dr Catalin Haiduc (6)
Raspunsuri - Pagina 14
ionela.n spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ancag1981 Ionela, ti-am trimis PM. merci anticipat 36 + |
ti-am raspuns
--------------------------------------------------
Fericita mamica de Raisa Nicoleta
Minunea noastra
Alecsa_L spune:
Buna fetele! Am ajuns si noi ieri la pranz acasa, totul a decurs normal, am nascut prin cezariana. Daca aveti intrebari, va pot raspunde cu placere... Domnul doctor a fost extraordinar in timpul operatiei, cat si dupa.
Alecsa_L, 38+ , AMR 1 ZI
draguta_23 spune:
Felicitari ionela.n si Alecsa_L. Ma bucur ca ati avut experiente placute si bebelusi sanatosi. si bine ati venit in clubul mamicilor
beatrice75 spune:
Alecsa, give details!
In primul rand, felictari!
Ce tip de anestezie ai facut?
Ai fost tot timpul operatiei constienta? Despre ce a vb dr in timpul operatiei?Sper ca ca de cu totul altceva, mai putin ce faceau ei acolo. Ca eu am groaza si cand ii voi vedea cu mastile, manuind ustensilele.
Dupa cate ore te-ai dat jos din pat?
Masajul uterului e chiar asa de speriat?
Ai avut rezerva sau ai stat la salon obisnuit?
Ti-ai luat bebe cu tine in camera?
Dupa cat timp ai avut lapte?
35+
36 ecografic
Alecsa_L spune:
citat din mesajul lui beatrice75 Alecsa, give details! In primul rand, felictari! Ce tip de anestezie ai facut? Ai fost tot timpul operatiei constienta? Despre ce a vb dr in timpul operatiei?Sper ca ca de cu totul altceva, mai putin ce faceau ei acolo. Ca eu am groaza si cand ii voi vedea cu mastile, manuind ustensilele. Dupa cate ore te-ai dat jos din pat? Masajul uterului e chiar asa de speriat? Ai avut rezerva sau ai stat la salon obisnuit? Ti-ai luat bebe cu tine in camera? Dupa cat timp ai avut lapte? 35+ 36 ecografic |
Buna Beatrice. Domnul doctor m-a chemat la spital dimineata pe la 8, la 9:30 eram deja internata. Am asteptat pana la 10:30 intr-o sala de pretravaliu, cu inca alte doua fete. Pe la 10:00 a venit doctorul anestezist, Daniel Soare, si am avut o discutie cu el despre starea mea de sanatate, eu avand si o problema mai delicata.
La 10:30 a venit asistenta de anestezie, care venise la mine anterior sa-mi puna o perfuzie si se prezentase, mi-a zambit, mi-a vorbit extrem de frumos, m-a inbarbatat. Am fost dusa in sala de operatie, m-au pus pe masa, mi-au ridicat camasa si mi s-a facut rahianestezia care doare cat o piscatura de tantar 2 secunde, doar cat baga acul. Apoi m-am intins, simti cum amortesc picioarele, si mi-au pus sonda. Deja nu mai simteam nimic. Au si radio acolo, e muzica... Mi-au pus un cearceaf in fata si au inceput. Nu stiu despre ce a vorbit doctorul ca vorbea prea incet si nu auzeam. Nu am simtit nicio durere, se simte asa cum umbla, atat. Cand scoat bebele, te apasa pe coaste putin. A durat cam 20-25 de minute totul, timp in care eram tot timpul intrebata daca ma simt bine, ba de catre asistenta, ba de catre anestezist. Dupa ce au scos bebele, mi l-au pus langa fata sa-l pup.
Primele 24 de ore dupa operatie au fost mai grele, te doare dar iti dau calmante tot timpul si apoi mai trece din durere. E suportabil oricum. Cel mai greu mi-a fost sa ma ridic. Ameteam foarte tare. Dupa ce reusesti sa te ridici si sa faci primii pasi, gata...ai scapat.
Asistentele au fost super de treaba, ele te intreaba de calmante, nici nu apuci sa ceri. Domnul doctor a fost extraordinar, venit si m-a vizitt zilnic. Spitalul e curat, totul e super ok, ca la particular parca..
Daca mai ai intrebari, iti raspund cu placere.
Pup.
Alecsa_L spune:
citat din mesajul lui beatrice75 Alecsa, give details! In primul rand, felictari! Ce tip de anestezie ai facut? Ai fost tot timpul operatiei constienta? Despre ce a vb dr in timpul operatiei?Sper ca ca de cu totul altceva, mai putin ce faceau ei acolo. Ca eu am groaza si cand ii voi vedea cu mastile, manuind ustensilele. Dupa cate ore te-ai dat jos din pat? Masajul uterului e chiar asa de speriat? Ai avut rezerva sau ai stat la salon obisnuit? Ti-ai luat bebe cu tine in camera? Dupa cat timp ai avut lapte? 35+ 36 ecografic |
Am stat in salon obisnuit, arata foarte bine. M-am ridicat din pat dupa vreo 31 de ore...eu sunt mai fricoasa de felul meu. Restul fetelor, dupa maxim 24 de ore mergeau. Masajul uterului e usor. Apasa putin pe uter, nu se simte nimic, nu doare. Bebele nu l-am luat in camera ca nu eram in stare de nimic, dar poti sa-l iei chiar daca nu stai la rezerva. Eu nu ma puteam misca. Eram si langa neonatologie si auzeam bebelusii cand plangeau, plangeam si eu cu ei ca ma gandeam ca poate plange al meu ca il las singur atata timp. Am plns ore in sir si pana la urma m-am ridicat si m-am dus la el...a doua zi pe seara la 9, deci dupa 36 de ore am fost eu in stare sa merg 10 metri.
beatrice75 spune:
ITI MULTUMESC DIN SUFLET IN NUMELE TUTUROR FETELOR PT CA TI-AI FACUT TIMP SI MI-AI RASPUNS LA INTREBARI!
35+
36 ecografic
ionela.n spune:
citat din mesajul lui draguta_23 Felicitari ionela.n si Alecsa_L. Ma bucur ca ati avut experiente placute si bebelusi sanatosi. si bine ati venit in clubul mamicilor |
multumesc frumos.
Acum e putin mai bine. bebelina mananca exclusiv la san desi am niste fisuri, buricul a cazut si incepem sa aratam tot mai bine
Fericita mamica de Raisa Nicoleta (02.10.2010)
Minunea noastra
ionela.n spune:
Ana, felicitari pt bebe. Sa fiti sanatosi si sa va dea Doamne Doamne tot ce e mai frumos si bun
Fericita mamica de Raisa Nicoleta (02.10.2010)
Minunea noastra