dr Catalin Haiduc (6)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancag1981 spune:

Ionela, merci pt raspuns.(eu nu pot sa vad pozele tale, nu stiu de ce...)
Little15, multumesc mult, dar am gasit trusa de peridurala Braun Perifix la o farmacie din Carrefour Colentina, cu 103 lei.
Fetelor, am fost azi la spital, bebita e ok, dar colul nu e inca pregatit pt nastere. Se pare ca nu s-a hotarat... Analizele mi-au iesit ok, sa vedem continuarea... Dl doctor era si de garda, tocmai iesise din operatie si de-abia mai vorbea, ii picau ochii-n gura de oboseala. Sunt curioasa, a fost vreuna dintre voi azi pe la 9 la spital? Era acolo o graviduta foarte draguta, cu o stare de spirit foarte ok. Fata de mine, care sprijineam un scaun de mama focului si ma lua cand cu frig, cand cu cald, cand cu contractii, cand cu crampe...Poate ma mobilizez la momentul respectiv...

38 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Anca, ai grija de tine si de bebe. Iti tin pumnii sa fie totul bine!

--------------------------------------------------
Fericita mamica de Raisa Nicoleta (02.10.2010)

[url=”http://picasaweb.google.ro/septoct10/IonelaN?locked=true#5530077528698575538”]Poza cu printesa[/url]

Mergi la inceput

multumesc, Ionela. chiar am nevoie... tocmai mi-a venit si rezultatul la urocultura, singurul care nu venise. am intrat in panica pt ca mi-a iesit streptococ B. la cultura din col nu mi-a iesit, dar la urina da. l-am sunat pe dl doctor, dar n-am reusit sa vb prea multe cu el. mi-a zis sa iau augmentin de 1g timp de 7 zile. daca ma mai tine 7 zile... si sa nu intru in panica. prea tarziu...si bebita simte agitatia mea la maxim. v-ati mai confruntat vreuna dintre voi cu situatia asta? daca da, ce v-a zis doctorul si ce ati luat? eu m-am speriat, mai ales ca am citit pe net fel si fel de informatii, care de care mai alarmiste. am incredere in dl dr ca stie ce face, dar tot am emotii...astept raspunsuri de la voi, va rog mult.

38 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

De ce nu intri pe "burtici de ursuleti" si plasezi acolo intrebarea, ca stiu ca-s multe fete in situatia ta.

36+
37 ecografic

Mergi la inceput

Anca, eu zic sa ai incredere in ce zice dr.
Nu are rost sa te stresezi si sa fii agitata, nu ii face bine la bebe.

Noi azi implinim 3 saltamani

[url=”http://picasaweb.google.ro/septoct10/IonelaN?locked=true#5530077528698575538”]Poza cu printesa[/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

Raisa Nicoleta,aniversare placuta...esti fetita mare, ai 3 saptamani!!! Ionela, sa va traiasca minunea!

Claudia 36+ si Nicholas (25.11.04)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui misticgirl

Raisa Nicoleta,aniversare placuta...esti fetita mare, ai 3 saptamani!!! Ionela, sa va traiasca minunea!

Claudia 36+ si Nicholas (25.11.04)

Multumim frumos
Sarcina usoara si sa va dea Doamne Doamne un bebe sanatos, mancacios si cuminte

Mergi la inceput

Ionela, merci pt incurajari. Acum imi pare rau ca m-am panicat asa, mai ales ca am simtit-o pe bebita mea fff agitata.
V-ati facut mari! Ce repede trece timpul, mai ales pt cei care privesc din exterior...
Beatrice, merci pt indrumari.

38 +

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ancag1981

Ionela, merci pt incurajari. Acum imi pare rau ca m-am panicat asa, mai ales ca am simtit-o pe bebita mea fff agitata.
V-ati facut mari! Ce repede trece timpul, mai ales pt cei care privesc din exterior...
Beatrice, merci pt indrumari.

38 +

Anca, mai ai putin si o sa priviti si voi din exterior.
Sfatul meu: ODIHNESTE-TE MUUUUUUUUUULT DE TOT, ACUM CAND MAI AI TIMP!
Am zile cand mi-as dori sa dorm si eu mai mult de 3-4 ore legate

Mergi la inceput

Rugaminte la fetele care stiu exact:
- maine mergem sa ridicam certificatul de nastere si ma intrebam daca trebuie sa mergem sa depunem acte undeva? ma refer la actele pt alocatia copilului (cei 200 ron).
- actele pt CIC se depun dupa ce se termina cele 42 zile obligatorii dupa nastere sau dupa ce se termina toate cele 128 zie?
ca sa stiu si eu ce trebuie sa fac si unde sa merg pt asta.
Mersic anticipat pt raspuns

Mergi la inceput