dr Catalin Haiduc (6)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Am nascut si eu pe 16 oct, la ora 23.07pe bebe Patrick de 3210g, 50cm. Dr. Haiduc a fost de nota 10, cum ma asteptam. Nu am scapat netaiata, dar de data asta nu m-a deranjat deloc taietura. sambata am nascut, duminica dimineata faceam dus si apoi stateam turceste sa-mi alaptez puiul. Pt ce teama mi-a fost de epiziotomie, nu mi-a venit sa cred ca nu ma doare (bine, era o mica jena, in functie de pozitie, si apoi am avut ceva dureri dupa ce mi-au recoltat culturi din col si mi-au bagat ditamai valvele din alea horor, metalice) si ca pot sta cum vreau, pot merge fara nici o problema.

==========
Corina
Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancag1981 spune:

Bravegirl, asta cu valvele a fost oribila si la mine (si eu am fost de trei ori la spital, vazuta de trei medici de garda), dar n-am inteles despre ce culturi din col e vorba si cand au avut loc. daca poti sa imi dai detalii, te rog. in ce consta controlul dr. la 6 saptamani?

mamica de viezuras MARA-IULIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancag1981 spune:

eseea, multumesc mult! sanatate si voua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Anca, BraveGirl, felicitari pentru nasterea bebelusilor.
Sa va dea DD sanatate in primul rand, bebei cuminti, sanatosi si necolicosi.

Anca, pe mine parca si acum ma mai deranjeaza putin epiziotomia, mai ales ca alaptez doar pe fotoliu. Si eu am folosit mameloane de silicon ca facusem rani la sani. Vreo 2 sapt m-am tot chinuit, dar acum papam iar direct de la san si e muuuult mai bine.

--------------------------------------------------
Fericita mamica de Raisa Nicoleta (02.10.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ancag1981

Bravegirl, asta cu valvele a fost oribila si la mine (si eu am fost de trei ori la spital, vazuta de trei medici de garda), dar n-am inteles despre ce culturi din col e vorba si cand au avut loc. daca poti sa imi dai detalii, te rog. in ce consta controlul dr. la 6 saptamani?

Am nascut sambata seara si luni m-au chemat sa-mi recolteze cica lohii. Mi-au bagat valvele alea, si asistenta a zis ca se vede f bine colul, ca arata bine si alta a recoltat. Nu am inteles de ce , ca dr nu ceruse asa ceva, dar am inteles ca l aEuroclinic se face la toate nasterile.
La 6 sapt te duci sa vada cum s-a vindecat epiziotomia, cum se prezinta uterul..adica control pe masa Data trecuta a fost f dureros

==========
Corina

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

De ce a fost dureros controlul de 6 sapt?
Eu ar trebui sa merg peste 1 sapt la acest control. Sambata viitoare facem botezul , asa ca o sa merg dupa botez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina01.06 spune:

Buna fetele,

Urmaresc de ceva timp acest subiect si citesc cu interes informatiile de la voi.
Eu sunt insarcinata in 20 de saptamani si doctorul Haiduc imi urmareste sarcina.
Am fost pana acum la el 2 de 3 ori, o data la Euroclinic de 2 ori la Medical City.Mi s-a parut o persoana calma si cu experienta. I-am cerut si eu numarul de telefon la a doua vizita si nu a vrut sa mi-l dea, mi-a zis ca il gasesc la Filantropia, atunci nici eu nu am mai insistat. La ultima vizita l-am simtit un pic iritat si parca nu mai avea rabdare sa-mi raspunda la intrebari sau imi intorcea intrebarea tot cu o intrebare. Eram la un control la Medical City, deja se intarziase cu vreo ora jumate programarea, cred ca era deja obosit sau stresat din cauza programarilor decalate.
Nu am discutat inca cu dc Haiduc despre cum o sa nasc: eu as vrea natural dar mi-e frica sa nu ma chinui ( sunt mica si in bazin, si in intaltime si in kg...)
La morfologia fetala de trimestrul 2 m-a trimis la dr. Steriu de la Medlife.
In aceasta duminica am fost sa vizitez spitalul Filantropia si am vazut saloanele cu 2 paturi si rezervele. Mi s-a parut ca spitalul arata bine, sper ca si personalul sa fie grijuliu si atent la nevoile pacientilor. Eu sunt destul de panicata cand e vorba de spitale, proceduri medicale, durere si mi-e foarte teama de momentul nasterii si dupa.

Eu o sa nasc la finalul lunii martie, mai e cineva in perioada aceea?

Multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mutzy spune:

Buna,
Eu sunt cam in aceeasi perioada cu tine, la mine termenul e 5 martie...deci cu 3 saptamani mai mare. Eu m-am vazut cu dl. doctor pana acum de 3 ori la City Medical + de 2 ori la Filantropia dupa ce mi-am facut morfologiile. Nici eu n-am vorbit pana acum cu el cum o sa fie la nastere sau alte detalii ca am zis ca mai este timp :)...in principiu as vrea natural.
De cursurile de puericultura de la FIlantropia, mai stiti ceva? Se mai fac cumva in decembrie/ianuarie?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ionela.n

De ce a fost dureros controlul de 6 sapt?
Eu ar trebui sa merg peste 1 sapt la acest control. Sambata viitoare facem botezul , asa ca o sa merg dupa botez.

eu data trecuta am cam avut probleme cu epiziotomia, si m-a durut cd a bagat speculum f tare. Am avut dureri mari si la primele contacte
Acum sper sa fie mai bine.

Ioana01.06, eu stiu ca nu da nr. de tel de la primele intalniri. O sa ti-l dea el mai incolo, iar in legatura cu nasterea, el e pro nastere naturala, dc se poate. Dar la fel, o sa discutati asta mai incolo, in functie de cum evolueaza sarcina (cum e asezat bebe, cat cantareste, are/nu circulara, etc)

==========
Corina

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

BraveGirl felicitari pt bebelina!
Buna fetele! Eu sunt de mult in cautarea unui doctor, cred ca o sa incerc sa merg si eu la d-ul doctor Haiduc, vad ca multe fete au doar cuv de lauda despre dumnealui, noi asteptam sa vina bebe de un an jum si nici acum nu s-a produs minunea. Caut un doc bun pe care sa-l pastrez si pe per. sarcinii.

http://lt1f.lilypie.com/c7qKp2.png
Doamne te rugam da-ne si noua un sanatos!

Mergi la inceput