Bobocei sept-oct 2008, la 2 ani (311)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Nusha tinem pumnii!!Ce fain sa nasti fix in aceiasi zi!!O sa le serbati mereu ziua deodata.Super interesant.Cum o sa il cheme pe fratele lui Dadu??
Asteptam cu multa nerabdare anuntul venirii pe lume a noului memebru al familiei.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Felicia, e de vis urit ce povestesti tu acolo. Cum sa-i puna fetitei scotch pe gura ca e prea vorbareata? Mi se face rau!!!!!

Nusha, tinem pumnii sa fie bine! Refacere usoara dupa cezariana. Pup

Mergi la inceput

Pio din pacate se intampla destul de des in sistemul de invatamant din Ro.La gradinite se practica metoda pedepselor gen stat in genunchi la colt sau izolat juma de zi f des din pacate.
Chiar azi am auzit ca la noi aici in Tm la spitalul de copii o infirmiera a lipit suzeta unui copil de 2 luni cu leucoplast pt ca plangea prea mult si ea nu putea sa isi faca treaba.

Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Felicic multa sanatate puiului, offf

Nusha wow ce putin mai este, recupare rapida, mult laptic, bebe santos si acomodare in 4 foarte repede

de Crina Alexandra Bobocelul este o floricica

Mergi la inceput

LA MULTI ANI DAVID DE OANA!!! Oana sa iti traiasca puiul sa va bucurati de el!!!

Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

am remediat problema cu poza cu nenea strambacila.
feli sa stii ca ma vezi bine. al 2 copil va fi fata. stiu eu sigur. o programez pe aia dar intai imi doresc baiatu care sa aiba grija de mandra. sa nu fiu nevoita a dormi fara de barbat langa mine, sa faca pe-a paznicu. indiferent de cade cucu si de face puta, noi tot il iubim si o sa-l numim "Dar de la Dumenzeu". imi pare rau pt Vlad. deja ma ia cu furnicaturi citindu-va. sa treaca aftele si sa se faca bine.
seara buna sa aveti. eu merg sa-l culc ca deja ma cearta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Nerantula multumesc mult de info, eu am luat de bun ce mi-a zis "duamna" de la HR! Iti dai seama ca saptamana viitoare sun si-i zic ca vin de luni, ca nu stie bine legea!!! Pai ce mama masii!!!

Nusha ce tare, chiar de ziua lui David! (si a Dariei ) Sa-ti dea DD un bebe perfect sanatos si papacios, iar tie mult laptic si putere sa-ti cresti baietii!!! O sa scoatem agitatee pentru tine!!!!

delphinas te rog mai pui odata link-ul!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

desi este trecut de ora 24, urez si eu DAVID!!! Oana tot binele pt voi si puiul vostru.
Delphinas felicitari! sarcina usoara si bb sanatos si la termen.
Feli e de cosmar ce povestesti acolo multa sanatate lui Falkone!
Nusha scoatem agitatele pt tine pe 24, f tare ... in aceeasi zi cu Dadu
Nerantula si la voi cica mai sunt 23 de zile
Nocom asa stiu si eu, si asa am procedat si la Alexa si asa o sa fac si acum, ziua urmatoare celei in care face puiul 2 ani se reincepe activitatea. acum o sa incep intr-o miercuri
pt muci curgatori rau ce-mi recomandati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

cica pe 23 sept incepe sezonul 7 din grey's anatomy, yupiiiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lala77 spune:

Lumi, imi pare rau ca nu ti-a iesit cu bona.Poate altadata. Sau poate va descurcati asa.
Mie din toata afacerea asta cu facut copii nu mi-a placut doar partea cu bona; e neplacut sa-ti invadeze cineva intimitatea, ma simteam ca un peste intr-un acvariu.

Ange,

Giulianna, mi-am comandat-o si eu.

Nerantula, macar mergeti catre bine.
Ai dreptate, culorile alea nu-s asa lavabile.Aflai si eu de curand.

Anna are cam 90 cm si 15,5 kg. Adica e mica si grasa.

Si mai nou, am incuiat frigiderul ca ma capia. Il deschidea si manca direct din el.Mai nou, isi aducea si un scaun ca sa stea mai confortabil.Si manca si cam mult, imi incepea toate iaurtelele, isi strica si apetitul, se umfla si de ciocolata si strica si frigiderul.Acum bate in el si striga "hei, alo!"

Delphinas, felicitari!
Cred ca seful tau ar putea sa intrebe la ITM si spun de acolo cum se face.

Nocom, macar daca nu-ti place a doua zi e week-end.

Felicic, of ce rau imi pare de voi!Mititelul!

Nushulica, o sa fie bine!
Ce frumos cadou!

Imi pare rau si mie pt acei copii maltratati asa. Femeile alea ar trebui inchise si n-ar trebui sa lucreze in veci cu copiii.E clar ca nu doar ca n-au vocatie, dar nu sunt oameni. Imi vine sa mor cand aud de cazuri de genul asta.

Despre noi: suntem ok, mergem in continuare la gradi. Desi de joi incolo e avion de oboseala. Am vrut sa n-o mai duc vinerea dar a auzit cand vorbeam cu o prietena la tel si si-a luat o sacosa in care a inghesuit papuci, haine , jucarii si a iesit in curte. Am gasit-o stand in fund langa roata masinii; zicea "mama, nita, Gaga"-adica mami, gradinita Gaga (Alice).Deci no chance s-o tin acasa. I-am spus joi seara dupa baie ca plsangea de oboseala ca o sa ramanem acasa maine, ca ne plimbam cu bicicleta, mergem amandoua la piata. Si s-a oprit din plans deodata si se ratoia la mine: "nu acaca".Asa ca am vorbit la gradi si dimineata de joi si vineri o duc, ia masa apoi o culca vreo ora. Si asa e ceva mai bine.
Am avut sedinta cu parintii sapt asta si am aflat ca au un serviciu nou la gradi de anul asta: max o data pe luna si max 2 nopti poti sa lasi copilul acolo si sta o educatoare cu el-evident contra cost.Dar macar se poate. Asa ca cel mai probabil vom renunta la bona in iarna asta.
Si am mai avut un "soc" la gradinita asta: am dus pt Anna acolo o gramada de haine-sosete, chiloti, pijamale, pantaloni, etc. Si ieri le-am luat acasa, fiind vineri.Si cand ma uit in sacosa, toate erau curate, calcate...;am intrebat si mi-au spus ca le-au spalat acolo si le-au calcat.Le-am spus ca daca e asa, le mai duc un rand luni.

Fug sa bag un tiramisu ca avem intalniri azi si pe mine m-au insarcinat cu desertul.Ca de obicei.

Mergi la inceput