Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (173)
Raspunsuri - Pagina 12
Andrada79 spune:
Belleane am admirat pozele. Ce nasica frumoasa!!!! Fffff frumoasa rochia, mi-a placut si miresica!
Pupici celor bolnavior, m-a sunat mama ca mi-a racit baiatul!!!
Adriana eu am Omron, l-am luat la sfatul doctorei si al unei prietene care a mai avut alta marca si i s-a stricat. E zgomotos dar vad ca pe Tiberiu nu l-a deranjat deloc chestia cu zgomotul, acum depinde si de copil.
Adriana_78 spune:
Cleo, super! Asa se intampla de obicei
Farmacistele de la Sensiblu, mi-au zis ca cica Laica cu ultra sunete nu se gasesc in farmacii
cleo78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Adriana_78 Cleo, super! Asa se intampla de obicei Farmacistele de la Sensiblu, mi-au zis ca cica Laica cu ultra sunete nu se gasesc in farmacii |
mai, la mine a luat shuturi de la Mara. Zornaie ceva in el. Sper ca intr-o zi ma mobilizez, il impachetez si trimit la producator in service.
Plus,ca nu e primu aparat electrocasnic care mi-a cedat la cateva luni dupa ce a expirat garantia... dar eu sunt si zgarcita, si iau ce e mai eftin, si asta costa
Doloress spune:
Magnetism wow, ce harnicuta esti, cum poti sa faci atatea si gravida, eu fac doua mancaruri si mor de spate, de burta, ma plang doua zile.
Cleo super bancurile, ce-am mai ras la alea cu 0- urile
Andradasanatate multa si voua!
Lorich mie mi-a trecut de ieri pana azi. Ma maid oare putin de tot gatul, insa in rest vad ca sunt OK. Pana la urma chiar am sistem imunitar bun zic eu. Si Patrick vad ca e pe drumul cel bun, desi tot respira greu tare noaptea. De data asta nu prea i-am dat pastile, l-am lasat asa, sa-si revina singur. Numai apa cu sare in nas si niste picaturi homeopatice insa numai cand imi aminteam. Pentru ca vad ca raceste asa des si nu prea vreau sa-l obisnuiesc cu multe medicamente. Si vad ca parca i-a trecut mai repede decat data trecuta.
Adriana sa va fie de bine concertul! Si mie tare mi-e dor de unul.
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!
belleane spune:
Salutare,
Multumesc mult pentru aprecieri, creste inima in mine, adevarul e ca am fost in largul meu la nunta desi nu cunosteam decat vreo cateva persoane, si mi-a prins tare bine distractia.
Adriana:daca e pentru fetele tale nu cred ca e o pb ca e zgomotos, ca deja avem copii mari si intelegatori.
Vreau sa le urez sanatate multa piticilor raciti, muciti: Julia, Patrick, Robert, Tiberiu dar si mamicilor.
cleo78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui BELLEANE Salutare, Adriana:daca e pentru fetele tale nu cred ca e o pb ca e zgomotos, ca deja avem copii mari si intelegatori. Te iubim, printesa Victoria!!! |
POATE TU
edit: MAGNETISM, ce retete, mamicule? ca io sunt senilizata lobotomizata si anchilozata ( la Filantropia m-au lobotomizat, de fapt stii si tu cum e pe acolo )
Danicris spune:
Fetelor dragi, in urma cu vreo ora am transpirat brusc, au inceput sa-mi tremure mainile, mi s-a incetosat vederea si m-am inmuiat toata, nu mai eram in stare sa ma misc. Mi-am revenit in vreun sfert de ora. Oare ce poate fi ? Vi s-a intamplat vreodata sau ati auzit de asa ceva ?
Va imbratisez cu mult drag.
Dani, mami de
Rasfatzel Vlad Andrei 23.06.2008 si
Rasfatzica Andra Elena 31.03.2010
Lorich spune:
Dani..tu alaptezi..deci banuiesc ca esti mancata..ca arata ca o criza de hipoglicemie.
O tensiune ai cum sa-ti iei?
Bea ceva, eventual indulcit.
Sanatate, spune-ne ca ti-ai revenit!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca 23+
Magnetism79 spune:
Doloress draga mea, stai linistita ca nici eu nu sunt mai cu motz adica seara ma cam omoara spatele, insa uita ca am o energie de ma mir si eu, acum ma relaxez un pic la laptop, dar am terminat mancarica (ardei umpluti) si niste galuste cu prune la desert ca ma omora asta al meu sa ii fac de cateva zile.Chiar nu stiu ce m-a luat, am pus si masina la spalat si daca termin pana la 9 de calcat rufele lui asta micu ma declar multumita.Maine e vineri, deciiiiiiii vine we.
Am uitat sa va zic , nu mai botez, finii astia s-au razgandit niste ......, sa nu zic, , fratele taticului celei mici s-a bagat ca musc in lapte, a sunat mama lui la sotul meu ca e angajatul lui si cu sute de rugaminti ca sa nu ne suparam ca nu stia cum sane zica , ii era frica sa nu il dea asta al meu afara...... bla bla, ce treaba are aia cu aia stiti la ce ma refer..............in fine bine ca nu am cumparat decat cateva haine la fata, urma sa ma duc maine sa iau tot, acu am ramas cu bani, si aia de botez si deciiiiiiiiiii we la shopping!!!!!!!!!!!!!!!!!
Danicris ai facut o cadere de Calciu sigur!!!!!!!!!!!! mai ales ca alaptezi, la criza de hipoglicemie iti zic eu ca lesinai de mult iar transpiratiile sunt atat de reci ca simti ca iti curge gheata pe frunte, nici nu mai ai timp sa realizezi si ai lesinat. Fa-ti o det de Ca seric si ai sa vezi. Ia niste Ca cu Mg eventual sau si mai bine baga la vena cxa se absoarbe cel mai bine. Sanatate
Cleo tocmai tu Brutus!!!!!!!!
Cleo eu stiu ca tu esti o mare gospodina asa ca lasa-ma cu lobotomia ta cu tot. Nu cred nici sa ma bati ca nu ai pus tu nimic de iarna!
Adriana eu am o prietene care e rep de vanzari la cei de la laica, am cumparat multe produse de la ea daca vrei o intreb de cel cu ultrasunete ca si eu vreau sa-l iau, e vreo 260 Ron.
Va pup
Mami de Bogdanici Pogonici
Magnetism79 spune:
Uitam sa va zic de pitic ,mananca ciocolata negra de aia cu 70% cacao, mi-a facut cineva un bineeeeeeeee, si mi-a trimis din Italia vreo 10 tablete . asta stie locul lor in frigider si ma omoara, trage scaunul , se urca pina la cutiuta cu ciocolate , fura una si manaca cam jumate de tableta.
Eu nu supot ciocolata neagra, o primisem in alt scop, fac din ea o prajitura minunata: Lava Cake se numeste, e delicioasa, dar in stilul asta nu mai apuc sa fac nimic cu ea. ce ma uimeste pe mine este ca doarme noaptea tun, ar trebui sa fie agitat insa nimic.......
Mami de Bogdanici Pogonici