o bebelina.imi puteti trimite pe adresa gabitza.zuzi@yahoo.com tarifele va rog frumos.am inteles k Ioana stie despre tarife.astept raspunsul.va pupic si nastere usoara.
ionela.n spune:
Buna fetele
Ieri am fost la control. Bebelina e ok, cica se pregateste de nastere. Are 2.9 kg. Mi-au venit rezultatele de la analize si sunt ok, la fel si cele de secretie si cultura pt streptococ . Trebuie sa mergem sa cumparam epidurala.
Voi cum sunteti? Cum va simtiti?
Lore, nu ai mai zis nimic de ceva vreme
Alinushca, inca sunt optimista. Ieri la curs am vazut si spitalul, saloane, etc si mi-a lasat o impresie placuta.
--------------------------------------------------
Sunt o cu Raisa Nicoleta de 37+
Minunea noastra
Lore1983 spune:
Ionela, v-am citit din umbra, insa nu am avut cu ce sa contribui la problemele discutate. Merg si eu maine la eco la Medical City si sunt nerabdatoarea. Momentan ma doare un picior in spate mai sus de sold . Eu am avut o problema in copilarie la acelasi picior, sper sa fiu ok. Merg si la ortoped tot maine. In situatia de fata cred ca cezariana va fi solutia pt mine.....
25+ viitoare mami de
Lore1983 spune:
Ionela, mai ai asa putin pana la intalnirea cu bebelina !
Eu mai am destul si parca am impresia ca nu o sa ma descurc. Nebunii de gravida speriata
25+ viitoare mami de
Lore1983 spune:
Am mai uitat ceva: eu nu am mai fost la cursul de la Filantropia. Am inteles ca incepe altul pe 29 sept, o sa merg la acela impreuna cu sotul.
25+ viitoare mami de
alinushca spune:
spitalul e frumos. mi-a placut chiar ca e liniste.
lore, o sa mai ai perioade de curaj si perioade de spaime pana la final de sarcina, asa ca tine-te bine durerea nu-i musai sa fie de la problema ta. iti tin pumnii si sa vii cu vesti bune!
Mami de (28.10.2008) si bb2 s 33