dr Catalin Haiduc (6)
Raspunsuri - Pagina 27
ionela.n spune:
Lore, da, sa stii ca si eu m-am chinuit cu mameloanele de silicon. Eu am facut si niste rani la mameloane din cauza ca bebelina nu stia sa suga calumea. Ea tragea din san cum stia ea ca sa iasa lapte. Da, mameloanele imi sunt formate fff bine acum si cand prinde micuta, suge de nu mai poate. Noaptea papa cam la 4-5 si chiar 6 ore. Si acum goleste un san cam in max 10 min . Ce sa zic, e o mica mancacioasa.
Duminica facem 3 luni si acum 2 zile avea 5800g
La multe lunite si voua. Sa fiti sanatosi si sa aveti grija de voi.
Lore1983 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui castanca Lore felicitari ptr voinicel!!!! Cand ai timp,ne dai,te rog,mai multe detalii:cum a decurs cezariana?Ai vrut sau a trebuit sa faci cezariana?La cat timp dupa operatiei te-ai putut duce la bebe?Cate zile ai stat in spital,etc? Spor la mancat si la crescut si multa sanatate! |
Multumesc!
Cezariana am facut stabilind de comun acord cu dl. dr., deoarece articulatia mea de la soldul drept nu permite o miscare completa, plus un bazin asimetric, datorita aceleiasi probleme.
Cezariana a fost programata. Dr. mi-a recomandat sa iau trusa de anestezie rahi-peri (am avut BRAUN) care a fost 170 de lei. Anestezista , spre uimirea mea, habar nu avea sa imi puna cateterul in spate la o astfel de anestezie, daca va vine sa credeti!
Dupa ce l-au scos pe bebe mi l-au aratat, ne-am pupat si pe el l-au dus sus la 2.
Operatia a fost la 10 dimineata, iar toata ziua am stat la perfuzii. Pe 21 dec. am putut urca la bursucel.
In spital am stat perioada 20 dec - 23 dec, desi din punctul de vedere al neonatologului puteam pleca si pe 22 dec. acasa, insa dr. Haiduc deja imi zisese de data de 23 dec.
Refacerea a fost destul de rapida, chiar m-am mirat. Am putut sa ma aplec la cateva zile dupa cezariana. A doua si a treia zi dupa cezariana e mai greu, apoi nu m-a mai durut si a fost ok!
Daca mai vrei sa stii ceva, sa ma intrebi.
LORE mami de VLAD ANDREI (20.12.2010)
Lore1983 spune:
VA MULTUMESC pentru incurajari Anca si Ionela!
Ieri a supt un pic la san si asta ca nu era foarte infometat si sanii mei curgeau singuri practic!Dar altfel nu are rabdare se agita si tot biberonul il satura . Si la biberon suge incet si adoarme repde , de aceea nu mananca cat trebuie si se trezeste repede . Suntem in urma cu somnul, dar sper sa o scoatem la capat cumva.
LORE mami de VLAD ANDREI (20.12.2010)
carmenpit77 spune:
Buna fetelor
Sunt insarcinata in 16 saptamani si tot pacienta dr Haiduc.
Cu el am nascuta si pe fetita acum 4 ani si ceva si eu am fost cea care a deschis acest topic pt ca am fost f multumita de dr.
Ma bucur ca in general parerile despre el sunt la fel de bune in continuare, ac lucru ma face sa merg in continuare cu incredere nu?
misticgirl spune:
Mada, am nascut prin cezariana in noiembrie 2004 si natural, anul acesta, pe 30 oct
Un an nou cat mai bun, cu multa sanatate, fericire si cu multe impliniri sufletesti si materiale
Daisy80 spune:
La multi ani, fetelor!Sa ne aduca noul an bebelusi sanatosi si frumosi!Intru in 7 luni si vreau sa merg la cursul pentru mamici de la Filantropia, stiti cumva cand incep cursurile anul acesta? Si revin cu rugamintea de a-mi spune si mie cineva cum intru in posesia preturilor practicate.Multumesc!
Irina01.06 spune:
La multi ani fetelor si multa sanatate!
Am si eu pentru voi urmatoarea intrebare: Cand se decide si cum se decide tipul de nastere? Eu sunt pacienta d-nului doctor Haiduc, voi naste la Filantropia si sunt insarcinata in 6 luni jumatate.
Imi dau seama ca cel mai sigur se poate spune atunci: daca bebe e in pozitia potrivita pentru nastere, daca nu are circulara de cordon si asa mai departe. Dar in afara de acesti factori, d-nul doctor prefera mai mult sau mai putin vreo varianta din cele doua: cezariana sau nastere naturala?
Pana acum nu am discutat cu d-nul doctor despre acest subiect si ma intreb si eu cum ar fi mai bine si pentru bebita si pentru mine. Eu sunt mica in bazin si pana acum m-am ingrasat 7 kg, nu prea mi s-au modificat dimensiunile.
Multumesc!.
ionela.n spune:
Am inteles ca a inceput sau incepe miercuri (06.01.2011) un curs de puericultura la Filantropia, tot in amfiteatru.
Lore, ce mai faci? cum e bebe? papa bine? poti sa dormi noaptea? sanatate multa si sa aveti grija de voi!
Irina01.06 spune:
Am sunat la Filantropia si mi-au zis ca sa organizeaza si luna aceasta si in februarie cursuri de puericultura. Va incepe de miercurea viitoare (12 ian) de la ora 17.00. Cel din februarie va incepe pe 2 februarie. Cursul consta in 2 intalniri pe luna, care vor avea loc miercuri.
o zi frumoasa!
castanca spune:
La multi ani tuturor!!!
Lore multumesc ptr detaliile referitoare la nastere.Nu pot sa cred peste ce anestezist ai dat!!!!
Eu as vrea sa nasc natural cu peridurala dar inca e prea devreme ptr a decide exact(data nasterii ar fi 29 martie-1 aprilie).Tu te-ai refacut foarte repede dupa cezariana,ceea ce ma face sa nu mai fiu asa de speriata si de varianta asta.
Puiutul tau ce face?Suge la san?Ai reusit sa recuperezi din restanta la somn?
Ti-am trimis si un e-mail pe adresa cu care te-ai inscris aici.
Va doresc multa sanatate si pofta de mancare!