Bobocei sept-oct 2008, la 2 ani (311)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Erik

Ramona, sa-ti traiasca cretzulinul. Ce dulce e

Falicic, sper ca e mai bine puiul

Lala, ai doua fete delicioase acolo. M-am amuzat copios la faza cu frigiderul

Pupici tuturor si un weekend placut in continuare .

Carla & mami

Mergi la inceput

Mai fetelor, innebunesc nu alta . Am gasit un purice in casa. Nu stiu de unde naiba a aparut, dar innebunesc. Carla are 3 piscaturi urate pe fata dupa somnul de amiaza, credeam ca e ceva tantar prin zona. Tocmai spalasem asternuturile de pat, le-am uscat pe calorifer si cand sa le pun la loc am vazut puricele acolo. Deci innebunesc, l-am prins, l-am omorat, de 4 ore fac curat incontinuu si n-am mai gasit nimic. De unde a aparut lighioana asta in casa mea? Animale nu am, descalt pe cine imi intra ... any ideas? E posibil sa fie mai multi, n-am gasit absolut nimic si am scormonit prin toate colturile.

Carla & mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lala77 spune:

Anca, uneori ii pescuim din iarba de pe unde ii lasa animalele. Daca tu n-ai animale, slabe sansse sa fie mai multi.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lala77

Anca, uneori ii pescuim din iarba de pe unde ii lasa animalele. Daca tu n-ai animale, slabe sansse sa fie mai multi.

http://community.webshots.com/album/568109497amcroS
anna-rebecca-02.10.2008
alice-mihaela - 21.01.2007

Uoofff, numai asta imi mai lipsea. Numai sa nu se fi inmultit lighioana, cine stie de cand e. In 4 locuri e muscata Carla, 3 pe fata si 1 pe gat . Este ceva solutie cu care as putea da, preventiv? Ms mult de tot pentru raspuns

Carla & mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lala77 spune:

Preventiv n-ai cu ce sa dai. Doar daca mai apar semne pe copil, ai putea sa gasesti la magazine specializate substante cu care sa dai prin casa. Eu cred ca a fost doar ala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Ramonzca ce bine imi pare ca ai mai scris pe la noi!!! E un scump Erik si asa cretzulin.... Mie imi e groaza ca incep munca si n-o sa mai pot scrie deloc si tu zici ca incepi munca si ai sa scri zilnic, foarte tare!!! Vreau si eu la Banca voastra !

Anca si eu zic ca este foarte probabil sa fi fost doar unul... Stai la parter? Ca am mai auzit de vecini care s-au umplut de purici de la subsolul blocului... Habar n-am daca poti da cu ceva....

Mergi la inceput

Nocom, stau la 3. Posibil sa-l fi adus chiar noi, din scara blocului, e plin de pisici si caini prin zona . Urmarim...ce sa facem altceva...intr-adevar am gasit si un tantar in casa, acum nu stiu de la ce sunt piscaturile. Am dat-o cu Fenistil, nu se scarpina saracuta, doar se uita in oglinda si spune "au".

Carla & mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

neata!
pentru mamici

Anca, in vara asta cred ca R al meu a batut recordul la muscaturi de insecte, inclusiv purici...stam la casa, curatam cainii, dam prin curte cu tot felul de solutii...inchidem cainii, vin pisicile vecinilor...s.a.m.d.
ca sa nu mai spun de cate ori am spalat tot din casa...
de unde, de neunde, isi mai face aparitia cate un purice si culmea, numai pe el il musca...
daca ai prins unul, nu cred ca a avut timp sa se inmulteasca
eu il dau pe R cu CICADERMA, ca pentru orice muscatura/julitura
e ok ca nu se imfla si trece in cateva zile...asta daca nu se scarpina...situatie in care il dau cu violet de gentiana...
oricum, am ajuns la concluzia ca nu am cum sa-l feresc, oricate crize am facut si oricat m-am ratoit la ai mei socri, la al meu sot, care a exasperat cumparand solutii antipurici...
copilul merge prin parc, merge pe strada...pe unde e plin de caini pe care nu-i deparaziteaza nimeni...
daca ai canini/pisici pe scara e calr!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

Robert
Petru
Pavel

sa cresteti mari si sa fiti sanatosi si norocosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Neata,

Claudinna Mmm, savurez cafeaua ta. Chiar, stiti ca pana anul asta eu nu am baut cafea DELOC!!! Am inceput acum vre-o luna sa mai beau cate una dimineata, cam la 2-3 zile... Ori m-a ajuns oboseala ori nebunia...

La Multi Ani, MIKULE!!!!! CD sa-ti traiasca baiatul si sa fie fericit alaturi de fratiorul lui drag!!! Hai, mai baga o vorba si la noi, cum e viata cu 2 neastamparati???

La Multi Ani, PETRU si PAVEL!!!!! Sa cresteti mari si sanatosi!!!

Mergi la inceput