Bobocei sept-oct 2008, la 2 ani (311)
Raspunsuri - Pagina 7
lala77 spune:
Asa e la noi seara. Anna a avut mereu fixatiile astea. Cand era mica urla cand ii cantam, spre deliciul prietenilor mei. Si nu cant chiar asa rau.

Delphinas spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lala77 Asa e la noi seara. Anna a avut mereu fixatiile astea. Cand era mica urla cand ii cantam, spre deliciul prietenilor mei. Si nu cant chiar asa rau. ![]() ![]() http://community.webshots.com/album/568109497amcroS anna-rebecca-02.10.2008 alice-mihaela - 21.01.2007 |
vai ce nostime sunt. sa-ti traiasca si sa va bucurati de ele.
o
mare va las si la gravidute cate un pahar cu lapte. o zi minunata sa aveti.el este strambaciosul
alexa si mami spune:
neata!
Lala
sunt mortale fetele tale. nu cred ca va plictisiti niciodata cu asa distractii.
Delphinas am vazut strambaciosul![]()
weekend placut tuturor!
noi mergem la ziua socroseniei
Nocom spune:
Neata,
Alina si la noi azi e ziua socroseniei, noroc ca a mea e la Cj si nu tre sa mergem....![]()
La Multi Ani, ERIK!!!
Ramoncza sa-ti traiasca baiatul si sa fie sanatos!! Tu unde ai disparut??? 
Noi avem un we linistit dra cu ceva vizite, noroc ca suntem invitati de fiecare data...![]()
Puuuup
Nocom spune:
He, he , he, ce tare, numai soacre zilele astea.... ![]()
delphinas, in sfarsit, am vazut si eu strambaciosul vostru, pupa-l mama pe el!!! 
alexa si mami spune:
hai ca sunteti de belea cu socroseniile:))) Clau si a mea tot pe 16, dar azi face petrecerea.
Nocom e super ca invitat
ramonzca79 spune:
Hellooooo!!! REMEMBER ME???![]()
Multumim de urari!! nu-mi vine a crede ce a trecut timpul...noaptea trecuta am rememorat cu lacrimi in ochi clipele traite cu 2 ani in urma...era 2 noaptea si nu aveam somn...m-am uitat pe poze, pe filmulete si am retrait parca fiecare moment...il privesc dormind si parca nu ma satur de el...e o minune sa vezi o bucata din tine materializata intr-o noua fiinta..intr-un ingeras pentru care tu esti lucrul cel mai de pret...care stie ca la tine gaseste raspuns la orice problema a lui...
Despre noi...hm...mergem la cresa de cca o sapt....ne place, mai greu e cu somnul de amiaza pt ca noi dormeam leganati pe picioare...si cu faptul ca suntem putin agresivi cand e vb de jucaria mea ..."a mia"...totul e al lui dar speram sa se rezolve cu timpul si sa fie mai darnic...Are o personalitate extrem de puternica si ii "pune la zid" chiar si pe cei mai mari decat el...De vorbit ...vorbim..multe...multe si pe zi ce trece invatam lucruri noi...ne place scutecul atat de muuuult incat nici nu vrem sa auzim de olita.
De luni incep serviciul si sper sa am timp sa scriu zilnic...nu am scris de ffff mult timp dar am citit...saptamanal am intrat sa verific noutatile.
Mi-e groaza sa merg la serv dupa atat timp dar daca o vrea Maria Sa poate anul viitor ma inscriu la o noua odisee...asa mi-ar placea...ca vara viitoare sa raman insarcinata dar cine stie...poate chiar mai devreme...la cum merg lucrurile acum in sistemul bancar decat sa fiu data afara mai bine raman insarcinata mai repede si gata...oricum imi doresc
Daca vreti sa ne vedeti carliontii , ne gasiti pe acest blog la sectiunea copii...Erik de la Oradea dar si la semnatura..poze ceva mai vechi dar...merg
http://blog.photo-graphic.ro/category/children/
Promit sa scriu mai des!!
Pupici tuturor mamicilor si boboceilor!!!
POZE...POZULICI
puiutul meu...
Erik ![]()