Stil de viata: HRANA VIE. Pro sau contra?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

eu sunt lacto ovo vegetariana si am o boala care se numeste anemie hemolitica autoimuna. Boala s-a declansat anul trecut in octombrie cand eram f carnivora.
Imi scade Hg f f tare pt ca imi mor globulele rosii.
DAR.
Nu am lipsa de fier.
Am feritina mare si fierul de asemenea.Neutrofilele mele sunt super ok.
Hg mea e mica din cauza ca nu am destul globule rosii(ertrocite), nu din cauza fierului din organism.

Monica, tu ce medicatie ai? neutrofilele scad in tratamentul pt cancer, mai scade siHg un pic...cata vreme ai peste 11 esti ok.
daca ai avea anemie, crede-ma ai simti. Sunt niste simptome inconfunabile din pacate

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

DANIELA eu una nu vreau neaparat sa aleg un mod de viata raw sau strict vegetarian,am tinut cura asta doar din motive de sanatate.Si nu am tinut o cura strict vegetariana de-aia nici nu m-am interesat in amanunt de niscaiva gaselnite de-alea
DEUS deci pastilute sunt,mersi de info.
SABINA nu am luat nicio medicatie inca,dar o sa iau in curand interferon.Si chestia e ca eu nici inainye nu pot zice ca eram "foarte carnivora" cum zici ca erai tu ,eram asa mai mediu spre putin,adica o felie doua de salam,sunca sau bacon la un sanwich (nu zilnic),carne gatita de doua trei ori pe saptamana maxim predominant pui si porc,dar deloc grasa,rar ficat de pui,cremvusti sau pateu.Si mananc si cantitativ putin.
Legat de analize,neutrofilele alea au iesit 41,9 (normal 50-70) la analizele de inainte le aveam la 55.Hemoglobina a iesit 12,2 ,inainte o aveam 13 (normal 12-15).Deci nu pot sa zic ca au scazut drastic,doar ca se observa totusi schimbarea de regim.
Multa sanatate

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)

www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE

10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Daca o sa iei interferon...te sfatuiesc de-acuma sa te interesezi de detoxifiere masiva pt ficat.

Dar asta se face cu ajutorul unui fitoterapeut competent, nu pe forum.
Mie mi s-a dat o combinatie de ceaiuri si regimul de 2 saptamani cu orez si grau, dar nu pot sa sfatuiesc pe cineva sa-l faca fara consultatie.

12.2 HG e foarte bine, sanatate si tie, sa treci cat mai usor prin interferonu asta.

Cum mi-am alaptat copiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

SABINA sa caut fitoterapeut nu m-am gandit pana acum,nici nu cred sa gasesc pe cineva "foarte competent" in Arad.Ceaiuri consum si eu zilnic,dar mi-am ales eu singura combinatia - predominant astea: coada soricelului,galbenele,salvie,macese,cimbrisor.

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)

www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE

10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmaw spune:

Citat:
citat din mesajul lui iulix

Ce interesant e blogul lui Charlie!!! Mi-a placut enorm!!! Sigur o sa incerc cateva retete!!

Only me

v-am zis eu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama42 spune:

Citat:
citat din mesajul lui kariguld

ei na, ce-i asa complicat sa-l lasi sa se descurce singur? trebuie doar sa vrei, sa nu-i faci la comanda si sa vezi ca se schimba lucrurile.
vrei sa mananci? pune mana si toaca-ti salata, ca ai si tu doua maini, eu chiar acum am altceva de facut.
de cand ideea ca femeia e servitoarea barbatului?? fiecare sa faca pentru el ce poate si amandoi pentru familie. ca traim impreuna in aceasi casa, avem joburi, copii....tu nu esti servitoarea lui si nici el sclavul tau, la o adika.
epoca sclavagismului a apus demult. astazi femeile si barbatii au drepturi egale.

Incerc de mult sa fac o "reforma" in relata noastra conjugala dar in zadar. Omul este absolut de neschimbat, nu are rost sa detaliez ca imi aduc aminte ca nu exista leac pentru acest lucru. Eu insa merg inainte asa cum se poate si sper ca Dumnezeu sa imi lumineze drumul. Daca ai avea timp sa stai intr-o zi la noi in casa, ai crede ca esti la camera ascunsa. Activitatile mele nu se incheie sub orele 23-24 si atunci pentru ca nu mai pot si cad de oboseala cronica pentru ca a doua zi sa o iau de la capat. Punct. Si asta pentru ca am analizat toate aspectele, am incercat toate posibilitatile, tot tot tot si nu mere...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:
citat din mesajul lui mama42

Citat:
citat din mesajul lui kariguld

ei na, ce-i asa complicat sa-l lasi sa se descurce singur? trebuie doar sa vrei, sa nu-i faci la comanda si sa vezi ca se schimba lucrurile.
vrei sa mananci? pune mana si toaca-ti salata, ca ai si tu doua maini, eu chiar acum am altceva de facut.
de cand ideea ca femeia e servitoarea barbatului?? fiecare sa faca pentru el ce poate si amandoi pentru familie. ca traim impreuna in aceasi casa, avem joburi, copii....tu nu esti servitoarea lui si nici el sclavul tau, la o adika.
epoca sclavagismului a apus demult. astazi femeile si barbatii au drepturi egale.

Incerc de mult sa fac o "reforma" in relata noastra conjugala dar in zadar. Omul este absolut de neschimbat, nu are rost sa detaliez ca imi aduc aminte ca nu exista leac pentru acest lucru. Eu insa merg inainte asa cum se poate si sper ca Dumnezeu sa imi lumineze drumul. Daca ai avea timp sa stai intr-o zi la noi in casa, ai crede ca esti la camera ascunsa. Activitatile mele nu se incheie sub orele 23-24 si atunci pentru ca nu mai pot si cad de oboseala cronica pentru ca a doua zi sa o iau de la capat. Punct. Si asta pentru ca am analizat toate aspectele, am incercat toate posibilitatile, tot tot tot si nu mere...

pai sa facem un schimb de mame atunci, sa vezi ce instructie fac cu domnul! la mine daca vii, doar stai si comanzi ca fiecare isi face. te vei simiti ca in vacanta! gluma gluma, dar serios trebuie sa schimbi ceva. si sa stii ca se poate, toate sunt posibile si schimbabile pe lume. crede-ma!

acum despre hrana vie, am mai scris la un subiect de gen. am avut o matusa care, dupace s-a imbolnavit de cancer la san pe la 60 de ani, a tinut dieta asta, sub supraveghere medicala. dupa cateva luni, medicul ia recomandat sa revina si la ceva mancare fiarta. slabise foarte mult, mai mult de 20 de kg. si se instalase anemia.
nu cunosc amanunte. am vizitat-o in anul in care a trecut dincolo si manca 80% naturist. vre-o sapte ani a trait dupace i s-a descoperit boala. si poate ca ar mai fi trait, dar dupa o calatorie cu avionul, a racit si......
pe mine ma tentat candva sa incep sa mananc numai naturist, hrana vie cum se spune. dar dupace m-am informat mai bine si am studiat/citit pe cei care trecusera exclusiv la hrana vie, am renuntat la idee.

Bazar general pe DC

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Speranta si incredere pentru David

_M-am nascut pentru succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama42 spune:

Multumesc frumos pentru sfaturi si informatii. Mi se par periculos de mult 20 kg, cat a slabit ruda ta. Dar era bolnava saracutza, nu a avut de ales cand a trecut la acest regim. Treaba e ca sotul meu are o fixatie si mai periculoasa, cum ca a citit el in nush ce carte ca Isus (atentie!) ar fi indemnat la asa ceva si ca hrana procesata termic = moarte. Utopie mai mare eu nu am auzit si studiez de multisor viata si activitatea Domnului cat timp a fost pe pamant si apoi, dupa inaltare. Nu am gasit nicaieri asa ceva. Poate de asta sunt si mai inversunata impotriva lui, ca ia din carti ordinare informatii si le pune "pe seama" Mantuitorului, or El nu a declarat nicicand aceste cuvinte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sabina

Daca o sa iei interferon...te sfatuiesc de-acuma sa te interesezi de detoxifiere masiva pt ficat.

Dar asta se face cu ajutorul unui fitoterapeut competent, nu pe forum.
Mie mi s-a dat o combinatie de ceaiuri si regimul de 2 saptamani cu orez si grau, dar nu pot sa sfatuiesc pe cineva sa-l faca fara consultatie.

12.2 HG e foarte bine, sanatate si tie, sa treci cat mai usor prin interferonu asta.

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina,din cite am citit,stiu ca nu e bine sa iei nimic naturist atit cit timp faci Interferon,nu mai are aceeasi eficienta.Si aici ma refer la protectie pt ficat gen Liv 52 sau Silimarina sau ce produse mai sunt pe piata care se pot lua ori inainte,ori dupa tratamentul cu Interferon.
Sunt curioasa medicul Monicai ce-i va spune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue eyes spune:

Mama42, schimba te rog titlul in hrana cruda, sau cum vrei tu. Asa cum e suna horror.....

Mergi la inceput