Bobocei sept-oct 2008, la 2 ani (311)
Raspunsuri - Pagina 3

claudinna spune:
Dia, asta e
mai cauta, ca sigur o gasesti si mai ieftina
undeva sub 30 ron...da nu mai stiu exact unde
parca www.librarie.net...
dar mai cauta

claudinna spune:
http://www.librarie.net/carti/136736/Anii-magici-Cum-intelegem-rezolvam-problemele-copiilor
uite

piolica spune:
La multi ani sarbatoritilor de azi!
Idee cadou, Elsa a primit pe Duni povestitorul din Ro, spune 8 povesti si cinta 10 cintece, e super haios. E moarta dupa el, striga tot timpul Duniiiiii si-l butoneaza pe la picioruse de unde da drumul la povesti. E pt copii de peste 3 ani, insa Elsa deja se descurca cu el:)

AlexaM spune:
Inca o carte interesanta este http://www.edituraaramis.ro/carte/educa-ti-pozitiv-copilul---ofera-ce-vrei-sa-primesti--i17885
Mi se pare foarte important principiul dupa care se ghideaza cartea.
Mami de roscatzel Matei 24.08.2008 si 22+

Delphinas spune:
seara buna sa aveti dragi mamici, boboceii si bobocelele voastre. dupa ceva vreme in care am renuntat a mai citi pe aici, din cauze de sentimente nepotrivite psihicului revin la voi pentru a cere ceva sfaturi.
intr-un moment de totala neasteptare, planificare, monitorizare si tot ce mai implica procesul de obtinere a unei sarcini, aflu ca sunt insarcinata. totul bine si frumos, am avut ceva intalniri cu pe la eco,acum imi dau seama ca habar nu mai am din ce-am avut. m-as duce la odisee, dar ceva nu ma trage acolo. asa ca din cand in gand, o sa trec pe la voi sa ma mai ajutati cu ceva sfaturi.
stiu ca au fost fete care au cerut sa li se reduca timpul de lucru, de la 8 la 6 ore. am discutat cu seful meu si e deacord cu asta. insa nu stiu ce acte imi trebuie. ma puteti ajuta si pe mine?
o seara minunata sa aveti. noapte buna boboceilor.

Nocom spune:
WOW delphinas ce veste minunata!!!!! In cate saptamani esti??? Ma bucur enorm pentru voi! Sa-ti dea DD sarcina usoara pana la capat si cel ami frumos si sanatos bebelus!!!
Cu prolema ta nu te pot ajuta, stiu ca si eu am vrut sa-mi reduc programul si cand mi-au zis ca trebuie sa obtin o viza de la Inspectoratul General de Munca (parca) m-am lasat pagubasa, ca eu sunt lenesa tare si nu-mi place sa umblu cu cereri si sa mi se faca expertize..... Dar stiu ca au fost mamici care au vrut asta si au obtinut.
Abia astept sa mai intri sa mai povestesti cu noi de burtica si apoi de bebe!!!!
Te felicit din suflet!!!!!

dyanira spune:
Delphinas felicitari din suflet!!!Sa ai un bebe sanatos si papacios!!Cate sapt ai?Deja stii ce o sa fie?
Cu reducerea programului nu stiu sa te ajut eu am avut ceva medical in sarcina ca reducerea programului nu intra in discutie la mine la scoala ca si asa e programul scurt.
Diana
mamica fericita de ANDREI TUDOR

gaia.nevia spune:
Edwin
, Denisa
1Gruia
,Nerantula
Amalia
,Sabinel
Sasha
,de Ratonel mai stiti ceva, ca a cam disparut din peisaj...

Mimihoo spune:
Delphinas, ce veste minunata!
Sa ai un bebe asa cum va doriti, sarcina usoara si bebe sanatos cu apgar 10 si la termen!
Eu am facut cerere de reducere a timpului in baza legii si atat. Nu tin minte sa fi facut mai multe. Intreaba dir. economic. A, pe mine m-a ajutat ca am cumparat codul muncii plus alte legi si am vazut clar ce pot sau nu sa fac :;
Sanatate multa!
Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei