Sezatoarea canadiana (191)
Raspunsuri - Pagina 19
cge spune:
Maru, schimbi tu casa cu mine, si apoi cu Delphin.
Ti-a trecut supararea ?
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
caro spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui maru subscriu! Da intalniri fura la lunch, asa, fugite de la munci si explorat restaurantele locale acu musai sa vedem un film, ca deja trecu prea mult timp!
Emma Aida e inger Doamne'ajuta! http://maru-incotro.blogspot.com/ |
anytime, maru, anytime...
ps: eu nu prea scriu, eu va spionez doar! :P
Simonna spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Laura B Aha, deci pentru copil era vorba (eh, am vazut ceva si pentru noi, pe site-ul lui "Victoria Secret", si stii cum se zice: vrabia...) Pentru bebei aveau asa ceva la Carter. Acum 2 saptamani le-am vazut la ei, set-uri de 4 (sau 5?) body-uri, albe. Daca nu gasesti la voi si daca vrei Simonna, iti pot cumpara si trimite eu prin posta- o sa merg la Outlet-ul din State weekend-ul de saptamana viitoare sau peste 2 saptamani. _ Bucataria lui mami ***********************************************************Puterea din noi |
Sarumina, Laura, o sa ma uit pe-aici si-ti spun in citeva zile... Problema, ma rog, nu problema, da' lucrul e ca Addie e toata in hand-me-downs de la Isabella si de la Melissa, n-am cumparat nimic nou pentru ea, asa ca habar n-am cind imi trebuie cite ceva de unde s-o apuc ca n-am facut excursii de shopping pentru ea :)
Pe de alta parte... Victoria si secretele ei... yummy, ar trebui sa dau si eu o raita... Daca mi le-ar da si cu ceva fara vergeturi.... hei, trecu baba cu colacii... :)
S.
S.
maru spune:
Ione, locuiesc in K si lucrez in downtown Toronto. asta pe scurt...
Simonna, la multi ani lui Addison! Sa creasca mare, frumoasa, inteleapta, sanatoasa, iubita si norocoasa! Si voi sa aveti parte de multi, multi ani sa va bucurati de ea!
Mie imi pare tare tare rau ca s-a ajuns la asa ceva. N-am stiut ca doar o intrebare de scoli ajungem la discutii atat de incinse.
Cred ca tuturor ni s-a intamplat ca sa ne simtim cateodata ignorate. E vorba de dinamica conversatiei ce face ca uneori o intrebare sa ramana fara raspuns.
Eu nu am luat-o niciodata personal. Am mai incercat inca o data cand discutiile lancezeau, adica cautat momentu'
Am mai facut pauze de forum, pentru ca pur si simplu eram daramata de viata si nu vroiam sa amarasc pe nimeni cu problemele mele. Dar in acelasi timp vreau sa subliniez ca am fost enorm de sustinuta de toata sezzatoarea atunci cand mi-am dat drumul la gura (lucru nu f greu, de altfel) si m-am vaitat de ale mele. N-am sa uit cate mesaje am primit, emailuri, telefoane, m-au impresionat pana la lacrimi!
Astea fiind zise, povara "discutiilor" astea prea aprinse pentru sufletul meu ma determina sa ma retrag/pensionez pentru o vreme.
maru spune:
it's a deal!
citat din mesajul lui cge Maru, schimbi tu casa cu mine, si apoi cu Delphin. Ti-a trecut supararea ? Cristina, mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005 |
mamaana spune:
neata!
si eu am simtit de multe ori ca si donia ca sunt ignorata, dar mi-a trecut. de multe ori citesc si pana am timp sa raspund (peste 2 zile) e deja outdated, si ma gandesc ca si cu voi se imtampla la fel
si pentru mine paki e prescurtarea de la pakistanez
acu ma supar pe maru ca nu mi-a raspuns
azi stau acasa in sick day - ma doare spatele rau si mi se duce durerea in jos pe picior. ma duc deseara la masaj deocamdata. si iau advil.
maru spune:
stiam eu ca am uitat pe cineva, si tocmai pe tine? raspuns azi...sarut mana, boier matali!
citat din mesajul lui mamaana neata! si eu am simtit de multe ori ca si donia ca sunt ignorata, dar mi-a trecut. de multe ori citesc si pana am timp sa raspund (peste 2 zile) e deja outdated, si ma gandesc ca si cu voi se imtampla la fel si pentru mine paki e prescurtarea de la pakistanez acu ma supar pe maru ca nu mi-a raspuns azi stau acasa in sick day - ma doare spatele rau si mi se duce durerea in jos pe picior. ma duc deseara la masaj deocamdata. si iau advil. |
adevaratele probleme sunt astea
http://www.cvent.com/EVENTS/Info/Summary.aspx?e=068da4a4-fb64-4c6c-9d3d-2bad08df5612
sofronica spune:
Buna fetelor,
Aterizez si eu pe la Sezatoare dupa muuuulte luni. Stiu ca nu am fost eu prea activa nici inainte, am reusit totusi sa ajung la o intalnire vara trecuta in Toronto.
Vroiam s-o intreb pe Maru - si acum sunt confuza ptr ca nu am citit tot si nu stiu daca te-ai mutat sau urmeaza - ptr ca stiu ca faceai naveta la Toronto, care e cea mai buna legatura din Kitchener. Am un curs de o zi in noiembrie si condusul iese din calcul pentru ca e pe Gardiner. Trebuie sa ajung la 10 la Harbour castle hotel si la 5 e gata.
Asta e problema simpla a mea. Cealalata pe care am vrut s-o scriu mai demult cand a aparut dar nu am avut starea necesara, e: cum treceti peste momentele cand ai vostri parinti au probleme grave si voi sunteti asa departe. Mama mea dupa ce a fost la mine in vizita anul acesta , la intoarcerea in tara a fost diagnosticata cu cancer. A cazut lumea pe mine, mi-am data seama ca sunt total nepregatita sa fac fata la asa ceva. Reactia mea a fost ca mi-am luat bilet si am fugit acasa pentru doua saptamani sa stau cu ea, sa o vad.Acum a inceput tratamentul, prima sedinta a suportat-o foarte bine. Vorbesc zilnic cu ea dar in capul meu inca nu e ordine. Nu stiu deloc sa trec prin problemele astea. Daca e prea greu de vorbit pentru voi care ati trecut prin probleme cu parintii vostri, e ok. Stiu cat de greu mi-a fost si mie pana am reusit cat de cat sa formulez cateva randuri. Ca sa nu mai zic ca nu pot vorbi face to face cu nimeni despre problema asta. Exceptie fiind mama mea pentru care sunt puternica precum muntele, si o incurajez, o fac sa rada iar eu sunt vai si amar.
La Multi Ani sarbatoritilor de Septembrie!!!!1
O zi buna sa aveti.
delphin spune:
citat din mesajul lui maru Astea fiind zise, povara "discutiilor" astea prea aprinse pentru sufletul meu ma determina sa ma retrag/pensionez pentru o vreme. Emma Aida e inger Doamne'ajuta! http://maru-incotro.blogspot.com/ |
Eu doar sper ca nu vorbesti serios!
Iar cu casa, in clipa in care ne-am instala t in QC, fac schimb cu toata lumea din afara QC. Ca sa pot sa vizitez si eu noua tara de adoptie.
Nu va spun ca mi-au trebuit 10 ani de FR. ca sa merg in vacanta la Paris. Ca nu am avut niciodata timp sa-l vizitam pe indelete. Mereu intre doua avioane.
CGE, masina intra in schimb, avem 2 la alegere