dr Catalin Haiduc (6)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Fetelor, eu nu merg la Haiduc, ci la dr Calciu, deci tot la Filantropia. Intrebarea mea este cam cat dati voi dr-lui pt cezariana si cat anestezistului? Va rog, imi puteti trimite un PM?
Multumesc!

29+
incepand cu anul 2010 voi fi fericita de copilas sanatos!

MTHFR C677T heterozigot, proteina S 51%, PAI 4G/5G heterozigot
Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea alaturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Fetele care ati nascut la Filantropia cu cezariana....este adus bebe la salon sa fie alaptat de catre mama chiar daca aceasta inca nu se poate ridica din pat?

37+
38 ecografic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

Fetele care ati nascut la Filantropia cu cezariana....este adus bebe la salon sa fie alaptat de catre mama chiar daca aceasta inca nu se poate ridica din pat?

37+
38 ecografic

Nop. In prima zi ti-l aduce putin sa il vezi (daca insisti) iar de a 2 a zi trebuie sa te ridici din pat si sa mergi la alaptat. Asta daca nu il ai cu tine in camera si atunci te descurci singurica. Ii dai sa suga cand iti cere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Multumesc Catalina!

37+
38 ecografic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Anca, nu mai zici nimic? Ai nascut cumva?

--------------------------------------------------
Fericita mamica de Raisa Nicoleta (02.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

Fetelor nu mai zice nimeni nimic?
Ati aflat cumva cand intra domnul doctor in concediu in decembrie?

31+ Darius Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Chiar asa, ce mai ziceti? Ce mai fac gravidutele noastre? A mai nascut careva?

Noi azi implinim 1 luna si raportam 1050g luate in greutate si 4 cm

--------------------------------------------------
Fericita mamica de Raisa Nicoleta (02.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lore1983 spune:

Fetele, citeam pareri, despre asistente, ale gravidutelor care au nascut prin cezariana cu dr. Haiduc la Filantropia si sunt dezamagita :(

32+ viitoare mami de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancag1981 spune:

Fetelor, raportez: am nascut la 38 de sapt si 4 zile, pe 25 octombrie, o fetita frumoasa pe nume Mara-Iulia, de 2800 g si 50 cm. Sa va spun din experienta mea. M-am plimbat pe la spital de vreo trei ori in 2 zile, prima oara cu contractii nu asa dese, a doua oara cu niste sangerari care s-a presupus ca erau in urma eliminarii dopului gelatinos si a treia oara cu contractii super dureroase la trei minute. E mare lucru sa nimeresti de garda pe cineva competent, sa stiti. Eu...n-am prea avut noroc. M-am internat la 4 dimineata duminica si am nascut la 10.45 luni. ATENTIE! Daca este o ora rezonabila, sunati-l pe dl dr. E posibil ca cei din spital sa nu-l anunte chiar la timp. La mine a venit pe la 9 fara ceva ca s-a intalnit cu sotul meu si i-a spus de mine. Daca prindeti tura moaselor Georgiana si Eliza, mergeti pe mana lor pt ca va ajuta foarte mult. Anestezistul, dr. Soare, este foarte ocupat, dar si foarte glumet. Epidurala pt mine a fost mana cereasca, s-a facut la dilatatie 4, si m-a linistit dupa niste contractii oribile. Am si atipit putin! Singura problema e ca sunt foarte ocupati si a trebuit sa-i mai strig din cand in cand si atunci cand eram gata sa nasc. DR. HAIDUC E DE NOTA 10! Te incurajeaza, te ajuta. Dar la mine a fost un fel de lectie deschisa, au venit vreo cativa studenti carora dr. le explica procesul... Si care mai trecea pe acolo se mai oprea sa vada...Am avut si oaresce probleme, in sensul ca s-a cusut la mine aproape o ora, pt ca m-am si rupt si mi-a facut si epiziotomie. O senzatie destul de jenanta am si acum, dar sper sa treaca. Mai am o sapt in care nu o sa pot sta in fund, dar... ne-om descurca. Cu epidurala nu simti absolut nimic! Am pierdut foarte mult sange, dr era un pic ingrijorat, tot cerea ata, dar mie nu mi-a dat prea multe detalii. Intr-un final a terminat, am mai stat cateva ore sa se termine perfuziile de la ambele maini, apoi m-au mutat intr-un salon unde m-au putut vedea si ai mei (era ora de vizita), apoi in salon la et. 3. Eu nu m-am putut ridica din pat decat a doua zi dupa amiaza, pt ca ameteam foarte tare si aveam si dureri. A trebuit sa suport si o sonda micuta, pt ca e greu sa urinezi. Asa a fost la mine. Am stat 4 zile in spital, buburuzei mele i-au iesit rezultatele negative, mai ales avand in vedere ca imi iesise streptococ in urina. Lapticul a venit cam greu, nici acum nu e cine stie ce, completam si cu lapte praf pt ca am cam scazut in greutate si nu sugem decat cu mameloane de silicon. Probabil s-a obisnuit cu biberonul in maternitate.
De dat am dat, dar nu mi-a cerut nimeni de la obraz nimic. Ca asistente, dragute au fost Oana si Flori, care va dau si nr de tel, plus o tipa cu parul cret si una tanara cu parul pana la umeri. La copii sunt dragute mai toate, dar nu prea au timp, pt ca sunt putine la un nr mare de copii. Saloanele sunt ok, paturile cam inalte, dar curat. La vizita se da voie doar intre 15-17. Atat.
Ionela, ai dreptate. Profitati cat mai puteti de sarcina, ca apoi nu mai stii nici cat e ceasul, nici in ce zi esti. Iti ocupa tot timpul. Dar merita numai cand vezi mutritele pe care le face puiutul in somn sau fiecare gest al lui.
Va pup pe toate si va doresc experiente frumoase legate de nastere.

mamica de viezuras MARA-IULIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Anca, felicitariii!!! Si numai bine pt Mara Iulia!!

Mami de fetita si de baietel

participam la "Clipe de vara"

ess-1.jpg si ess-2.jpg

Everything is hard before becoming easy...

Mergi la inceput