Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (173)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

niatza, , si Andree27+ dflavia , sa fiti sanatoase, si fericite, si implinite!!

Desiree, si io dau vina pe oboseala. Fizica, si mai ales psihica. te pupam cu drag, si iti trimitem fiecare de la noi cate juma de ora de odihna in plus (maimult nu iti dau de la mine, ca m-a trezit Mara de 4-5 ori asta noapte..)

Luminel, si io dau vina pe insecte (purici). Sau pe praf+ transpiratie - iritatie. Sau pe detergentul schimbat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitzam

Multumesc de urari :)
De vreo doi ani ne tot fredonam sa gasim o varianta sa ne extindem intr-un loc mai mare, dar erau preturile atat de mari. In ultimul an a scazut piata foarte mult si de-abia acum ne-am facut si noi socotelile si am reusit sa facem deal-ul. Am facut o prospectare de piata si la apartamente in cladiri noi, in ansambluri rezidentiale de prin apropiere. Nu ne puteam apropia, costau mult prea mult. Insemna sa ne bagam datori pe trei vieti de acum incolo. Pina la urma am revenit in cartier.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Mami de puf mare, Andrei-Stefan (25.05.05) si puf mic Raducu(06.06.2008)

Felicitari !!! Sa va fie de bine si sa il stapaniti sanatosi.

Mergi la inceput

DEci neata
Deci nu se mai poate, tb sa imi fac timp sa intru in fiecare zi. Acuma ma intorc la citit mesaje dar sa va zic nouatile noastre + sa cer un sfat.

Am fost vineri la medic, am facut vaccinul contra hepatita.
Toate bune si frumoase. Pe baza a ce am mai discutat, ne-a dat trimitere la Budimex la neuropsihiatrie.
Stiti cumva un medic bun? Ca sa stiu la cine il programez.

O sa ma intrebati de ce. Pai e cam agitat asa de fel, nu asculta, nu sta locului. Problema cea mare pentru care eu chiar vroiam sa il duc la cineva sa il evalueze este ca nu pare sa inteleaga ce ii spun sau ce ii cer. Pe de alta parte el stie o gramada de lucruri, dar vbeste numai in engleza. Asa a invatat de la Baby TV. Adica stie numele multor obiecte si lucruri dar nu vrea sa interactioneze cu noi decat ocazional. Nu pot spune ca nu se concentreaza ca sta minute in sir sa faca cate ceva. Construieste din cuburi diverse chestii, mai nou ceea ce el numeste :"cake" foarte victorios. A construit aseara pe masa la cina din mustar un sos si servetel :"Sailboat"
Dar daca ii spun Sebastian da-mi mingea, ma ignora complet. Sau daca incerc sa ma joc cu el, sa desenam sau altea alea, ma ignora sau pleaca sau gaseste alta modalitate de a se juca. Am limitat televizorul pentru ca ne trata si pe noi ca zgomot de fond. Sa ne intelegem, nu sta lipit de televizor. Dar daca nu e in fundal...cauta sa i se dea drumul. Sta cuminte pe canapea ca sa ii dam drumul la TV.
Pe de alta parte e foarte muzical, pune non-stop melodii sau canta la pian, asa cum stie el. Danseaza, vine sa il invart.
Deci e amestecat. Ma deranjeaza ca nu pare sa inteleaga ce ii spun.
Restul mi se pare normal si conform cu personalitatea si individualitatea lui.
In fine, vedem.
In rest suntem bine sanatosi, eu cu coloana varza dar nu se va remedia nimic oricum, asa ca m-am obisnuit cu durerea, incerc sa evit ce nu am voie sa fac si sper sa nu fac hernie de disc. Pupici mai revin dupa ce citesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Socrate nu stiu ce sa-ti spun, decat ca-ti tin pumnii sa fie totul ok cu Sebi, stiu cum e sa-ti faci griji de genul asta, e infernal pt mamica. Mergi cat mai repede la dr. sa te linistesti!

