Dovlecei in sarbatoare *193* LMA Sofia!!!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

SOPHIE

La multi ani, dulce si fina floricica! Sa fii sanatoasa, sa ai noroc in viata si sa ai parte numai de bine!!

KARINA

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun
bio bebe

Mergi la inceput

buna

mihaela felicitari!!! sarcina usoara si bebe sanatos!! pupam burtica

alex jos palaria zeinuca noastra!

monique super fetitele tale, dulci si dragalase .. iar tortul arata superb!

mada asa ma bucur ptr tine, se simte optimismul, emani energie in mesajele tale!! sunteti niste frumosi! iar iri e un scumpulin!

va pupacecs

papa bun
bio bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

miha am vb azi pe mess si am uitat sa te felicit si aic pentru sarcina! sa dea D-zeu sa fie totul bine si sa auzim ca Samurash va avea o surioara.

NelaLA MULTI ANI! SA FII IUBITA, FERICITA, IMPLINITA MEREU!. Tu esti o persoana minunata, plina de optimism si blandete! Ana e o norocoasa cu asa o mamica! va pupam cu drag si distractie placuta azi.

MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel aka Piski

www.bebestepz.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Si pt ca se apropie miezul noptii in Romania desi niciuna din sårbatorite nu sunt in Romania urez si eu fetelor dragi:

La multi ani scumpa Nela!!Så dea iti dea Domnul multa sånåtate tie si familiei tale si viata så iti fie incununata numai de bucurii!

La multi ani Mami de Chiara!!Så iti dea Domnul multa sånåtate si så ai parte numai de bucurii!!

Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009) si acum 15+

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Nela iti doresc o zi minunatå!Sunt sigura ca vei petrece tare frumos alaturi de Buni si Anuska!
Iti trimit o imbratisare caldå!

Mami de Chiara te asteptåm så ne mai spui de voi.A trecut ceva vreme de cand ai intrat ultima datå desi ne-ai promis ca vei fi mai activa aici.
Te pup si iti doresc o zi minunatå!

Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009) si acum 15+

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

EVA

Multi ani inainte, dovlecica mica si frumoasa! Sa fii sanatoasa si sa ai tot ceea ce-ti doresti!

La multi ani, NELA!! Sa traiesti o mie de ani, draga mea, sa fii sanatoasa, fericita si iubita! Sa ramani mereu vesela si optimista si sa te bucure minunea ta, Ana!

ANDRE

La multi ani cu multa sanatate, mult noroc, dragoste si tot ce e mai bun pe lume!

papa bun
bio bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SabinaY. spune:

La multi ani draga Nela!!!Mami puternica.Sa ai o zi frumoasa si insorita si asa sa-ti fie tot anul!

La multi ani Andre!!!Toata dragostea si sanatatea din lume.O zi superba iti doresc.

"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."

Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)

fosta devylla

Mergi la inceput

La multi ani puisorilor ce sarbatoresc azi lunite sau ani!

Jurnal de "mogalnete"

Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)

fosta devylla

Mergi la inceput

Dargelor nu mai am putere sa citesc ce s-a intamplat ieri pe aici

Am niste migrene groaznice,cu stari de voma si ameteli.Cred ca si intr-o menghina de-as avea capul prins,mi-ar fi mai usor.

De doua saptamani se tin lant,ba maseaua,ba capul...

Si pana luni am de rezolvat niste dosare la birou,nu pot chiuli,deabia reusesc sa-mi fac treaba...

Ieri din pricina starii proaste n-am avut rabdare deloc cu astea mici,ba chiar am repezit-o si pe Lisa mititica,de s-a speriat.

In fine,trebuie sa-mi tin nervii in frau.

Va doresc o zi buna tuturor.

Jurnal de "mogalnete"

fosta devylla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

La multi ani Nela! Sanatate si tot binele din lume! Mami de Banana, iti doresc din suflet sa ai parte de multe bucurii si lucruri frumoase in viata.
O pup pe micuta Banana.

La multi ani sarbatoritilor de azi si din zilele trecute! Pui mici si scumpi, sa fiti sanatosi, sa cresteti frumos si sa fiti mereu veseli.

---
mami de minunata si cuminte (22.09.2009)

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput