Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (173)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Magnetism79

Uitam sa va zic de pitic ,mananca ciocolata negra de aia cu 70% cacao, mi-a facut cineva un bineeeeeeeee, si mi-a trimis din Italia vreo 10 tablete . asta stie locul lor in frigider si ma omoara, trage scaunul , se urca pina la cutiuta cu ciocolate , fura una si manaca cam jumate de tableta.
Eu nu supot ciocolata neagra, o primisem in alt scop, fac din ea o prajitura minunata: Lava Cake se numeste, e delicioasa, dar in stilul asta nu mai apuc sa fac nimic cu ea. ce ma uimeste pe mine este ca doarme noaptea tun, ar trebui sa fie agitat insa nimic.......

Mami de Bogdanici Pogonici

Lasa ca se agita in schimb mara, si de la ceva prea dulce si fara sa pun cacao!

ce am pus pe Iarna:
-vinete coapte la congelator
-legume tocate (gogosar, ardei, telina, dovlecei)
-verdeatza tocata la congelator (patrunjel,marar, leustean, tarhon)
-ardei copti congelat
-zmeura congelata

atat

si gemuri

si poa mai fac in weekend compoturi de prune ca am sticle

cum e cu reteta Lava CAKE? e ca izvoru de ciocolata de aici:
http://arakelian.wordpress.com/2010/02/18/izvor-de-ciocolata/

?

edit: adriana, LAICA de pe site la ei poti comanda. Nu stiu in cat timp livreaza. Io ii prinsesem la babyexpo acu 2 ani, veneau periodic, si era mai eftin. Dar uite ca babyexpo fuse acu 1 sapt....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Buna seara!

Luminel, ti-am primis pe PM mesaj ... il postasem pe forum din greseala
Sunt aiurita rau, ne pregatim sa plecam doua zile din Buc., eu singura cu fetele, si sunt atatea de facut ... de zici ca plecam intr-o calatorie pe luna

Doloress, eu nu am mai fost la un concert de ani de zile ... chiar mi-a placut, e frumos sa mai facem si iesiri din astea

Dani, ai grija de tine! Nu stiu ce poate fi, obosela, stres - fetele ti-au raspuns

Am admirat si eu pozele lui Belleane - cam putine insa! F. dragute toaletele!
Poate ai dreptate cu apart. - mai ales ca eu nu intentioez sa le pun in somn

Andrada, merci de raspuns!
Voi lua Omron cred, Laica nici nu am vazut, nici nu stiu de unde sa iau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

ce am pus pe Iarna:
-vinete coapte la congelator
-legume tocate (gogosar, ardei, telina, dovlecei)
-verdeatza tocata la congelator (patrunjel,marar, leustean, tarhon)
-ardei copti congelat
-zmeura congelata

atat

si gemuri

si poa mai fac in weekend compoturi de prune ca am sticle

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

[/quote]

vin pe la tine la iarna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Ma duc la baute cu tipele de la lucru...bridal shower...Avem nunta sambata! ...2 se casatoresc 2 colege :)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihaser

Ma duc la baute cu tipele de la lucru...bridal shower...Avem nunta sambata! ...2 se casatoresc 2 colege :)

Mihaela&Cristian 25.03.2006&Maria Eliana 19.05.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

2 colege - 1 singura nunta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Citat:
citat din mesajul lui cleo78

Citat:
citat din mesajul lui mihaser

Mihaela&Cristian 25.03.2006&Maria Eliana 19.05.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

2 colege - 1 singura nunta?

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Why not? Aici e ceva comun.

Mai fetelor, mor de rusinica Eu n-am pus nimic pe iarna, in viata mea n-am pus nimic. Am pus-o pe mama, cand a venit la mine, sa ma invete sa fac macar zacusca. Insa am cumparat si zacusca de la magazin, am una buna tare, turceasca. Si mama a zis sa nu ma mai complic, e prea buna aia de la magazin. Poftim cultura. Asa ca ma declar o mare lenesa, abia termin mancarea cea de toate zilele.

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si -19+ cu posibil
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Doloress - eu te-am luat :) Nici macar nu gatesc Cat despre pus pentru iarna - eu cam le cumpar. Nu stiu unde gasec fetele atata energie pentru bucatarit :)

Simona cu Robertzel baietzel frumos

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti si Poze cu bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Buna dimineata, fete dragi.

Lori, saru'mana, da, mi-am revenit dupa vreun sfert de ora dar m-am cam speriat.

Magne, saru'mana. Asa o sa fac, astazi merg sa fac exudatul lui Vladuc si imi fac o determinare de Ca. Multumesc si spor la treaba, esti foarte harnica, eu astept ca nesimtita sa primesc de la mame.

Adriana, multumesc.

Simonitaaaaaaaaaaaaaaa ...

In dimineata aceasta ii fac exudatul lui Vladuc si daca iese ok, marti-miercuri il ducem la gradi.

Fete dragi, va doresc un sfarsit de saptamana insorit si minunat, multa sanatate tuturor. Va imbratisez, papaaaaaaaaaa ...

Dani, mami de

Rasfatzel Vlad Andrei 23.06.2008 si
Rasfatzica Andra Elena 31.03.2010

Mergi la inceput

mai fetelor, io pun de zgarcita ce sunt. Am gasit f. eftin, zmeura 10-12 lei kilul, si f. aromata si dulce (iarna e 8-10 lei 250gr si nu are niciun gust si acra, si nu ii placuse marei). La vinete,la fel, am luat kilu cu 1.5 lei -2, iarna este congelata in cora, 450gr 5-6 lei; dar astea au aparaut de vreo 2 ani la noi ca mult timp iarna nu gaseai nik. Iar dovleceii: am luat cu au 1 leu 4 dovlecei, iar la iarna iau cu 10 lei maxim 2-3 dovlecei...si mai nasol ca am cumparat iarna si mi i-a dat inghetatzi si nu au fo buni de nik.

Astazi este Sf Siluan. O sa ma rog pt puiul mic si familia greu incercata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Neata fete.
Dani. Eu am frecvent caderi dintr-astea. Ori e hipoglicemie - cum spune Lorich, ori o cadere de calciu. Poate ar tb sa-ti faci rapid analizele astea.Sanatate multa!Am vrut insa sa te linistesc.
Adriana, superbe pozele din concediu!Mi-am salvat si eu linkul pt cine stie cind...
Belleane, ai fost foarte frumoasa!!Rochia visinie a fost f misto.
Sanatate puiutilor si mamicilor!!

Eu sunt in cm pina pe 30..ce bine e acasa...desi stau mai mult in casa ca mi-e frica de controalele care se fac cu CM...e bine, am facut si eu curatenie si m-am mai odihnit.
Va pup, Dani ai grija de tine!

Simona, mami de baieti David si Matei si 16+
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput