Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (173)
Raspunsuri - Pagina 6
Adriana_78 spune:
Cleo, scuze, mi-am amintit acum ca m-ai intrebat de un gastro-enterolog
Noi am fost la doct. Munteanu, de la Medicover.
Daca mananca asa amestecat e normal sa faca caca mai des si d-aia s-o doara si burta -- lapte cu struguri nu e o combinatie tocmai fericita
Luminel, merci! Iti voi scrie un PM cu mai multe detalii, acum nu mai sunt in stare sa gandesc
nopate buna tuturor
Adriana
cleo78 spune:
vedetele se trezesc dimineatza si va dau si o
Am fo ieri prin shentru, ca is zilele bucurestiului - f. multe micichestii amenajate. Ideea ca la 10 dim, cand am ajuns, abia deschideau tarabele, si au sarit 2 televiziuni pe noi sa ne ia interviu, nici macar putem sa va punem niste intrebari etc- stateau dupa coltz . Numai pe fifi nu au filmat-o, era la pivcioarele noastre in carutz. Caut acu pi net inregisdtrarile
Danicris spune:
Buna dimineataaaaaaaaaaaa ...
Saru'mana de , Cleo.
Vreme uratica la Buzau, poate mai tarziu se face frumos. Ieri au fost 30 de grade, nu-mi venea sa cred. Astazi insa ... Sper ca la voi este mai bine. Va doresc o duminica frumoasa. toate mamicile.
Stefany, bafta !
Hai, Cleo, cu inregistrarile.
Dani, mami de
Rasfatzel Vlad Andrei 23.06.2008 si
Rasfatzica Andra Elena 31.03.2010
gabitzam spune:
Raducu a intrat in epoca "de ce"-urilor si imi face capul mare. Daca ii raspund "nu stiu" imi zice "de ce nu stii?"
Luminel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabitzam Raducu a intrat in epoca "de ce"-urilor si imi face capul mare. Daca ii raspund "nu stiu" imi zice "de ce nu stii?" Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Mami de puf mare, Andrei-Stefan (25.05.05) si puf mic Raducu(06.06.2008) |
cunoastem
Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj
Luminel spune:
Neatza!
Multam de coffee Cleo...parca e mai buna de la o "vedeta"
Eu numai la Prima te-am vazut...pe celelalte le-am scapat...
Dani, si la noi e innorat si mai racoare ca ieri...oricum, au anuntat ca se raceste vremea saptamana viitoare...vine octombrie, ce pretentii sa mai avem...
Adriana, no problem...oricand poti....
Eu mi-am macelarit ieri degetele...am ciopartit un ditamai puiul' de la tara si, cum un vecin bine intentionat, saracu' (dar cate injuraturi si-a luat!!!), mi-a ascutit cutitele brici, mi-au intrat in doua degete ca in branza...acum stau cu ele ridicate ca sa pot sa scriu, cand spal vasele e naspa...aveti grija la cutite...e foarte neplacut sa te tai...
Azi voiam sa ma duc si eu cu baiatul prin centru, dar daca nu mai e soare, parca nu ma mai trage inima; voiam sa-i vad pe cei de la Voltaj, pe Alex velea si pe Maria Buza si taraful (imi place mult de ea).
Stephany, bafta! sa ajungi tot ce-ti doresti!
Cleo, burticuta Marei si sper sa nu fie intoleranta de care vorbesti...sa fie doar asocieri nefericite de alimente....
O duminica linistita va doresc!
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj
Danicris spune:
http://picasaweb.google.com/danicris28/BackgroundDesktop#5518627086149174050
Dani, mami de
Rasfatzel Vlad Andrei 23.06.2008 si
Rasfatzica Andra Elena 31.03.2010
Luminel spune:
citat din mesajul lui Danicris http://picasaweb.google.com/danicris28/BackgroundDesktop#5518627086149174050 Dani, mami de Rasfatzel Vlad Andrei 23.06.2008 si Rasfatzica Andra Elena 31.03.2010 |
dragalasii
YLARI spune:
Buna fetelor!
Vineri seara am fost la gradi am luat-o pe Eva am dus-o la mama si am fugit la o petrecere surpriza organizata ptr un coleg care va pleca de la noi. M-am simtit super, mai ales ca discutasem inainte cu Iuby si cu voi si ma calmasem ca lumea.
Tot weekendul am stat cu fata la mama (iuby cu socrelul aici au terminat treaba - arata minunat, mi-au dat lacrimile cand am vazut) Eu si Eva ne-am simtit super, m-am jucat tot timpul cu ea, am imbratisat-o, am pupat-o, i-am zis non stop ca o iubesc... nu va spun ce schimbare ca n-are rost. Am dormit imbratisate, ne-am trezit la fel, super, ce sa mai, cred ca ma acaparase rutina zilelor si uitasem sa imi iubesc copilul. Sunt ok, mi-am mai revenit...
Doloress, Desiree, Lumi, Simonix, Alysh, Laura, va multumesc tuturor. Imi cer scuze daca rabufnirea a fost prea... puternica, va multumesc ptr prietenia si sinceritatea voastra. O sa incerc sa va pun poze cu sufrageria, arata superb, mi-au dat lacrimile cand am vazut-o... Mai am de cumparat de fapt draperiile, un covor si biblioteca, dar va jur, nu as fi crezut ca doar zugraveala, o canapea, parchetul, perdelele si lustra o vor schimba atat de mult. Ne-am luat o lustra atat de haioasa, cu fluturi :D.
Va pup, fug ca am de calcat o gramada........
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
YLARI spune:
citat din mesajul lui Danicris http://picasaweb.google.com/danicris28/BackgroundDesktop#5518627086149174050 Dani, mami de Rasfatzel Vlad Andrei 23.06.2008 si Rasfatzica Andra Elena 31.03.2010 |
niste scumpi!!!
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE