Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (173)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DanaH spune:

Citat:
citat din mesajul lui Simonix
Va spun io cum am sa fac cu doi



simonix, tu cumva vrei sa ne comunici ceva? ar cam fi timpul, dupa concediu, mare, soare....

cu relaxatul, le zici bine. defapt, cam asa trec si eu peste crize si alte probleme. ca il prefera pe taica-su...unde nu da domnul, ca atunci stau si eu linistita si pot sa fac ceva pt sufletul meu.
cand face crizutze, nu ma enervez (totdeauan:) ), dar nu pot zice ca imi pica ushor. ma stapanesc pe moment, dar ma seaca de vlaga pt cateva ore dupa. sa astept sa treca criza, nu pot, ca de obicei se intampla la 8:10, cand eu cel traziu la 8:05 trebuie sa fiu ieshita din casa. asa ca o iau pe sus (probabil ca sub privirile vecinilor de dupa perdea) si o pun in mashina. pana facem coltzul la strada, se linshteshte. dar eu sunt, evident, transpirata.

cu problemele la munca....eu cand am ieshit pe usa biroului, nici ca mai ma gadnesc la munca. si daca as vrea, nu prea mai am vlaga. daca sunt probleme mai mari, gen restructurari (care vad ce ne lovesc si pe noi pe aici), ma tzine in picoare ideea ca pe sotz o sa il bucure cel mai tare sa ma dea afara, ca atunci am pleca din olanda. el oricum asteapta sa zic eu si isi gaseste job, si cica ar putea negocia si pt mine. deci de foame nu murim.

in plus, cand ma duc sa ii iau de la gradi si imi sar in bratze si ma iau de gat si ma pupa si odo imi zice ca a mancat "apalstop" si s-a jucat cu "piii", iar alex imi spune ce litera a mai invatzat si o scrie pe geamul de la mashina dupa ce il abureshte.... ce probleme de la munca ma mai pot afecta?

hai ca am scris azi pt o luna. parca vad ca iar nu mai apar pe aici o vreme. dar imi fac acum de cap, ca se anuntza o perioada super incarcata la seviciu.

va urez un weekend insorit si linsihtit


Poze
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

Cu voie sau fara voie ati reusit sa ma distrati...da' asa sunt eu rad de necazul altora

Imi amintesc ca in minunatele, da! minunatele momente cand fatuca ma ignora, ca deh, mai are si ea cateodata alte preferinte io apuc sa ...citesc, tricotez, fac o prajitura, ma distrez de sotul calarit de fi-sa etc. Copilul nostru fiind un copil model, de cele mai multe ori cand vine cineva in vizita isi alege unul dintre noii adulti si se ataseaza de el, asa ca noi parintii stam confortabil pe scaunele noastre iar ea ii alearga pe musafiri (deci oferim sport la pachet pentru musafiri).

Cat despre renovari si mobile...anul 4, livingul nu e nici mobilat si nici renovat, baia e tot aia veche vai si-amar de capul ei, camara (camarile 32m²...) tot camari au ramas desi trebuia sa se transforme in camere, mansarda (32m²) tot neizolata si nefinisata a ramas desi si ea trebuie sa se transforme in camere...Dar deh, viata merge voioasa inainte si noi in pash tzantzos de parinti cu copii la purtator de tinem de ea. Oricat de grea viata e frumoasa cum nu se poate...pacat sa pierdem din cauza unor neuroni care fac sinapse gresite (porciii).

Acestea fiind spuse va doresc o dupa-masa linistita si teribil de amuzanta.

Esme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Vin si eu cu o intrebare (schimb domeniul)
- stie cine sa-mi recomande o pers(grup) de muncitoari seriosi care sa puna parchet si sa renoveze/zugraveasca/pus gresie intr-o baie?

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Esme :) Da, si eu sunt de parerea asta. Dar deh, am ajuns la ea in timp, adica nu sunt asa de destresata by default Piticul insa m-a facut sa vaz lucrurile altfel :) Ce faceti in weekend ? Ah, duminica e ziua fara masini in Bxl !!! Bagam o bicicleta ceva ? Ne intalnim la jumate de drum hihi

Simona cu Robertzel baietzel frumos

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti si Poze cu bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Fetelor vad ca am deschis o cutie a Pandorei......

Ylari, scumpa......cred ca mai degraba ai nevoie de putina odihna, de putin timp doar cu Eva decat de psiholog. Treceti si voi prin multe, mai ales convietuirea cu socrii mi se pare greu de suportat, acum v-ati mai apucat si de renovari...Eva la terrible two...e greu! Si Vlad a avut perioade de preferat tati, dar trec, te asigur! Acum e din nou mamos. Asa cum zice Simonixul, tre' sa ne relaxam ca nu poate dura o vesnicie, pana la urma trec toate. Sunt de acord cu cu Cleo, tre sa ne gasim timp si pt noi...eu fac parte din categoria celor care s-au mai eschivat si am mai prins o cosmetica, un shopping,, o vacanta singurica sau doar eu cu sotul...nu suficiente dar au fost si intr-adevar conteaza enorm si sunt de acord si cu Adriana ca cu (scz cacofonia) 2 e si mai si......iti zbarnaie creierii in cap cand incep amandoi cu urletele si oricat as fi de tare, ca si DanaH, ma abtin dar ma seaca de puteri aceste crize.

