Citat: |
citat din mesajul lui mamaana ana cum e tudor cu noua acompaniatoare la scoala? |
Eu zic sa incheiem capitolul asta intr-o nota muzicala, sa dea Pitilache pagina si sa deschidem un nou capitol cu multa veselie si optimism.
Asadar, dedicatie de la "paki" (despre care si eu credeam ca e vorba de pakistanezi, acum m-am informat si am inteles ca e un cuvant ce nu se spune fetelor din Ontario) pentru Sezatoare
Citat: |
citat din mesajul lui Ione81 SIMONA, La multi ani pt micuta ta! Sa creasca mare ca tine, ca frumoasa este deja (ca tine, probabil si ca tata'su? ;) ) |
iselin da, Roxana sunt!
mamaana sanatate! Si eu acceasi durere de spate cu coborare pe picior am avut-o in iarna si de cateva saptamani mi-a revenit . E vorba de nervul sciatic.
Diana! Multumim de dedicatie! Asa ma gandeam si eu sa incepem un nou capitol 192 cu o nota mai placuta. Pana la urma discutia cred eu ca a fost bine venita, insa poate ar fi fost si mai bine daca fetele nemultumite si-ar fi expus parerea mai din timp si nu ar fi lasat sa se adune atata frustrare...