La multi ani mamici si burtici!
Am nascut si eu cu dr.H in 2009 un baietel, prin cezariana. Am mers initial pe varianta nasterii naturale, dar n-a fost sa fie. Vineri la pranz a fost operatia, sambata la pranz am fost mutata in salon, luni la pranz am fost acasa cu bb. Cezariana este intr-adevar o operatie, dar refacerea depinde de fiecare organism in parte. Si legat de laptic, nu mai stiu exact cand a venit lapticul efectiv dar in spital am fost la asistenta de la mame si am rugat-o sa ma ajute sa imi desfund canalele si inca de pe atunci, dupa masajul ei, tasnea ceva (lapte sau colostru?) din sanii mei. Oricum, am alaptat exclusiv 6 luni, si alaptez si acum, cand Teo are deja 1 an si 8 luni aproape. Asa ca vorbiti deschis cu dl dr despre oricare varianta de nastere si nu va speriati ca cezariana inseamna neaparat ca nu alaptati. Sarcini usoare, nasteri la fel, bebei sanatosi si papaciosi.
Multumesc frumos Irina0106! Am sa merg miercuri, 12.01 la cursuri si mi-a promis si sotul meu ca merge cu mine. Sper sa ne intalnim mai multe pe acolo!
capitol nou:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=160055
Mami de fetita si de baietel
Everything is hard before becoming easy...