La multi ani Andreea si Flavia

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca 23+

Mergi la inceput

Multumesc Lorich.
Eu sunt foarte calma, ma duc ca sa fiu sigura ca e totul ok, dar uite tocmai m-a sunat sora-mea ca a taiat toata varza si copilul sta linistit in camera. Daca ar fi hiperkinetik banuiesc ca ar fi tot timpul agitat.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui socrate

Multumesc Lorich.
Eu sunt foarte calma, ma duc ca sa fiu sigura ca e totul ok, dar uite tocmai m-a sunat sora-mea ca a taiat toata varza si copilul sta linistit in camera. Daca ar fi hiperkinetik banuiesc ca ar fi tot timpul agitat.

mami de Edvin Sebastian

mai, io am vazut copil cu ADHD. Nu e Sebi cazul. O alta frica - ca nu aude - iar nu e cazul, pt ca deja vorbeste. Poate te ignora pe tine... , are ceva cu tine
In engleza/maghiara ai incercat sa ii ceri mingea? Poate are ceva cu limba romana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Ieri am intrat efectiv in posesia apartamentului cel nou. Vazut asa "dezbracat" de mobila, se mai vad urme, murdarie, diverse chestii. De azi incepe renovarea, ne lucreaza niste vecini de unde stam acum.
Inca nu-l simt "al meu" locul acela, inca se mai simte prezenta fostilor stapani. Poate dupa ce o sa fie curat si o sa avem si lucrurile noastre in el sa incep sa simt si eu ca e "acasa".

Vineri a avut Andrei deschiderea oficiala a anului scolar la gradinita, cu un mic party. Ne-au fost prezentate educatoarele si cluburile optionale, sa vedem ce alegem. Eu as fi ales mai multe, dar costa al naibii. Pina la urma ne-am oprit la Aikido, sa mearga in continuare. Si Mindlab. Am pus si niste poze aici. L-am luat si pe piticul Raducu cu mine, s-a amestecat printre copii si era ca de-al casei.

Lori, eu de-abia asteptam sa-l vad si pe Robert printre copii, sa vad daca se joaca si cu Raducu.
Imi amintesc si eu niste dureri de genul de care zici, la a doua sarcina. Dar nu-mi amintesc si daca am luat ceva pt asta, parca nu, cred ca au trecut singure.

Noemi, multumesc de urare. Sper sa gasesti pe cineva competent, sa faceti evaluarea si sa te linistesti. Nu reactioneaza doar cu tine? Sau si cu tati sau alti copii? Eu nu mai stiu, voi mergeti la cresa/gradi?

Mergi la inceput

Cleo cu punctul pe i ca de obicei
Gabitzam nu mergem la gradi, sta acasa cu sora mea. Nu reactioneaza la nimeni decat cand vrea el.
Eu chiar nu imi fac probleme, sunt convinsa ca vorbitul in 2 limbi cu el il da peste cap (atat despre teoriile din carti)asa ca el a ales a 3-a limba, asa ca sa ne arate ca e mai destept. Atata timp cat asocierea e corecta, adica obiectul rosu este red, eu zic ca e ok. El numara in romana si in engleza pana la 10, in romana zice numai : apa, minge.
In engleza stie cuvinte complexe, oysters, bicycle. Deci ce sa zic, o sa se aseze cu timpul. Noi ii repetam echivalentul in romana deci o sa se rezolve in timp.
Il duc miercuri, sa vedem ce zice si psihologul.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui socrate

Cleo cu punctul pe i ca de obicei
Gabitzam nu mergem la gradi, sta acasa cu sora mea. Nu reactioneaza la nimeni decat cand vrea el.
Eu chiar nu imi fac probleme, sunt convinsa ca vorbitul in 2 limbi cu el il da peste cap (atat despre teoriile din carti)asa ca el a ales a 3-a limba, asa ca sa ne arate ca e mai destept. Atata timp cat asocierea e corecta, adica obiectul rosu este red, eu zic ca e ok. El numara in romana si in engleza pana la 10, in romana zice numai : apa, minge.
In engleza stie cuvinte complexe, oysters, bicycle. Deci ce sa zic, o sa se aseze cu timpul. Noi ii repetam echivalentul in romana deci o sa se rezolve in timp.
Il duc miercuri, sa vedem ce zice si psihologul.

mami de Edvin Sebastian

io am mereu ceva de comentat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Salutare,

Socrate: nu stiu ce sa-ti zic, pentru orice manifestare a copilului exista o denumire medicala, asa ca sa nu te sperii. Vreau sa-ti mai spun ca sper sa gasesti un medic bun, realist, corect. Stiu cunoscuti care si-au dus copiii perfect normali(dupa mine) la medici si au primit tot felul de diagnostice ciudate si medicamente multe si periculoase care ar tampi si un elefant.

Mergi la inceput