dr Catalin Haiduc (6)
Raspunsuri - Pagina 16
ionela.n spune:
Lore ; pediatra mea a venit acasa ieri seara.
A cantarit-o, a verificat reflexele, a ascultat-o la inimioara si plamani, verificat cam tot ce trebuia. I-am dat 50 lei si chiar a fost multumita. a zis ca mai vine si sapt viitoare sa o vada si apoi vine la 2 sapt.
Tu ce faci? Cum te mai simti?
Narcisa, si eu as fi interesata de sterilet. Daca are cineva informatii, sunt si eu curioasa sa aflu mai multe.
--------------------------------------------------
Fericita mamica de Raisa Nicoleta (02.10.2010)
Minunea noastra
Lore1983 spune:
Ionela, in principiu suntem bine. Weekendul trecut am avut niste contractii cam neplacute si nu prea l-am simtit pe bebe. Am fost la dl. dr. si am revenit pe utrogestan pentru siguranta. Sunt nerabdatoare sa treaca vremea sa ajungem si noi la 37-38 de saptamani macar. Oricum, nasterea va fi prin cezariana, decizie luata in urma unei vizite la ortoped.
Sa auzim numai de bine!
29+ viitoare mami de
ancag1981 spune:
felicitari mamicilor si viitoarelor mamici. am fost si eu ieri la spital pt analize si eco. bebita mea e ok, are 2.900 si sper sa mai aiba rabdare sa primesc si eu rezultatele, ca sa vedem cum stam. observ ca fetitele sunt mai nerabdatoare sa vina pe lume... lamuriti-ma si pe mine, va rog, cum e cu respiratia cand ai contractii, in travaliu. banuiesc ca iti explica ei, sau e ceva natural si vei sti si tu ce sa faci?
PS: sa stiti ca mie dl doctor mi-a zis sa am si bilet de trimitere de la medicul de familie, la internare.
37 +
draguta_23 spune:
Buna eu am fost saptamana trecuta la control. Sunt bine. Dr H recomanda:
1.sterilet dupa 3 luni de la nastere daca nu au fost infectii repetate sau daca nu mai vreti inca un bebelusi mai repede 2.contraceptive orale care pot fi luate si daca alaptezi
3.prezervativ
ionela.n felicitari pt bebelina, la ce pediatru esti?
Noi saptamana viitoare mergem sa facem vaccin
la mamici si viitoare mamici
ancag1981 spune:
fetelor, ce vaccinuri i se fac lui bebe pana la plecarea din spital? dar apoi? va intreb pt ca medicul meu de familie, care e si pediatru, nu este exact cum mi-as dori pt copilul meu. ma gandesc serios la o schimbare.
37 +
Elfica spune:
Cat de repede trebuie sa il inscriem pe bebe la un pediatru? Voi ati stiut pe cineva si ati vorbit inainte de nastere daca il poate lua in evidenta sa sau cum ati procedat? Eu am numai niste idei, pediatra care s-a ocupat de bebele nasilor nostri, doar ca ea nu e si medic de familie. Mi-ar placea sa gasesc un medic de familie care sa fie la baza medic pediatru. Si sa mai fie si bun! Stiti pe cineva care sa se incadreze descrierii? Multumesc pentru eventuale sugestii!
37+
mirela2 spune:
buna dimineata
fetelor am si eu o intrebare
stiti cumva dr Haiduc ia nasteri in perioada dintre Craciun si sf Ion?
e la spital sau e in concediu
merci
+25 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)
ionela.n spune:
Anca, da, la internare iti trebuie un bilet de internare de la medicul de familie.
Draguta, am ales pediatru o doctorita f competenta care vine si acasa. Sunt foarte multumita de ea. Lucreaza in colaborare cu dr mea de familie.
--------------------------------------------------
Fericita mamica de Raisa Nicoleta (02.10.2010)
Minunea noastra