dr Catalin Haiduc (6)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui misticgirl

Buna seara, fetelor!
Vroiam sa va spun ca si eu am nascut pe 30 oct 2010, la ora 7:30 pe bebe Patrick-Stefan. A avut 3000 g si 50 cm. Povestea nasterii aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=158194&whichpage=13
Voi unde ati fost la control dupa 6 sapt de la nastere? La Medical City, Euroclinic sau Filantropia? Eu am fost sa-mi scoata firele, la o sapt dupa nastere, la Medical City si mi-a spus ca ma asteapta la 6 sapt, danadu-mi de inteles ca tot acolo. Si cät ati platit la privat la acest control? Sau cat i-ati dat dr daca v-ati dus la Filantropia?
Eu nu am stiut ca nu am voie baie in cada...am facut de cateva ori. Este singurl mod in care ma relaxez total.

Claudia, mami de Patrick (30.10.10) si Nicholas (25.11.04)

Sa va traiasca micul print! Sanatate multa, un bebe mancacios si necolicos
Eu si la scos firele si la controlul de 6 sapt am fost la Filantropia. Mi-a recomandat sa iau "Cerazette" pilule contraceptive pentru ca bebelina mea papa doar san

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

ionela, multumesc pt raspuns!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Daca va vine sa credeti, fetele care sunt la Haiduc, am vrut sa ma programez pt controlul de 6 sapt si nu mai sunt locuri libere pana in ianuarie dupa Sarbatori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

Daca va vine sa credeti, fetele care sunt la Haiduc, am vrut sa ma programez pt controlul de 6 sapt si nu mai sunt locuri libere pana in ianuarie dupa Sarbatori.

WOW, se pare ca e super ocupat. Oricum, eu am inteles ca pleaca de sarbatori cu familia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daisy80 spune:

Buna fetelor!Sunt noua pe forum, dar va citesc de ceva vreme. Sunt insarcinata in 24 de sapt si sunt pacienta dlui dr. H. Inainte de a fi insarcinata am mers la Euroclinic, dar dupa ce am ramas, numai la MedicalCity. Eu sunt foarte incantata de d-l dr si as vrea sa nasc normal, daca se poate, la Filantropia. Am citit parerile voastre despre spital, personalul de acolo si cred ca este foarte ok.Insa am doua rugaminti la voi. Nu stiu daca atunci cand merg doar la Medical City ar trebui sa-i mai dau si domnului dr cate o atentie din cand in cand si v-as ruga sa-mi spuneti voi cum procedati si a doua este: cum as putea sa intru si eu in posesia acelei liste cu tarifele ce se practica acum la Filantropia. Multumesc frumos pentru tot ce am aflat de la voi de cand va citesc si pentru ce voi mai afla.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa84 spune:

buna fetele,
si eu sunt noua pe forum si va urmaresc de ceva timp.
sunt insarcinata in 20 de saptamani si vreau sa va spun ca datorita voua l-am ales pe dl dr Haiduc,care mi se pare un doctor foarte ok.M-am dus la el de cand am aflat ca o sa am un bebe,dar numai la Euroclinic.Saptamana viitoare merg la spital si,la fel ca si Daisy80,as vrea sa aflu daca ar trebui sa-i dau ceva...eu din ce am citit pe aici am inteles ca nu este genul...dar pt orice eventualitate.
multumesc foarte mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina01.06 spune:

Hello,

Eu sunt insarcinata in 25 de saptamani si tot la d-nul doctor Haiduc merg la Medical City.
Eu nu m-am gandit niciodata la a-i mai da o atentie atata timp cat consultatia, ecografia este destul de scumpa la acest cabinet si chiar daca ar fi mai putin, tot mi se pare nepotrivit. Nici nu cred ca ar accepta, mai degraba cred ca ar fi stanjenit, oricum el nu e singur si e o asistenta mereu cu el in cabinet. In spital cand o sa nasc sunt pregatita sa ofer aceste atentii pentru ca asa am auzit ca se practica si iata ca ma alatur si eu incurajarii acestor practici dar la privat nu as face asta niciodata.

Toate cele bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana.s spune:

salut fetelor, sunt insarcinata in 39 sapt si am fost la dr. haiduc de cele mai multe ori la medical city. sincer eu una nu am dat nimic cand am fost la medical city, cred ca asta se preteaza mai mult cand te duci la filantropia, in special spre sfarsit cand ai si consultatie si eco doppler.
cat priveste lista aceea cu tarife, revin si eu cu rugamintea sa mi-o transmita cine o are in special acum cand sunt atat de aproape.
si inca ceva. are cineva idee de cand pleaca domnul doctor?
multumesc mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_mentor spune:

Doctorul Catalin Haiduc va fi plecat din tara in perioada 28 decembrie 2010-2 ianurie 2011. Si eu am termenul la sfarsitul lui ianuarie si stau putin ca pe ace, sa nu intru in travaliu mai devreme si sa-l ratez pe dl. doctor :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancag1981 spune:

Fetelor, am reusit si eu sa mai intru. Am fost la controlul de sase saptamani, m-a durut ca naiba (cica am un stres legat de treaba asta, ceea ce e adevarat si nu-mi face deloc bine). Totul e bine cu recuperarea,se pare, desi simt ca parca am niste cuie care ma zgarie tot timpul pe acolo,si ma lupt acum cu o infectie urinara.Sper sa o inving. pt cine e interesata, controlul la Medical City costa 150 ron si in plus va face si un Papanicolau care costa si ala 155 ron. cam scumpicel, dar...
Sper ca sunteti bine si bebeii vostri la fel. A mea creste, dar papam numai lapte praf si dormim noaptea si 5-6 ore. Nici nu am avut de la inceput prea mult laptic, dar am urmat si niste tratamente si n-am vrut sa risc. Va pup cu drag.
As vrea din suflet sa va cunosc pe voi si pe bebeii vostri prin intermediul fotografiilor macar. Incercam?

mamica de viezuras MARA-IULIA

Mergi la inceput