dr Catalin Haiduc (6)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

Alecsa,multumim pt detalii. M-am mai linistit putin, acum ca stiu ce ma asteapta. Iti urez sa te bucuri de bb, sa fiti o familie fericita!

Claudia 34+ si Nicholas (25.11.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Fetele, eu in sarcina aceasta am cam donat sange, cu tiroida mea declansata ins arcina si o data la 2 sapt a atrebuit sa-mi recoltez sange. Mi-a placut mult la Synevo Unirii (asistentele foarte de treaba, nici nu simteam cand imi recolta, nici nu lesinam, cum se intampla la alte centre medicale, nu era probl ca nu-mi gasesc vena). Acum am un set de analize de facut ianinte de operatie de cezariana. Incepe numaratoarea inversa. Marea majoritate sunt gratuite de la med de fam, dar azi cand am fost la Synevo, mi-au spus ca nu mai au fonduri. As putea sa merg la Filantropia sa-mi recoltez sange?Gratuit....Se poate?Multam de raspuns!

35+
36 ecografic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta_23 spune:

[/quote]

multumesc frumos.
Acum e putin mai bine. bebelina mananca exclusiv la san desi am niste fisuri, buricul a cazut si incepem sa aratam tot mai bine

--------------------------------------------------
Fericita mamica de Raisa Nicoleta (02.10.2010)

Minunea noastra
[/quote]

Super ca alaptezi, cel mai bine pt bebelina. Si eu am avut fisuri da au disparut destul de repede.
La noi buricu a cazut destul de repede dar nu a intrat inca, sper sa nu fie nevoie de operatie.

Mami de Ana Sofia (23.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta_23 spune:

scuze pt greseli.... da nu prea facem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lore1983 spune:

Alecsa sa fiti amandoi sanatosi si felicitari pentru bebe! Imi cer scuze, dar nu stiu daca ai baietel sau fetita.

Multumim si pentru impartasirea experientei tale. Eu tot prin cezariana voi naste, probabil tot programata ca DPN-ul meu e in preajma Craciunului.

29+ viitoare mami de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alecsa_L spune:

Va multumim mult si va pupam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Fetele care ati nascut recent. Aveti probleme cu depresia post partum?cum se manifesta mai exact?

35+
36 ecografic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Buna fetele

Azi era DPN-ul meu si printesica are deja 10 zile.
Ieri a fost pediatra la noi, am luat in greutate 200g de cand am venit acasa si per ansamblu suntem f bine

Minunea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisica28 spune:

Felicitari proaspetelor mamici si nastere usoara burticutelor.
Intrebasem mai demult, dar nu cred ca mai citesc mamici mai "vechi" sau poate toate mai vor un bb , si-a pus cineva sterilet la doctorasul nostru? Daca da, vreau si eu detalii plssss.
Pupici

Narcisa, mami fericita de Mihnea Stefan 25.05.2009
http://picasaweb.google.com/NarcisaPaterau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lore1983 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionela.n

Buna fetele

Azi era DPN-ul meu si printesica are deja 10 zile.
Ieri a fost pediatra la noi, am luat in greutate 200g de cand am venit acasa si per ansamblu suntem f bine

Minunea noastra

Ionela, ma bucur sa aud vesti bune! Va pe amandoua.
Vorbeam astazi cu o alta graviduta despre pediatru si imi zisese ca o vizita la domiciliu (a pediatrului) costa 100 de lei. Eram curioasa sa stiu cat ai platit tu. Multumesc

29+ viitoare mami de

Mergi la inceput