Fete scumpe, va doresc un week-end fara crize, relaxant, senin, frumos, cu vesti bune!! Si daca gasiti pe undeva geam antofonic, anuntati-ma! Uite ca tot vroiam eu o afacere proprie....poate scot ceva de genul pe piata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Ali iar ne sincronizam, acum am intrat!
Simo bine ai venit din concediu, te asteptam cu noutati si multe poze.
Ylari scumpa mea si Mirci are faze cand il prefera pe Bogdan, mai ales acum ca dorm ei impreuna...inainte ma mai chema noaptea, faceam schimb de copii de cate 3-4 ori pe noapte...acum il cere pe el. si ma mai si altoieste cand vreau sa il imbrac/dezbrac/hranesc etc. asa ca...speram sa treaca.
Danah ce greu trebuie sa-ti fie...asa neputincioasa ma simt si eu uneori cand sunt cu amandoi...dar mereu zic, anul asta e mai greu. sa o fac si pe ea nitel mai mare si poate se obisnuieste sa nu o mai bata asa ma oftic cand nu sunt pe faza si, cu mine langa ei o trage de par sau ii plezneste una pe toata fata...Saraca azi dimineata ii scoteam mucii cu batista bb si el o tragea de par
trece trece ce sa facem
multi lui Simo optimista ca tare mult o iubesc si-mi place de ea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Adriana muncitori seriosi? nu am auzit in viata mea
Cleo si eu sunt cu fata dupa mine la cosmetica...chiar imi aduc aminte ce nasol a fost luna trecuta, a urlat cat a tinut-o gura de se auzea in tot salonul. Dar era Mirci intr-o faza agresiva si nu puteam sa o las in masina cu ei.
sa-ti fie de bine cosmetica, chiar si in conditiile astea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Noi avem zile superbe, fara nici un fel de criza, si zile de cosmar. Nu prea stiu exact ce se intampla in zilele de cosmar, eu zic ca de la gradi ceva il supara si vine nervos si gata sa se ia la tranta cu toata lumea. Stau calma si imi zic ca e normal. Isi da seama ca nu poate controla tot, ca sunt reguli in lumea asta, ca traim in societate, etc. Si e bine sa se revolte ca sa poata sa le integreze mai apoi. Daca ar reprima furia asta, ce s-ar intampla? Mai rau probabil, mai tarziu.

YLARI of, s-au adunat multe la tine . In primul rand nu te mai simti vinovata ca simti ce simti, nu-ti mai invalida sentimentele, asta e prima greseala care te arunca si mai adanc in jos. Nu mai crede ca exagerezi si ca de fapt n-ai motive sa te simti asa, nu te mai simti « idioata » ca lasi prea multe sa te afecteze. Sunt sentimentele si emotiile tale si sunt foarte valide, nu le poti nega si invalida. Avem putere sa actionam, nu avem nici o putere asupra a ceea ce simtim. Deci, ai dreptate sa te simti cum te simti, e normal. Deocamdata ia une journée à la fois cum zic francezii, cand te simti la capatul puterilor, inceraca sa-ti distragi atentie cu altceva, sa te gandesti la altceva, frumos, sa te desprinzi total, stiu ca e greu insa functioneaza. Eu asa fac la crizele lui Patrick. Ma inchid in baie de obicei si ma gandesc la altceva si-l las sa se linisteasca singur. Pentru ca stiu ca daca stau langa el, invariabil incep si eu sa tip si apoi ma simt vinovata, goala pe dinauntru, ultima mama, etc. Il las sa se tranteasca de pamant cat vrea, la un moment dat se linisteste. II zic, cand te linistesti mami o sa te ia in brate si o sa ne calmam amandoi. Din fericire, nu mai e la varsta la care isi face rau, acum stie sa se tranteasca cu fundul de pamant asa incat sa nu se loveasca.
In legatura cu tati, sa stii ca e o faza si ca va trece. Am observat asta la majoritatea copiilor. Tu esti cea care fixeaza regulile, normal ca se revolta impotriva ta acum, ca e perioada de revolutie, de rasturnare a regulilor, e prima adolescenta. La noi tati e cel mai autoritar , asa ca tati e in dizgratie totala.
Descarca-te aici la noi!!!! Foarte multe dintre noi stim prin ce treci!

DANA, GABITA, ADRIANA – tot ascult la voi despre cum e viata cu doi copii si ma pregatesc sufleteste! Sper sa trecem cu bine peste urmatorii 2-3 ani!

