dr Catalin Haiduc (6)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danaradu spune:

va urmaresc si nimeni nu mai are noutati.
cred ca beatrice75 ar fi trebuit sa nasca.Beatrice,da-ne vesti cum a fost,cum e bebe ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Scuze fetelor ca nu am mai dat niciun semn de viata pe acest forum.

Am nascut pe 1.11 prin cezariana pt ca am avut placenta preavia.

Am facut anestezie epidurala si o recomand tuturor. Mi s-a facut putin rau dupa ce mi-a fost introdusa anestezia, ai o stare de lesin, m-au intubat repede, mi-au pus o masca de oxigen si ma incurajau mereu:”respira, respira adanc”, dar mi-am revenit repede
Operatia de cezariana a fost super, nu am simtit aproape nimic, decat o presiune puternica cand l-au scos pe bebe, dupa care am inceput sa plang …..de emotie. Nu mai ma puteam stapani. Anestezista m-a rugat sa nu mai plang ca sa nu le creez probleme, pt ca imi luase inima la trap, dar emotia nasterii a fost asa puternica! De la brau in sus eram fresh, complet constienta. Sala de operatie arata ca o adevarata sala de operatie, totul super curat, igienizat, echipa dr a fost super, anestezista si asistenta ei au stat numai la capul meu, ma mangaiau, ma incurajau, ma pupau pe frunte. Asistentele mi-au facut poze cu bebe, cand l-am pupat, cand I s-a taiat cordonul ombilical, cand a fost cantarit, etc.

Dupa operatie ma simteam bine in continuare. Numai ca treptat treptat au inceput sa se instaleze frisoanele, apoi durerile. Am cerut anestezie prin cateter, mi-au adus, durerile pareau ca nu scad in intensitate, dupa 2 ore, alt calmant introdus prin cateter, nimic, durerile erau din ce in ce mai puternice, am inceput sa plang, sa urlu, a venit dr, a vrut sa-mi verifice burta, nu lasam pe nimeni sa se mai atinga de abdomenul meu, plangeam si-I dadeam peste maini doctorului.Mi-au bagat apoi calmant pe branula si efectul calmantelor finally a inceput sa-si faca efectul. Cred ca dupa 3 ore care mi s-au parut o vesnicie. Acum revin:iata de ce as recomanda epidurala, pt ca ti se introduc calmante atat prin branula, cat si prin cateter, pe langa calmantele injectabile de rigoare. La rahie, calmantul se baga doar pe branula.

A doua zi am fost dusa la salon si deja eram pe picioarele mele. Nu mi-a fost asa rau sa ma ridic din pat. Iar in a treia zi am fost externata. De la spital mi-au zis sa nu invat copilul la biberon, sa-I dau la sani sa suga cat poate el, dupa care sa-I dau lapte praf cu seringa.
Faza tare: cand obtineai biletul de externare, ti-l aduceau infasat astfel incat sa nu se vada absolut nimic, te intrebau numele de familie, verificau cu bratarica, apoi ti-l infasau ele obligatoriu in hainele cu care vroiai sa paraseasca spitalul si-ti inmanau o sacosa cu diferite lucruri.
Sacosica continea: Still Tea(vit si minerale), crema Sudocrem, Pampersi, sampon, carte:” Un inceput fericit”, carte :”ABC-ul familiei”, plic Vanish, carnetel de sanatate, Nursing Tea, sticker “Baby on Board”, pliante…

Mami de printisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lore1983 spune:

Fetelor ma gandeam: numai lucruri bune aveti de spus despre dl. dr? Mie nu mi se pare foarte comunicativ si uneori poate nici eu nu stiu ce sa intreb, dar nici el nu ma ajuta .

34+ viitoare mami de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

eu scoteam lista cu intrebari in fata lui....

Mami de printisor

Mergi la inceput

Poate se raporteaza la oameni si in functie de cum ii percepe.
Si iti raspundea la toate intrebarile?
Poate nu stii mereu ce si cum sa intrebi, dar totusi ai nevoie de niste informatii

34+ viitoare mami de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castanca spune:

Irina
Si eu trebuie sa nasc la sfarsitul lui martie cu Haiduc(daca mai raman la el).Acelasi lucru l-am patit si eu la ultima vizita la Medical City,dupa o intarziere de 50 de minute nu stia cum sa termine mai repede consultatia.

Lore1983
Daca eu nu intreb ceva Haiduc nu spune nimic,nu intreaba nimic,nici macar nu fixeaza data urmatoarei vizite,imi da doar fisa de consultatii ca sa platesc.Nu mi se pare ok nici ca eu sa vin cu lista de intrebari de acasa.De unde sa stiu eu ce ar trebui sa intreb?Ptr el e a nu stiu cata sarcina si poate e satul sa repete aceleasi lucruri dar ptr mine e prima si e foarte importanta.Ma bate gandul sa-l schimb.Singurul lucru e ca imi place cum arata Filantropia.Mai cuget.
Toate cele bune si sarcini usoare

Mergi la inceput

Castanca, eu o sa nasc totusi cu el. O sa imi formez o parere mai clara dupa. Sper ca totul sa fie ok, insa nici mie nu imi place tacerea asta.

Cred ca s-a aglomerat cu multe paciente. "De vina" ar fi si toate laudele care i s-au adus (oare?) .

34+ viitoare mami de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Lore, ideea cu lista e foarte buna. De unde sa stie dr ce nedumeriri si intrebari ai daca nu ii zici? Mie mereu mi-a raspuns la orice intrebare aveam si mereu a avut rabdare cu mine.
Daca o sa mai fac un bebe, tot la el o sa merg. Cu noi s-a purtat de nota 20. Si cat am stat internata, el ma cauta si venea la salon sa vb cu mine.

Beatrice, felicitri pt bebe. Sa va dea DD sanatate multa, bebe sa fie necolicos, mancacios si sa va aduca numai bucurii

--------------------------------------------------
Fericita mamica de Raisa Nicoleta (02.10.2010)

Mergi la inceput

Ionela, sa nu ma intelegi gresit. Ma bucur foarte mult ca ai avut o relatie buna cu dl. dr. si ca ai fost foarte multumita. Nu neg profesionalsimul dumnealui, insa, cred ca nu sunt singura de parere ca este "cam scump" la vorba. Si cum ziceam: intr-adevar poate nu stii cum sa pui problema ca sa afli raspunsuri sau nu formulezi corect o intrebare. Mi s-a intamplat sa intreb si sa nu primesc nici un raspuns. Cum am spus, voi naste cu dl. dr. si abia la final o sa pot trage linie si o sa pot concluziona daca voi mai apela la dumnealui si la urmatoarea sarcina.

Eu apreciez medicii care iti explica chiar si din propria initiativa, insa acestia sunt putini.
De ex. Medicul meu ortoped este un dr. f bun, insa fata de cum il stiam eu s-a schimbat: nu mai are aceeasi disponibilitate in a explica.

34+ viitoare mami de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina01.06 spune:

Castanca,
Pentru urmatoarea vizita la Medical City m-am programat devreme, la ora 13.00, in ideea in care si d-l doctor va fi mai odihnit si mai putin aglomerat. Incerc si eu mai multe variante.

Lore 1983 Si eu m-am gandit la ce ai spus tu, ca poate fiind foarte laudat s-a aglomerat foarte tare si nu mai are cum sa fie la fel de disponibil pentru toata lumea.

Totusi sarcina e importanta si speciala pentru fiecare femeie si noi suntem atente la toate semnalele de implicare si interes ale d-nului doctor. Fetele care au nascut cu el au pana la urma experientele cele mai relevante pentru experienta lui.

Multa sanatate

Mergi la inceput