dr Catalin Haiduc (6)
Raspunsuri - Pagina 26
madutza_bra spune:
buna fetelor!
sunt si eu pacienta dr H, sunt insarcinata in 31 de sapt, mai am un baietel de aproape 2 ani pe care l-am nascut prin cezariana.
misticgirl, tu ai nascut normal si prima data? sau acum a fost natural dupa cezariana?
pana acum am mers la euroclinic pt ca am asigurare eureko, dar de data urmatoare m-a chemat dr la medical city. Voi naste in Filantropia (ca si prima data), as dori si eu preturile care se mai practica acum pt cezariana
Multumesc !
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 31+ cuCatalina Ioana
AMR 8 sapt
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
ancag1981 spune:
Sarbatori fericite, fetelor! Sa aveti parte numai de evenimente frumoase si de copii sanatosi, frumosi si norocosi. La multi ani!
mamica de viezuras MARA-IULIA
ionela.n spune:
Sarbatori fericite pt toate burticile, mamicile, bebeii si taticii. Sa fiti sanatosi si sa aveti sarbatori linistite!
Noi suntem bine, avem 5800g, avem faclcute frumoase si gangurim toata ziua
Lore, ce mai faci? Esti aproape sa nasti sau a venit deja pe lume micul print?
Lore1983 spune:
Ionela, am nascut pe 20 dec prin cezariana un baietel de 3750 kg si 53cm . Acum suntem in perioada de acomodare si experimentam deja durerile de burtica .
Multa sanatate tie si bebelieni tale grasune
LORE mami de VLAD ANDREI (20.12.2010)
ionela.n spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lore1983 Ionela, am nascut pe 20 dec prin cezariana un baietel de 3750 kg si 53cm . Acum suntem in perioada de acomodare si experimentam deja durerile de burtica . Multa sanatate tie si bebelieni tale grasune LORE mami de VLAD ANDREI (20.12.2010) |
Lore, ma bucur mult pt tine/voi!
Sanatate multa, un bebe sanatos, necolicos si mancacios
Cum a fost nasterea? Ai fost multumita de doctor/restul personalului?
Bebe Vlad cum e? Ii dai san?
Lore1983 spune:
citat din mesajul lui ionela.n Lore, ma bucur mult pt tine/voi! Sanatate multa, un bebe sanatos, necolicos si mancacios Cum a fost nasterea? Ai fost multumita de doctor/restul personalului? Bebe Vlad cum e? Ii dai san? -------------------------------------------------- Fericita mamica de Raisa Nicoleta (02.10.2010) |
Din pacate nu il pot alapta la san pentru ca nu am mamelonul format si bebe a fost cam lenes de la inceput si nu s-a chinuit sa traga din titi (fiind deja obisnuit cu biberonul din prima zi). Folosesc pompa de san ...si completare lapte praf NAN (asta a primit in maternitate si nu i l-am schimbat).
Dr a fost ok, personalul: unii mai draguti, altii mai putin draguti si deja este un lucru obisnuit sa dai cate ceva la fiecare.
Revenind la dl. dr.: a venit sa vada ce fac, s-a uitat la operatie. Nu a facut exces de zel . Daca nu ma insel nu cred ca m-a cusut el (la un momemnt dat am avut impresia ca plecase). A si nici anestezista nu a stat pana la final . Per total a fost ok.
Am ramas cu o zona semi-amortita deasupra operatiei, dar am inteles ca este normal tinand cont de cum a decurs operatia.
Cam atat...
Acum urmeaza acomodarea cu bebe si cu nevoile lui. Am dormit cam putin de 8 zile incoace, inclusiv in maternitate.
ionela.n spune:
Lore, pt mine cel mai greu a fost primele 2 sapt, credeam ca cedez de oboseala. Dar te obisnuiesti
Incearca sa il faci pe bebe sa doarma ziua ca sa te poti odihni si tu noaptea. si incearca sa ai grija de tine cat de mult poti.
Ai incercat sa ii dai la bebe sa suga cu ajutorul unui mamelon de silicon? Nici eu nu aveam mameloanele formate, dar astea m-au ajutat. Bine, m-am chinuit vreo 2 sapt, dar am reusit. Bebelina mea papa si acum doar san, duminica facem 3 luni
Daca pot sa te ajut cu ceva (un sfat macar) te rog sa intrebi
castanca spune:
Lore felicitari ptr voinicel!!!!
Cand ai timp,ne dai,te rog,mai multe detalii:cum a decurs cezariana?Ai vrut sau a trebuit sa faci cezariana?La cat timp dupa operatiei te-ai putut duce la bebe?Cate zile ai stat in spital,etc?
Spor la mancat si la crescut si multa sanatate!
Lore1983 spune:
citat din mesajul lui ionela.n Lore, pt mine cel mai greu a fost primele 2 sapt, credeam ca cedez de oboseala. Dar te obisnuiesti Incearca sa il faci pe bebe sa doarma ziua ca sa te poti odihni si tu noaptea. si incearca sa ai grija de tine cat de mult poti. Ai incercat sa ii dai la bebe sa suga cu ajutorul unui mamelon de silicon? Nici eu nu aveam mameloanele formate, dar astea m-au ajutat. Bine, m-am chinuit vreo 2 sapt, dar am reusit. Bebelina mea papa si acum doar san, duminica facem 3 luni Daca pot sa te ajut cu ceva (un sfat macar) te rog sa intrebi -------------------------------------------------- Fericita mamica de Raisa Nicoleta (02.10.2010) |
IONELA, am incercat si cu mamelon artificial, insa bebe doar il molfaia fara sa traga propriu-zis
Faptul ca tu ai reusit imi da speranta sa mai incerc. Tie ti s-au format mameloanele?
Multe lunite inanite si multi ani fericiti fetitei tale!
ancag1981 spune:
Lore, felicitari! Referitor la alaptat, nu renunta asa usor. mie imi pare rau ca n-am fost mai insistenta, asa ca acum papam doar Aptamil. vreo luna jumate m-am chinuit si eu cu mameloane de silicon, plus biberon, dar am renuntat pt ca am tot luat fel si fel de tratamente si n-am vrut sa risc. in plus, se supara ca nu tragea mare lucru... dar treaba asta cu biberonul strica totul si nu duce decat la intarcat. de ce nu incerci cu seringa? cel mai important e sa mananci bine. eu aici n-am avut vointa. iti doresc din suflet sa reusesti si sa fiti sanatosi. oricum, sa te bucuri ca ati plecat cu un mare avantaj, si anume greutatea la nastere. noi abia am facut 2 luni si acum avem vreo 4300 g. Bafta, Lore!
mamica de viezuras MARA-IULIA