CLEO – si eu fac majoritatea treburilor cu Patrick agatat de mine, tati merge cu el la cumparaturi… e singura data cand mananca si el fructe. Asa nespalate, le ia din galantare si mananca. Acasa nu pune gura pe ele. Numai mancarea, pentru ca mi-ar lua 10 ani cu el, o fac singura, el pleaca cu tati in parc sau la magazinul de jucarii. Am gasit metoda pentru zilele ploioase. Il ducem la magazinul de jucarii si-l lasam vreo 2 ore acolo sa se joace cu toate. Nu vrea nimic cu el acasa, se bucura numai sa se joace acolo. Stam dupa el si punem lucrurile la loc si gata. Acum ne zice el singur : pune la loc. Si intr-adevar, avem mare nevoie de timp pentru noi. Eu multumesc lui Dumnezeu sa s-au inventat gradinitele! Si eu la servici ma relaxez, nu stiu ce m-as fi facut cu un servici stressant. Si il culc devreme, a inceput sa doarma mult, asa ca de pe la 9 pana pe la 12 cand ma culc, am timp numai pentru mine.

SIMONIX – welcome back! Asteptam povestiri de pe Coasta de Azur!!




Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si -18+ cu posibil
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magnetism79 spune:

Fetelor in sfarsit si eu acasa !!!!
Reallaura sarumana de sfat pt vopsit cred ca mai bine raman fara vopsea pana ce nasc, acum vine iarna , problema e ca sapt viitoare sunt nasa ca botezam o fifitza( Amalia Maria) si nu stiu cum sa mai fac cu parul.Da-mi si mie o idee pls!!!!
Cleo sarumana si tie de sfatul cu henna. Esti de belea cu Mara si covorul!!!
Gabi felicitari cu apartamentul, buna achizitie! In ceea ce priveste mobilatul si mutatul stai linistita eu nici acum nu am terminat de mutat din apartament tot , ma refer la lucruri, tot mai am de adus una si alta, desi noi stam la casa de cateva luni bune, e drept insa ca nu am de adus mobila , toata mobila a ramas acolo. Sper sa ai ajutoare eu una sincer iti spun ca tot ce am adus in casa le-am impachetat si carat singura, al meu nu a pus mana pe un ac!!!!!
Eu cam behai de cateva zile, ma tratez cu sirop de propolis cu vit C ca cel de copii mici,tusea s-a mai inmuiat, iar asta micu e racit mort, azi a stat cu tasu acasa.
M-am apucat si eu sapt asta de pus pt iarna, am stocul facut de fructe: mure, zmeura si caise la congelator, plus afine cateva casolete pt tarte si prajituri, de copt am copt 20 kg de vinete si vreo 4 kg de ardeio mai bag sapt viitoare inca vreo 10 si sa pun niste gogosari si castraveti la murat, Cleo da si tu o reteta , 2 de gogo si castraveti de pus pe iarna din aia buni cum faci tu!!!!
Fetelor ma pregatesc sin eu psihologic de impactul cu 2 mici monstruletzi care se impung in fiecare zi, ce sa va zic de crize facem si noi ca doar nu suntem sfintzi, dar am grija sa-l potolesc cu vine baba!!!Asta e! Nu e baba cloanta insa e o baba care il amenint ca vine si il ia in sac daca nu e cuminte!!!!!Mai mult stie de frica lui tasu, cand ridica asta tonul la el a inghetat!!!! Asa ca Ylari relax, cred ca iti e greu cu munca si toate cele, insa eu am incetat sa le mai pun la suflet ca ma imblonavesc si nu vreau, pe scurt am cam devenit o nesi, ceea ce nu ma caracterzeaza insa sunt obligata de situatie
Trecem printr-o perioada de mamosenie in sensul ca nu mai vrea decat cu mine, ma urmareste pana si la buda nu pot merge decat cu el dupa mine, cu tasu nu ar sta deloc, nici la intinsul rufelor nu ma lasa zici ca e lipit cu scotch, acum doarme langa mine, nu stiu ce are, azi a facut febra si cred ca e moale de la raceala, i-am facut o frectie cu otet, acum e o.k.
We asta stam acasa, suntem bolnavi, poate Duminica sa iesim la niste prieteni,daca nu zac in casa.Fac cocolata de casa si niste clatite, de gatit mancare face tati ca el e priceput, mai priceput decat mine, in rest treburi administrative ma asteapta 2 tone de calcat rufe plus alte chestii.
Va pup si va multumesc din suflet pt raspunsuri
ne-am gandit cum il va chema pe asta micu: Mihai Adrian, sa facem pereche de doi ingerasi Mihaitza si Gabitza, a-propos noi ii spunem B.G sau Gabi, nu il strigam Bogdan mai deloc.
Va pup, m-am lungit ca o zi de post


Mami de Bogdanici Pogonici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Adriana_78

Vin si eu cu o intrebare (schimb domeniul)
- stie cine sa-mi recomande o pers(grup) de muncitoari seriosi care sa puna parchet si sa renoveze/zugraveasca/pus gresie intr-o baie?

Adriana


Adriana, eu pot sa ti-l recomand pe barbatu'meu . pe partea de parchet si zugraveala e "specialist". gresia o pune mai incet dar o pune bine.
ideea e ca saptamana viitoare e ocupat...


Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput