Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (173)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaser

Neata!

Lumi la varsat apara bubele prin cap si in zonele intime...dar mergi sa o vada un dermatolog...astea de varsat sunt papule...sunt umplute cu un lichid si abia apoi se usuca si cad...atunci sunt si contagioase....oricum perioada de incubatie e de 14 zile...cand a avut contact cu nenea ala? a fost acum 2 sapt?

Mihaela&Cristian 25.03.2006&Maria Eliana 19.05.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Mihaser, scuze, m-am exprimat eu gresit: nu domnul din tren avea varsat de vant, ci el i-a zis lui tati alaltaieri, vazand bubitele lui Cris, ca ar avea varsat de vant. Din cate stiu eu, ea n-a avut contact cu vreo persoana cu varicela. Si nici in cap sau la pasarica nu are bubite. Intr-adevar asa mi-a zis tati ca erau in prima faza (acum au crusta): o basicuta cu lichid cat o gamalie de ac. Dar ea asa a reactionat la multe muscaturi de insecte, are alergie...
Problema e ca maine ar trebui s-o duc la gradi, ca nu am cu cine sa o las...nu stiu cum sa fac..trebuie sa merg oricum sa o vada un doctor... sa-mi ies din pareri...
Merci de raspuns

Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Iulia, bafta cu mutatul (stiu cat poate fi de stresant, dar cum zicea cineva, macar va mutati in aceeasi tara). Bafta si cu gradinita, sa gasiti una buna!
frumoasei mici.

www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

'Neata si de la noi; suntem bine, doar super-obosite, Victoria si azi noapte s-a trezit la 1:30 si la 5:30 si a plans... nici nu stiu de ce, stiu doar ca nu mai am rabdare, ma lasa nervii, sunt super-obosita, o mai cert noaptea, apoi o iau in brate, apoi iar o cert, pe cuvant daca stiu ce sa mai fac... imi pare tare rau cand o cert dar zau ca nu mai am putere. Pe de alta parte, am fost joi la clinica, sa incepem tratamentul ptr. Sistemul Nervos Central, ceea ce inseamna 4 punctii lombare in 2 saptamani si nu l-am putut incepe, ca sistemul imunitar e la 0,2. Daca e sub 0,5 nu il incepem ca nu e safe, asa ca mai incercam marti si daca tot nu, incercam iar joi. Marti avem programat si tomograful, sa vedem daca mai exista infectie pe plamani, ca vor sa-i puna tubuletul ala in piept, sa-l scoata din brat. Il avem in brat din 15 iunie! Saraca e super-satula de el, nici nu se uita la brat, si cand ii schimbam bluza ea zice ca ea nu se uita la boo-boo, se uita la mami... dar speram sa scapam de el curand... poate joi sau martea viitoare.
M-am plans, acum fug la joaca... ca am atata energieeee

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Ufff, Desi, prin cate trebuie sa treceti ...descarca-te aici, macar atat sa facem pentru tine, sa te "ascultam" si sa te sustinem moral. Va pup! Sanatate si putere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Buna dimineata

NU am mai reusit sa intrude ceva vreme. Ne capiaza copiii :)) Ne termina. Acum Ilinca e bine, merci de intrebare Ali. I-am facut si vaccinul. In schimb Mirci a inceput sa tuseasca, vineri l-am tinut acasa, facut aerosoli, acum e bine.
Adriana aparatul nostru luat de nasica Sis e A 100, special pentru copii, mai silentios, dar nu de tot.Il avem de un an deocamdata, fara proleme. Sa va fie de bine concertul. Si noi in tinerete eram cu rockul.
Belleanefrumoase poze si frumoase costumatii ai avut. Ti-a stat foarte bine! Au meritat banii!
Magne mai fato, faci de ras lumea care nu misca un deget cu pregatirile de iarna!! Imi pare rau de soacra ta cu probleme
Doloress succes in cautarea numelui potrivit!
lily ma bucur ca fata e mai bine
Iulia va mutati in Cluj, wow...e un oras frumos, imi place
Danicris eu si SIs patim des ceea ce descrii tu acolo. E ori hipocalcemie, ori hipoglicemie. POate erai mai nemancata in ziua aia...Sanatate!
Desiree vai ce mila imi e de voi...ce greu tb sa-ti fie, ooof. sa fie totul bine cat de curind
Lumi imi pare rau de vestile proaste, scumpa!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si [red]Ilinca, 19 aprilie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Luminel, am primit PM. Raspund mai tarziu
Am fost plecate undeva pe langa Slatina
Pare a fi varicela, insa parca eu stiam ca daca s.au uscat bubitele nu mai sunt contagioase

Desiree, biata Victoria, imi pare tare rau de ea, cu boo-boo la manuta de atata timp. Sper sa treceti cat mai repede peste
E rau ca nu ai un ajutor sau fam. cu copii in zona, sa puteti iesi impreuna, sa mai vorbiti, sa va jucati, sa mai uitati de boala

Laura, n-am inteles pana la urma ce apart. aveti? Laica sau Omron?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Adriana, problema e ca nu am voie intre copii, ca stii tu cum sunt, cara o gramada de virusi si microbi dupa ei, si nici nu stii ca ei fiind sanatosi nici nu ii afecteaza, dar Victoria imediat i-ar colecta... ca (cum am spus) sist. imunitar e de 0,2...

