dr Catalin Haiduc (6)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns little15 spune:

pentru ancag1981
da-mi un pm daca mai esti interesata de epidurala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

ancag1981, trusa epidurala costa 180 daca iti cumperi Braun pe care o recomanda majoritatea medicilor. Daca vrei mai ieftina, atunci va fi de la alta firma. Tre sa intrebi doctorul ce fel de anestezie:rahi-epidurala sau epidurala-peridurala.

36+
37 ecografic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Fetele, stiu un loc in oras (pt cine e din Bucuresti) unde se gaseste anestezie Braun epidurala la 99 ron. Cel putin asa era cand am luat-o eu inainte sa nasc :)

--------------------------------------------------
Fericita mamica de Raisa Nicoleta (02.10.2010)

Minunea noastra

Mergi la inceput

Ce nu-mi place la spitalul Filantropia:
-faptul ca nu-ti da voie la rezerva cu insotitor
-faptul ca la cezariana bebeii primesc maxim nota 9, spre deosebire de alte spitale

36+
37 ecografic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

Buna dimineata,
Beatrice, si pe mine ma deranjeaza f mult faptul ca nu avem voie cu insotitor si nu inteleg motivul (vb despre rezerva), din moment ce in toate tarile civilizate este un lucru normal ca lauza sa aiba sprijin fizic si moral din partea familiei si chiar se recomanda insotitorul in rezerva. Cat despre scorul Apgar, din cate stiu eu, la maternitatile de stat, bebelusii primesc max. nota 9 daca sunt nascuti prin cezariana, apoi la 5 min, daca totul e OK, primesc 10. La Municipal asa a fost, Nicholas a primit 9 la nastere si dupa 5 minute avea 10. Sincer, pt mine nu a contat ca a luat 9, pt ca ma interesa sa fie bb bine, nu sa ia nota 10 . Nu mai stiu exact, mi-a spus o asistenta atunci motivul pt care bb nascuti prin cezariana iau max 9, dar am uitat
Fetelor, mie dr Haiduc mi-a spus ca nu trebuie sa imi cumpar anestezia si ca imi va face "rahi", daca totul e OK. Vad ca voi vb despre cumpararea anesteziei, iar eu l-am intrebat de 2 ori si m-a asigurat ca nu e nev sa o aduc eu.

Claudia 36+ si Nicholas (25.11.04)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui misticgirl

Buna dimineata,
Beatrice, si pe mine ma deranjeaza f mult faptul ca nu avem voie cu insotitor si nu inteleg motivul (vb despre rezerva), din moment ce in toate tarile civilizate este un lucru normal ca lauza sa aiba sprijin fizic si moral din partea familiei si chiar se recomanda insotitorul in rezerva. Cat despre scorul Apgar, din cate stiu eu, la maternitatile de stat, bebelusii primesc max. nota 9 daca sunt nascuti prin cezariana, apoi la 5 min, daca totul e OK, primesc 10. La Municipal asa a fost, Nicholas a primit 9 la nastere si dupa 5 minute avea 10. Sincer, pt mine nu a contat ca a luat 9, pt ca ma interesa sa fie bb bine, nu sa ia nota 10 . Nu mai stiu exact, mi-a spus o asistenta atunci motivul pt care bb nascuti prin cezariana iau max 9, dar am uitat
Fetelor, mie dr Haiduc mi-a spus ca nu trebuie sa imi cumpar anestezia si ca imi va face "rahi", daca totul e OK. Vad ca voi vb despre cumpararea anesteziei, iar eu l-am intrebat de 2 ori si m-a asigurat ca nu e nev sa o aduc eu.

Rahi se da din spital, epidurala, nu.

[url=”http://picasaweb.google.ro/septoct10/IonelaN?locked=true#5530077528698575538”]Poza cu printesa[/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

Am inteles acum! Multumesc pt lamurire,Ionela!

Mergi la inceput

Pt putin

Mergi la inceput

Si vin si eu sa complic lucruile si mai tare
Eu fac epidurala si mi-a zis ca n-am nevoie de anestezic.
Dar de ce la unele recomanda epidurala si la altele rahi?In functie de cat sunt de speriate?

36+
37 ecografic

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

Si vin si eu sa complic lucruile si mai tare
Eu fac epidurala si mi-a zis ca n-am nevoie de anestezic.
Dar de ce la unele recomanda epidurala si la altele rahi?In functie de cat sunt de speriate?

36+
37 ecografic

Pai... daca inteleg eu bine, chiar nu ai nevoie de anestezic. Fiolele de anestezie se dau din spital.
Eu am cumparat kit-ul de epidurata (seringa si furtunasul ala care sta lipit de spate si relativ spre gat, pana se termina nasterea). Dr. H mi-a zis sa imi cumpar eu kit-ul si anestezia se da din spital.

[url=”http://picasaweb.google.ro/septoct10/IonelaN?locked=true#5530077528698575538”]Poza cu printesa[/url]

Mergi la inceput