Bobocei sept-oct 2008, la 2 ani (311)
Raspunsuri - Pagina 4

claudinna spune:
David de Oana
David
Delphinash, felicitari!!!
din cate imi mai amintesc, parca am dus o adeverinta de la medicul de familie ...dar cel mai bine intreaba la legislative bea cineva?

Delphinas spune:
neata.
clau eu o sa ma servesc cu , dar cu mult lapte.
Multumesc mult de urari. cate saptamani am? conform masuratorilor am 12s si 4z. dupa ultimul CM habar nu am, ca nu stiu cand a fost.
miercuri cand am avut intalnirea cu bebe, ne-a intampinat cu picioarele cracanate, ca la plaja si se vedea acolo "o ceva" ce seamana a cuc , insa cand am vrut sa mai vedem, s-a rusinat si ne-a salutat frumos de
ieri am fost sa-i masoare pliul nucal ca miercuri a stat in orice alta pozitie, decat in cea care trebuie nu. dupa lungi deliberari si insitente a reusit sa-l masoare: 0,9. e ok zic eu din cate am citit. am facut si DT desi nu stiu cata relevanta are. insa cireasa de pe tort a fost gestul lui de a ne strambaci putin. si ma bucur ca a surprins intr-o poza dna dr aceasta mutrita a lui, sa i-o arat cand va fi mare. o sa incarc pozele mai tarziu pe blog.
o sa intreb si medicul de familie poate stie ceva legat de reducerea programului de lucru. nu as cere asta, insa am de dus o lupta grea cu somnul. unde stau mai mult de 10 min si fara sa aud ceva miscare sau muzica, cum adorm. asta a fost si singurul indiciu ca as fi . iar la medic am mers impinsa de colegi. eram ferm convinsa ca nu am tras eu lozul cel mare.
zi buna sa aveti si mult soare boboceilor sa iasa mamele cu ei in parc

angelynna82 spune:
Neatza,
Clau multam de cafea
Delphinas ce veste minunata, felicitari, sarcina usoara si bebe sanatos. Dumnezeu sa va ocroteasca
Nu te pot ajuta in problema asta, eu am muncit pana la 7luni de sarcina program normal... sarbatoritilor nostri David [d]
de
Crina Alexandra Bobocelul este o floricica

nikolici spune:
Citat: |
citat din mesajul lui angelynna82 Niko eu i-am scos cariocile sau culorile, peretii sunt varza din cauza lor, asa ca a ramas doar cu tablita magnetica ![]() cum mai e K la cresa? s-a acomodat? ![]() ![]() |
Muah Ange....o sa am o usha la bucatarie foarte intresanta, parca imi vine sa-i dau si alte culori sa o deseneze mai viu asa.Dar nu mi pot explica cum puii mei, zic ca se spala si ele nu se spala.Si vopseaua de pe usa este in ulei, deci ar trbui imediat sa iasa, dar uite ca nu si nici nu voi vopsi in curand.Imi vine sa i dau la OPC pt asta.
Karinutza la cresa s-a acomodat, de saptamana asta merge la program lung, am uns toate ingrijitoarele si este un fel de printzi acolo.O coafeza, are program special, nu doarme in patut, adoarme cu ingrijitoarele pe canapea, i se dau diverse gustarici.Sunt multumita si fericita ca s-a linistit, cred ca a avut ea o saptamana proasta acum ceva timp.

nikolici spune:
delphinas felicitari din tot sufletul, sa ai o sarcina usoara si la termen!!!
Uite un site care sper sa ti foloseasca!
http://www.drepturile-gravidelor.ro
cu K2 in 34s si mamica de K1

Nocom spune:
Neata,
Mai am fix o saptamana si ma intorc la munca!!!! Cum o fi sa stai doi ani acasa si sa mergi la munca de vineri!
No, daca asa a picat, asa sa fie!!
La Multi Ani, DAVID!!!!
Tzitziri sa-ti traiasca baiatul, sa fie sanatos si norocos!!!
La Multi Ani, DAVID!!!!
pisik4ever sa-ti traiasca baiatul si sa aiba o viata minunata!
La Multi Ani fericiti, COCUTICA!!!

AlexaM spune:
Felicitari Delphinas!!! Imi pare ra dar nu stiu sa te ajut.
Nikolici imi pare tareee bine ca s-a linistit K si ca te-ai linistit si tu. sanatate multa!
Nerantula, multa sanatate lui Gruia. Acum mai e putin si trece de tot!
La multi ani DAVID de Tzitziri si DAVID de Pisic4ever!
La multi ani Cocutica!
Mami de roscatzel Matei 24.08.2008 si 22+

luminita2008 spune:
La multi ani cu sanatate, David de Oana!
Multi pupici si imbratisari de la noi, tot binele din lume vi-l doresc! Sa aveti o zi minunata! David!!
Felicitari din suflet Delphinas!!!
Sa ai un bebe sanatos si la termen, o sarcina usoara si numai zile pline de soare, macar la figurat, de acum inainte!
vad ca ti-au raspuns fetele, eu oricum nu te puteam ajuta. succes si... somn usor!
Ceata lui pitigoi: Luminita, Edi si
Robi - 26.09.2008
"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"

luminita2008 spune:
niko, exact asa a fost si cu hunii la inceput: uns pe toata lumea cat de bine am crezut eu si ei tratati corespunzator. nu stiu daca doar din cauza banilor dati, dar asistenta sefa numai de fundul lor a stat. consider ca ea a fost cea care i-a integrat in colectivitate. si acum am ramas in relatii tare bune.
si hunii dormeau tot pe canapea, cu toate doamnele in jur, ba uneori ii mai puneau si pe picioare, doar doar sa doarma si ei putin...
nocom, eu mai am fix 3 zile si incep munca, incluzand-o pe cea de azi. nu m-am impacat deloc cu ideea, iar hunii nu ma ajuta deloc, sunt din ce in ce mai lipiciosi si mai mamosi, de cand ii iau de la cresa suntem nedespartiti, nedezlipiti.... numai cu mine vor sa pape in ultima vreme, numai eu ii pot linisti, daca se intampla sa dispar ptr 5 min e jale...
....
v-am pupat si am fugit la shopping ptr huni. simt ca se strange latul, ca intra zilele in sac si eu mai am atatea de facut!! pfiu!
Ceata lui pitigoi: Luminita, Edi si
Robi - 26.09.2008
"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"

Delphinas spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nikolici delphinas felicitari din tot sufletul, sa ai o sarcina usoara si la termen!!! Uite un site care sper sa ti foloseasca! http://www.drepturile-gravidelor.ro ![]() ![]() ![]() |
multumesc mult de site. se pare ca lucrurile vor lua o alta directie. seful meu mi-a recomandat sa-mi fac dosar de risc maternal. stiindu-se foarte agitat si exploziv in diverse situatii ce vor urma la noi la munca, mi-a spus ca nu ar vrea sa tipe sau sa-mi ceara lucruri ce nu as putea sa le fac, eu sa am de suferit, iar mai apoi sa-i para rau. mi-a aratat tot spijinul si suportul lui. o sa discut si cu sotul si pana la sfarsitul lunii trebuie sa iau o decizie. insa eu mai am CO pe anul asta de luat si nu stiu cum sa fac. dar mai bine intreb contabila.
aici este poze de care va povesteam, in cea nea` omu ne strambaceste. mai am si altele, dar trebuie scanate. si mie mi-e un somn de pomina.