dr Catalin Haiduc (6)
Raspunsuri - Pagina 13
Elfica spune:
Fetelor, am sunat la Filantropia la nr. indicat si am aflat cand va fi de garda dl. dr. Va spun si voua, ca poate va ajuta: va mai fi pe 13 si pe 21 si am aflat ca abia a fost pe 2. Daca as fi stiut, ii faceam o vizita, dar... asta e. Bine ca am aflat si acum, sa stiu macar celelalte doua garzi din luna asta, ca sigur e mai usor de mers la dansul cand e de garda, decat intr-o dimineata obisnuita, cand la camera de garda toti medicii isi cheama pacientii cu probleme. Am fost o data si mi s-a luat...
36+
ionela.n spune:
Elfica, eu am avut noroc si am nascut cand a fost dr. Haiduc de garda. Chiar m-am bucurat ca a fost asa. A fost foarte atent si mi-a dat incredere ca totul o sa fie bine, cum a si fost de altfel
Anca, lucrurile s-au intamplat cam asa:
vineri seara pe la ora 8.30 inceput sa ma doara burta, dar nu erau dureri de spate la ca menstruatie sau cum am citit prin carti ca ar trebui sa fie contractiile. Ma burea putin burta ca niste crampe, o durere ok si chiar suportabila. Pe la 12 am hotarat sa mergem sa spital in ideea sa ne faca un calmant si sa vedem daca e bebe bine. Cand am ajuns la camera de garda, m-a suit pe masa si mi-a zis ca am dilatatie 2 si ca ma interneaza pt nastere. Pana sa ajungem in camera de travaliu aveam dilatatie 3, dupa o ora aveam 4. Moasele au sunat dr care dimineata intra de garda. A venit f repede. La dilatatie 5 mi-a facut epidurala si in vreo 30 min aveam dilatatie 6-7 cand mi-au rupt membranele. Imi era somn si una dintre moase mi-a zis ca pot sa dorm putin pana la dilatatie 10, ca in vreo 30 min sa vina moasa sa ma verifice si sa imi zica ca e timpul sa vina bebe .
Dr venise deja. In decursul a vreo 5 contractii am nascut o minune de fetita
Cam asta e povestioara nasterii mele.
Referitor la ce am citit acum cateva pagini pe forum: nimeni nu mi-a cerut nici un ban, toti s-au purtat foarte frumos cu mine si experienta nasterii e una foarte placuta.
--------------------------------------------------
Fericita mamica de Raisa Nicoleta
Minunea noastra
beatrice75 spune:
Da, Elfica a fost pe 2 de garda. Chiar atunci am fost internata eu pt o zi cu contractii
34+
35 ecografic
ancag1981 spune:
ce tare, ionela! bebelina ta chiar si-a programat bine venirea pe lume. ma bucur ca ai avut o experienta frumoasa, iar vorbele tale mi-au mai dat si mie oleaca de incredere si putere. sa fie bine pt toata lumea!
35 +
Lore1983 spune:
Ionela, te si ma bucur ca ai avut o expereinta placuta! Sa fiti amandoua sanatoase!
28+ viitoare mami de
ionela.n spune:
Anca, Lore
Sa dea DD sa aveti nasteri usoare si amintiri placute legate de nasterea comorilor voastre
Minunea noastra
Elfica spune:
Felicitari, Ionela! Ai fost norocoasa sa nasti repede si chiar pe garda d-lui. dr. Imi trimiti si mie un pm, te rog, cu cat ai dat tu in stanga si in dreapta si la cat ai ajuns per total? Merci mult de tot!
36+
little15 spune:
vand epidurala braun perifix - valabilitate 07 -2014.
am cumparat-o cu 106 ron, dar o vand cu 90 ron.
ancag1981 spune:
Mercic, Ionela. Tu ce trusa de epidurala Braun ti-ai luat? Am vazut ca sunt vreo trei feluri...
36 +
ionela.n spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ancag1981 Mercic, Ionela. Tu ce trusa de epidurala Braun ti-ai luat? Am vazut ca sunt vreo trei feluri... 36 + |
Tot trusa Perifix de la Braun am avut si eu , siringa era verde din cate imi aduc aminte
Minunea noastra