Sezatoarea canadiana (191)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamaana

ana cum e tudor cu noua acompaniatoare la scoala?

Voila une bonne question! Chiar asa ANA?! Ca nu ne-ai pove!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana2007 spune:

Eu zic sa incheiem capitolul asta intr-o nota muzicala, sa dea Pitilache pagina si sa deschidem un nou capitol cu multa veselie si optimism.

Asadar, dedicatie de la "paki" (despre care si eu credeam ca e vorba de pakistanezi, acum m-am informat si am inteles ca e un cuvant ce nu se spune fetelor din Ontario) pentru Sezatoare

Si inca una

Diana mama de Victor Christian, 24 Iulie 2007 si Sonia Theodora 15 Septembrie 2009

"Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did" Mark Twain

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ione81

SIMONA,

La multi ani pt micuta ta! Sa creasca mare ca tine, ca frumoasa este deja (ca tine, probabil si ca tata'su? ;) )

Hi, hi, hi, chiar avem nevoie de-o inter-provinciala slash familiala, ca tre' sa-l vezi pe tat-su!!!!! Fromos nexam, da' sexi, dom'le, avea o priza la moheri in facultate de ma calca pe nervi cu crampoanele!
S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

iselin da, Roxana sunt!

mamaana sanatate! Si eu acceasi durere de spate cu coborare pe picior am avut-o in iarna si de cateva saptamani mi-a revenit . E vorba de nervul sciatic.

Diana! Multumim de dedicatie! Asa ma gandeam si eu sa incepem un nou capitol 192 cu o nota mai placuta. Pana la urma discutia cred eu ca a fost bine venita, insa poate ar fi fost si mai bine daca fetele nemultumite si-ar fi expus parerea mai din timp si nu ar fi lasat sa se adune atata frustrare...

Bijoux by Mitziad

Mergi la inceput