dr Catalin Haiduc (6)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Draguta, mersi frumos ca ne-ai povestit despre ce mai trebuie

Sanatate multa tie si la bebe

--------------------------------------------------
Sunt o cu Raisa Nicoleta de 36+

Minunea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_ion spune:

Buna seara feteleor.
Acum am avut timp sa intru pe net.
Multumesc mult pentru mail, am primit si imi este de mare ajutor , eu aveam putin diferite preturile.

Va pup .
Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

mai mari/mai mici ?

Mami de (28.10.2008) si bb2 s 33

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza39 spune:

Help! Vreau si eu tarife. Va rog mult! Multumesc!

Mergi la inceput

Fetelor, stiu ca pt la spital trebuie sapun pt mama, cand se spala , dar trebuie sa aducem si sapun pt bebe?

Sunt o cu Raisa Nicoleta de 36+

Minunea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancag1981 spune:

fetelor, si eu mai am putin si nasc. reiterez: cine imi poate trimite si mie tarifele, va rog? chiar nu prea am idee despre cum merg treburile...

33 +

Mergi la inceput

Ce mai faceti, burtici? Cum va mai simtiti?

Sunt o cu Raisa Nicoleta de 37+

Minunea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

hehe! noi cum ne mai simtim? TU cum te mai simti ca ai ajuns la termen si scoatem aici majoretele in scurta vreme pentru tine!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alinushca

hehe! noi cum ne mai simtim? TU cum te mai simti ca ai ajuns la termen si scoatem aici majoretele in scurta vreme pentru tine!!

Eu ma simt chiar f bine, mai am 3 sapt pana la termen si deocamdata sunt f optimista . Pe bune, nu am nici un fel de stress, nu stiu de ce.

Sunt o cu Raisa Nicoleta de 37+

Minunea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela_Bratu spune:

Buna fetelor!
Am citit tot ceea ce s-a scris dupa data de 9 septembrie. De atunci nu am mai urmarit subiectul pentru ca atunci am nascut, la Filantropia, cu dr. Haiduc, prin cezariana.
Am ramas foarte uimita de vehementa cu care pledati impotriva cursului organizat de moase, impotriva personalului din spital si procedurilor asa zis barbare, pe care spuneti ca le pun in practica in acest spital.
Despre curs am mai vorbit in urma cu mai mult timp cand ii povesteam Ionelei sau lui Felix, nu-mi mai amintesc exact, despre ce am vazut si invatat eu acolo cand am participat in iunie. Cursul la care am participat eu a fost coordonat de moasa Mihaela Caramihai. Pe mine nu a facut decat sa ma convinga mai mult ca oricand ca vreau sa nasc natural in acest spital. De altfel, a fost doar o situatie nefericita, de ordin medical, care a impus cezariana. Datorita acestui curs eu eram pregatita total pentru nastere naturala. Totusi, din ceea ce ati scris voi, vreau sa va spun ca m-am speriat de moarte. Ma bucur ca am apucat sa nasc fara sa citesc toate comentariile voastre alarmiste. Va repet, am fost exact la acelasi curs ca si voi si nu am plecat cu un gust amar si cu frica, asa cum ati putut voi sa induceti in cateva mesaje.
Conditiile din spital mi s-au parut foarte bune. Am stat intr-o camera spatioasa (aproape cat o sufragerie), cu 2 paturi, curata, cu grup sanitar propriu. Asistentele de la neonatologie iti dau copilul in camera (daca il soliciti) fara nici un comentariu. Il poti tine cu tine in camera atata timp cat consideri ca poti avea grija de el si in restul timpului il poti duce inapoi la ele. Cel mai probabil conditiile dintr-un spital de stat nu sunt aceleasi ca la o clinica privata insa, la Filantropia mi s-a parut super ok si daca ar trebui sa mai nasc si maine as merge tot acolo.
Pentru celulele stem va recomand sa urmariti si oferta Biogenis. Sunt f prompti. Am nascut la ora 20.05, sotul meu i-a anuntat la ora 21 si au venit sa ridice trusa la ora 23. In salonul postoperator in care ma aflam erau alte doua poersoane operate la 10 dimineata, respectiv ora 16 in aceeasi zi cu mine, care aveau contract cu CBC si nici pana a doua zi, la ora 8 dimineata cand am fost fiecare mutate in salonul nostru, nu venise nimeni sa ridice probele recoltate. In ceea ce priveste rezultatul preliminar, l-am primit in data de 15.09 (la 6 zile dupa ce am nascut). Nu spun ca sunt cei mai buni dar eu ma declar multumita de modul in care si-au executat obligatiile pana acum. Sper sa va fie utile informatiile si sa aveti nasteri usoare.

Mergi la inceput