dr Catalin Haiduc (6)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

wow! Felicitari Ionelaaaa!!!

Mami de fetita si de baietel

Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg

www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg

Everything is hard before becoming easy...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lore1983 spune:

Felicitari, Ionela! Sa fiti sanatoase amandoua, si tu si gargarita ta! Mi-au dat lacrimile...hormonii, bata-i vina!

28+ viitoare mami de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

Buna, feteleor. Sunt o gravidutza care va naste, in principiu, cu dr. H. Daca bebelina vine pe nepusa masa, fara sa anunte din timp, incat sa merg la Constanta si sa nasc in apa la Isis. Azi e prima zi de prenatal si am citit tot din urma, inainte sa va scriu.

Ma bucur ca sunteti bine si as vrea mult sa imi spuneti si mie cand e de garda dl. dr. Haiduc in urmatoarea perioada, ca mi-e jena sa il sun... Si inca o intrebare... analizele de final, din sapt. 36, pot fi complet gratuite daca am trimitere de la medicul de familie si adeverinta de salariat sau obligatoriu ajung sa platesc, chiar daca le fac la spital?

Va rog mult sa imi trimiteti si mie tarifele pe care le aveti. La un moment dat am primit niste tarife, dar nu stiu daca sunt aceleasi. Cred ca ar fi ok sa le puneti si pe site, sa le vada toata lumea, ca doar nu avem nimic de ascuns... Ca fiecare intreaba, sa isi faca o parere. Asadar, va rog frumos, ori sa le puneti pe site, ori sa imi trimiteti si mie un mesaj privat. Multumesc mult!

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

povesteste-mi si mie te rog ce noutati mai ai de la Cta. Mai ales acum ca ai intrat in concediu (felicitari!).
nu cred ca stie careva cand e de garda. s-a mai incercat aflarea subiectului online
nush daca analizele sunt complet gratuite, dar in principiu cred ca da.
tarife noi nu am. eu stiu cat dau in ce situatii si nu cred ca ma mai razgandeste ceva. vorbim pe mail?

Mami de (28.10.2008) si bb2 s 35

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Elfica, pe la odisee de ce nu mai intri?

34+
35 ecografic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Buna fetelor

Da, am nascut sambata dim la ora 6.15 o bebelina minunata de 2.950 kg. Nu a fost atat de dureros pe cat ma asteptam si am o amintire foarte frumoasa legata de nasterea printesei mele.
Multumesc pt felicitari

--------------------------------------------------
Sunt o cu Raisa Nicoleta de 38+

Minunea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns accept92 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Elfica

cand e de garda dl. dr. Haiduc in urmatoarea perioada, ca mi-e jena sa il sun...

Asta e nr de tel de la sala de nasteri, au si tabelul cu garzile langa telefon...

021/3188934

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoaneta20 spune:

Buna fetelor,
Sunt si eu o gravidutza care va naste cu dr. Haiduc. Va rog sa imi trimiteti si mie tarifele pe care le aveti. Privat.
Multumesc mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancag1981 spune:

Ionela, ma bucur foarte mult pt tine si va doresc toata fericirea din lume. poate vei mai reusi sa intri sa ne dai mai multe detalii despre cum s-a desfasurat totul. pupici si felicitari!

35 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

'Neatza! Alinushca: Am fost lunea trecuta la C-ta si totul e super acolo. Clinica ok, curata, linistita, conditii de hotel, asistentele super ok, multa transparenta (le-am spus ca vrem sa vedem clinica si ne-au dus in toate salile posibile: camera cu un pat, cu doua paturi (si pt insotitor) + in toate, bineinteles, patul lui bebe, in sala de travaliu (cu mingi care sa te ajute sa coboare bebe), sala de nastere, cu masa si cu cada si am fost chiar si in sala de operatii, in caz de cezariana (Doamne fereste!). Mi-au dat si un draft de contract, suma totala pentru cele angajate e 1000 EUR, cu posibilitate de a plati prin Card Avantaj de la Credit Europe Bank in 10 rate cu un adaos de 10% insa. Oricum, noua ne suna foarte bine totul si am vorbit cu bebelina ca daca vrea sa vina pe lume acolo, sa ne anunte din timp, sa putem ajunge :)

Beatrice 75: Voi intra de azi si pe odisee, ca mi-e dor sa stiu ce mai face lumea de acolo. Chiar ma intrebam daca o fi nascut careva intre timp. Doar ca acolo am foarte mult de recuperat, ca ritmul de scriere era crescut, iar eu trebuie sa o iau de pe la 1 sept cred... Dar cu siguranta revin! Am vrut sa intru intai pe acest forum, ca ar trebui sa merg la dr. Haiduc si vroiam sa aflu informatii despre garda sa. Multumesc persoanei care mi-a dat nr. si informatia ca de acolo pot afla cand e de garda. O sa sun si ar fi super sa fie in curand. Daca a aflat cineva intre timp, sa posteze si pe forum, sa nu sunam toate... Stiu ca a intrebat si misticgirl, dar ma gandeam ca o fi aflat printr-un pm si nu s-a postat pe site.

La mine de azi in 4 sapt ar fi termenul de 40 de sapt. :) A inceput numaratoarea inversa... Revin mai tarziu! Chiar daca am intrat in prenatal, tot mai dau niste consultatii pe e-mail si mai am ceva treaba pt serv....

Va !

36+

Mergi la inceput