Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (173)
Raspunsuri - Pagina 5
Luminel spune:
Ylari, cat te inteleg (in afara de faza cu gelozia, eu nu sunt geloasa cand Cris alearga la tac'su si-l ia de gat, si-l pupa, iar mie nici un pupic nu-mi da; asta e...e si ea mica, ce stie ea!!! o sa treaca si fazele astea)
Am si eu momente cand simt ca nu mai pot, ca nu sunt buna de nimic, ca nu o sa fac nimic in viata (in afara de copii astia doi)...sa nu ma judecati, dar cateodata simt ca numai fetita asta ma mai tine in viata asta chinuita, ideea ca trebuie sa o vad mare...
anyway, Ylari, te imbratisez cu drag si iti doresc multa putere sa treci peste toate problemele si greutatile
Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj
Victoria_mami spune:
Victoria doarme, hai sa vad cat reusesc si eu sa scriu;
Ylari, draga mea, cand vine vorba de sentimente nu exista 'right' sau 'wrong'. Sunt sentimentele tale si atat! Si eu zic ca ti-ar prinde bine mai mult timp petrecut cu Eva, sa 'reinnodati' relatia. Eu stii ce fac cand se enerveaza Victoria? (Cam de 1000 ori/zi) I-o tai urgent! Raman calma! Si daca ea ma vede si ma simte pe mine calma, pe cuvant ca mai mult de 30 secunde nu ii dureaza crizele. Adevarul mai e si ca ii facem toate poftele, e o super rasfatata; Victoria a plans acu' vreo 2 saptamani pana i-a dat un picut de sange pe nas si atunci mi-am promis ca ii fac orice, numai sa nu mai vad asa ceva, mai ales ca acum nici nu are celulele alea de inchegare in sange (sunt 52, si normal e peste 150), deci, clar nu ne permitem o sangerare. In fine, important e ca daca eu tip la ea, tipa si ea la mine, adica plange, se crizeaza, daca eu raman calma, ea imi imita reactiile si se calmeaza si ea imediat.
Gabitza noi de 7 ani tot renovam In ianuarie am terminat de platit ratele la casa si vara asta aveam planuri mari... dar s-au dus planurile; trebuia sa schimbam acoperisul, sa-l inlocuim cu totul (asta sper sa reusim, totusi sa-l schimbam, ca mi-a plouat in sufragerie ), am fost super convinsi ca vara asta terminam basementul, am vrut sa spargem peretii intre sufragerie si bucatarie, pereti care mascheaza scarile si sa punem doar balustrada, sa scoatem mochetele sin dormitoare... deci, planuri multe, rezultate=0, ca am petrecut vara in spital si daddy a fost ori la servici ori la spital. Dar nu-i bai, ca mai e o vara si la anul!
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
CrinaAndreea spune:
Si Bogdan mai face crize, dar parca nu atat de tare ca acum o perioada. Poate ca intr-adevar crizele lui aveau mare legatura cu nervii mei, asta dupa separarea de Fat Frumos cel gaunos Au fost zile in care chiar ne-am inteles super bine. Nici eu nu sunt vreun monument de calmitate, dar sincer.. sunt mult, mult mai calma si relaxata de cand suntem doar noi doi. La inceput a fost mai greu...
Astazi am alergat de nebuni toata ziua, dar macar am reusit sa rezolvam cu actele masinii. Dimineata am fost la rar, apoi la adm financiara la mama, apoi la politie, si am ajuns acasa seara tarziu, dar macar avem toate actele in regula, si conturile goale Aaa si a fost si mama cu noi, pentru ca am luat masina pe numele ei, sa nu care cumva sa ii vina " lui nea..." vreo idee sa-mi ceara partaj si sa ajung sa impart masina, la care mai am de plata mult si bine.
Si mi-am mai luat una peste botic, dar asa amical ,pentru ca sincer.. nu mai ma mira si afecteaza mai nimic. Si-a exprimat dorinta, ca in cazul in care vreodata am nev sa stea cineva cu Bogdan, sa il intreb intai pe el ca ii face mare placere. Si cum astazi nu as fi vrut sa il car dupa mine atatea ore.. am incercat marea cu degetul si l-am intrebat prin sms. Normal ca nu a raspuns. Mi-am facut ceva griji, recunosc, cu atat mai mult cu cat cu ceva timp in urma in vorbise de ganduri negre.. etc. Am incercat sa sunt, ambele tel inchise. Am incercat mai tarziu, tot la fel. Asta ieri. Dim am sunat din nou.. nimic. Atunci.. am sunat-o pe ma-sa. EU care nu mai vorbisem cu ea de 1 an etc, dar chiar imi faceam griji. Si cica ... fi-su asta mic e plecat la munte sa se linisteasca Doamne... nu-mi venea sa cred. Am zis ca veci pururea nu o sa-mi mai fac griji din cauza lui, chit ca se arunca in cap de pe pod. E fix problema lui. Apoi a vrut sa vorbeasca cu mine, si.. am inteles foarte clar ca el le-a povestit absolut tot, dar in varianta agreata de el. AA si mi-a zis ma-sa la ce s-a referit cand a spus ca daca primeste actele se va schimba relatia noastra. Cica din momentul ala nu ma va mai ajuta cu nimic, ca el nu se lasa folosit De parca pana acum m-a ajutat vreodata cu ceva.
Multumesc, Doamne ca m-ai ajutat sa-mi iau masina
Nu va pot spune ce satisfactie mare am ca am depus actele de divort. Niciodata nu se va schimba, si realizez pe zi ce trece ca nu am pierdut absolut nimic, decat poate niste ani alaturi el, dar in schimb am castigat un copil minunat.
Somn usor!
cleo78 spune:
niatza si la toatalumea, fara nuuumaar.
ma duc cu fifi azi la dr, sa scot pata de pe creier. Sa vad cum o pacalesc inca 1 ora fara apa, fara mancare, sa ii facem si exudat.
Dupa aceea mergem in centru, in piatza constitutiei. Daca mai ajunge cineva...sms-uri.
crina, felicitatiuni pt actele incheiate. Nu stiu de ce il mai suni - nu cauta motiv sa dai ochii cu el - ca dupa aceea va cauta si el motiv sa te caute.
Adriana_78 spune:
Buna!
Cleo, da ce are Mara? E racita?
Am uitat sa-ti zic cat m-a amuzat comentariul cu prajiturile facute de tata lui Agapitos
Si ieri m-ai facut sa rad -- eu am citit ca ai fost la pensat si fata (cosmeticiana adica) a stat calare pe tine cand te-a pensat
Am ramas f. surpinsa de o asa tehnica, abia mai incolo am priceput ca fata era defapt Mara
o zi frumoasa tuturor
Adriana
cleo78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Adriana_78 Buna! Cleo, da ce are Mara? E racita? Am uitat sa-ti zic cat m-a amuzat comentariul cu prajiturile facute de tata lui Agapitos Si ieri m-ai facut sa rad -- eu am citit ca ai fost la pensat si fata (cosmeticiana adica) a stat calare pe tine cand te-a pensat Am ramas f. surpinsa de o asa tehnica, abia mai incolo am priceput ca fata era defapt Mara o zi frumoasa tuturor Adriana |
gata, am venit. Mara e bine, doar ca pediatra de la gradi a zis ca Mara e cu burtica prea umflata si cu tranzit prea des (face kk si de 4-5 oripe zi) si sa o vada un gastroenerolog, ca suspecteaza o intoleranta alimentara recomandandu-mi pe dr Lesanu. Am fo la pediatra la medlife, a consultat-o, dar tantum verde pt rosu in gat, am dus probe din kk si a zis ca ei nu i se pare nik, dar daca amesteca alimentele (de ex. Mara mananca struguri si apoi cere lapte si noi ii dam...) e normal sa se baloneze si sa faca kk. Si sa ii dam cateva zile biotics, ca asta ajuta la tranzit.
am fo in centru. Superb tot ce am vazut. Ne-au si filmat, la Antena si realitatea sau prima.
stefany_p spune:
Cleo, si Iustin e tot cu kk des, are zile cand face de 5 ori, are si zile cand face o data, depinde de ce mananca.intoleranta e mult mai urata, te doare burta, ti-e rau, vomiti, nu ai energie. nepotul meu a avut asa ceva si a fost foarte greu pentru ca acum 11 ani asa ceva era apraope nemaintalnit in romania.
Eu va scriu printre picaturi, sunt in examene, in 2 saptamani intru in spital pentru primul stagiu. imi place mult pana acum, sper sa fie ok...
sanatate maxima si weekend frumos
cleo78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui stefany_p Cleo, si Iustin e tot cu kk des, are zile cand face de 5 ori, are si zile cand face o data, depinde de ce mananca.intoleranta e mult mai urata, te doare burta, ti-e rau, vomiti, nu ai energie. nepotul meu a avut asa ceva si a fost foarte greu pentru ca acum 11 ani asa ceva era apraope nemaintalnit in romania. Eu va scriu printre picaturi, sunt in examene, in 2 saptamani intru in spital pentru primul stagiu. imi place mult pana acum, sper sa fie ok... sanatate maxima si weekend frumos |
ideea ca io deja am un ghimpe, ca de cateva luni mara nu doarme noaptea, are 1-2-3 treziri, cu planset de durere, cu miorlaituri sau maraieli etc. Un timp am dat vina pe caldura, apoi pe masele, apoi pe alinierea planetelor, acu am stresul ca daca o fi de la asta???
Si ne abtinem si ascundem mancaruri de ea, ca sa nu le mai combine...
tu ce scoala faci? de asistente?bafta mare
Luminel spune:
Cleo, v-am vazut la Focus ...acum esti vedeta, ce mai
Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj
stefany_p spune:
Cleo, da , asistenta incerc sa devin..pup Mara si sper sa fie doar asocieri nefericite de alimente..la Focus cum ati ajuns?