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Hello scumpelor,

Am ajuns pt f scurt timp pe acasa, de maine suntem iar la mama si tati in delegatie...of, nu-mi place deloc fara el.

Multumesc pt ca ati impartasit experientele legate de sternul infundat sper sa se rezolve si la noi.

Doloress, imi place Kevin.....si noi ca si Adriana avem un singur nume in certificatul de nastere la care am adaugat un nume pe certificatul de botez, nume de sfant, bineinteles. Deci, in buletin va figura doar un nume.

Lumi, habar n-am ce-ar putea avea CRistiana...dar fugi la dr, el e cel mai in masura sa-ti spuna!

Desiree, te inteleg asa de bine...si eu cand sunt obosita sunt f nervoasa. VA doresc sa treceti repede peste episoadele dificile! Nopti linistite si multi pupici!

DAni.si eu am crize de-astea, la mine sunt de hipocalcemie. CAlciu Additiva e f bun...si magne B6 mai iau eu. Pup si ai grija!

Laurita. imi pare rau de Mircisor, sanatate multa! sper ca sunteti mai bine acum, iar trece timpul si nu ne vedem...eu sunt la mama toata saptamana, of. Poate daca avem noroc de vreme buna de vdm putioj sapt viitoare. Pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Multumesc fetelor de pareri, ma bucur ca va place Kevin, ca mama a reactionat cam dur si aveam impresia ca e un nume foarte ciudat in Romania. Desi mi se pare destul de Romanian friendly ca sa zic asa, nu suna de exemplu ca Brian sau Nigel, sau din astea care ar fi greu de pronuntat pentru bunica de 80 de ani. Eu asta cautam, sa fie usor de pronuntat si in romaneste. Deci Kevin ramane, adjudecat!

Desiree ce rau imi pare de micuta printesa, cate mai are ea saracuta de indurat! Ai si tu mare grija de tine, desi e greu... poate sa-ti faci pe plac cu mici chestii din cand cand, ca imi inchipui ce este in sufletul tau... apoi si oboseala...peste toate astea. Multi pupici de la noi pentru voi amandoua, sunteti pentru noi toate un exemplu!

Luminel eu totusi nu cred ca e vreo boala infectioasa, nu mai stiu de cand a mers ea la tara, dar tin eu mine ca tot au fost vreo 2-3 saptamani, nu? pai si in 2 saptamani sa nu i se fi declansat deloc boala, sa-i fi tot aparut asa bubite mici colo si colo, parca nu prea cred. Eu zic ca o fi o alergie ceva, s-ar putea de la purici, al meu sot e alergic, numai si daca trece pe langa un caine cu purici pe strada, a doua zi e plin de bube, dar din alea imense, ca trebuie sa tina tratament cu prednison si regim fara sare dupa aceea, sa spal tot de la un capat la altul si sa schimbam asternutul. Asa de urat face.
Cu numele de familie, ei, asta asa e el, n-am ce-i face nu-l pot schimba. Desi sa stii ca nu suna prea neaos romanesc, e foarte apropiat de un nume de familie spaniol, foarte des intalnit aici, ca oricine vede cum ma cheama, a doua intrebare, (si majoritatea sunt foarte siguri pe ei ) Esti latino? Mai ales ca sunt si cam inchisa la culoare. Deci nu suna neaparat oribil alaturate.

Lily intr-adevar, deja am ajuns la 20 de saptamani, trebuie sa schimb semnatura. Insa mie mi s-au paraut ca au trecut tare greu. Desi n-am avut nici un rau, nimic, chiar si parfum pot sa port, ceea ce la Patrick era imposibil. Problema e ca in ultima vreme tot am contractii. In seara asta m-am speriat tare de tot, a fost cel mai rau de pana acuma. Ma durea spatele si bazinul in jos ca ziceai ca stau sa nasc. Asa ritmic. Noroc ca mi-a trmis mama no-spa, sau efectul placebo, nu stiu ce-o fi, am stat si eu intinsa si linistita si parca au trecut. M-a apucat panica din nou sa nu nasc prematur...

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si -19+ cu posibil
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Neata

??

Am revenit si eu pe baricade. Robert si-a revenit complet, la gradi pt o noua recolta de virusei.
In weekendul asta am fost plecati si noi la Galati, Braile, tataitzi &co. A fost o vreme superba de toamna, dar ma cam doare spatele - cam rau...ceva pe la o vertebra sau de la nervul sciatic, cert e ca nu prea ma mai pot misca, am momente cand nu ma pot ridica, sau nu pot sa ma intorc in pat de pe o parte de aialalta.
Stiu ca am avut si al Robert asa, parca acum e mai grav, dar stiu ca n-am ce sa fac/ce sa iau.

Iulia bafta mare cu mutarea si acomodarea!!!

Desiree te pup mami drag, pup si boo-boo rau, Victoria e un copil minunat, iar tu..normal sa simti ca cedezi...de unde atata putere?

Lumi eu banuiesc ca sunt de la insecte.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca 23+

Mergi la inceput