Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (173)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Magnetism79 spune:

F. frumoase pozele Belleanne! Si mie mi-a placut f. mult rochia mov.
Fetele cu rahitismul la copilasi, si al meu are putin sternul infundat, nu f. mult, eu i-am dat vigantol pana acum de fapt inca mai luam pana la 2 ani jumate asa a zis doctorita lui , nu i-am facut nici o radiografie e destul de mic pt asta.
In alta ordine de idei , Luni sau Marti , o sa fim anuntati ca participam la prima sedinta cu parintii ai astuia mic la gradi, am emotii caci a intrat intr-un program de evaluare, de fapt toti piticii sunt in acest program si de Luni incepem si Limba engleza, om vedea ce mai e.....
In rest sunt f. incantata de gradi, e ceva cam scumpa dar merita, au o sumedenie de activitati si organizeaza tot felul de chestii cu cei mici, ca sa nu mai vorbesc de ingrijire si mancare, nota 10.
Acum am terminat de pus niste castraveti la murat, ieri am pus si gogosari cu struguri si conopida asa cum imi plac mie, Cleo ai ramas datoare cu niste retete......... nu te uit.
Asta micu al meu a schimbat tic tacurile pe niste guma oribila de la orbit cu gust de afine cred, oricum are un gust de vomiti 3 zile dupa ce ai mancat, si vine mereu la mine sa o scuipe, zau ca nu mai inteleg copii astia deloc.
Va pup

Mami de Bogdanici Pogonici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magnetism79 spune:

MsBB felicitariiiiiiiiiiiiiiiiiii pt Sofia !!!!!
Nu am uitat!

Mami de Bogdanici Pogonici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

BUna fetelor!

Va citesc si eu rapid, n-am mai apucat sa mai scriu

Noi am fost aseara la concert la Guns'n Roses. Cadou primit de la iubitul meu sot, Guns a fost formatia mea de suflet in tinerete
Au fost cam neseriosi, au intarziat extrem de mult, si ei si trupa din deschidere, inceputul nu mi-a placut deloc, sonorizarea cam proasta, vocea lui Axel nu se auzea mai deloc ... in fine, si-au mai revenit mai incolo, a fost frumos per total, insa am ajuns ff tarziu acasa, super obosita, si cu urechile in pioneze, ca am avut bilete la Golden Circle si am stat aproape de scena, langa boxe.

Azi am avut o gramada de facut, sunt ametita - pe Annika a intepat-o un tantar sub ochi si i s-a umflat pleopa f. rau

Vroiam sa va intreb rapid:
A vazut cineva intamplator vreun aparat de aerosoli (din cel silentios) la reduceri?

Mereu zic ca iau si mereu uit si uite ca incepe sezonul tusei

Am vazut ca sunt mai multi bolnaviori.
Sanatate multa tuturor!

Luminel, nu te-am uitat, maine iti scriu pe PM

Sper sa vad si pozele lui Belleanne

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Buna seara tuturor!

Adriana, ok

Belleane,sa-ti traiasca finii! Foarte eleganta ai fost, super rochita mov...si finei talke mi-a placut mult cum i-a stat...mireasa clasica. Iar nasica, o mica printesa in alb!

Sanatate multa piticilor bolnaviori si mamicilor suferinde!

Eu sunt cu moralul cam la pamant: parca nu se mai termina vestile proaste
Acum am aflat de la nepoat-mea ca sora-mea e in spital de azi-dimineata, au dus-o la urgenta, de ieri se simtea foarte rau; iar dimneata facea frisoane; se pare ca are sinuzita destul de agravata si e si foarte anemica, pentru ca pierde foarte mult sange la ciclu si-i vine si des.
Si tot azi am aflat ca un vecin de la tara de 32 de ani a murit in azi-dimineata, "cu zile", din cauza ca niste nenorociti de doctori de la Timisoara n-au vrut sa-l opereze de apendicita, l-au trimis acasa cu calmante, si a facut peritonita. Mori cu zile in spitalele din rahatul asta de tara. Sunt revoltata...dimineata tremuram toata cand mi-a zis barbatu-meu.

Noapte buna!

PS: am uitat sa ma laud ca fata mea a scapt de pampers ziua; de fapt e meritul soacrei

Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Buna...

Lumi imi pare rau de vestile proaste, sanatate multa surorii tale! Si felicitari pt dezpemparsare..la noi...la anu' si la multi ani!

Robert e mai bine, dar nu a scapat d etusea aia urata, "coapta", mucii s-au dus, insa tusea nu; rasul lumii..erao reclama la tv la Nissan Quashqai (nu stiu daca stiu bine) si a inceput sa imi arate TV-ul si sa-mi zca "cascada" ..inca n-a uitat cascade de la munte

Doloress ..of si tu... eu mia am un pic si fac 2 saptamani d etuse, muci...nu mai trec frateeee..soroo...si homeopatele sunt deja super apa de ploaie...nimic nu ma ajuta...probbail va trece de la sine.

Belle bela nasha ai fost!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

bancuri:

Doua zerouri merg agale prin desert. La un moment dat, vad un 8 si unul zice:
-Ia te uita ce le arde astora pe asa o caldura!

Un cowboy statea linistit într-un bar, când, la un moment dat, un tip striga: "Vezi ba, ca-ti ia calul!". Cowboyul iese din bar, îsi vede calul la locul lui, se întoarce în bar si-l împusca pe cel ce strigase. Speriat, barmanul tipa:
-Baieti, terminati odata cu sahul, ca asta ne împusca pe toti!

Un tip se urca în racheta personala si face un tur prin Univers, apoi face o escala pe o planeta necunoscuta. Aici vede o femeie frumoasa lânga un foc pe care era un ceaun în care femeia tot amesteca, scotea apoi un material pe care-l modela în omuleti, sufla asupra lor si le dadea viata.
-Ce faci? - o întreaba mirat barbatul.
-Fac copii! - raspunde femeia. De ce te uiti asa mirat? Voi cum îi faceti?
Se apuca barbatul nostru jucaus si-i arata cum se fac la noi copiii, ei îi place, dar la sfârsit întreaba:
-Si copiii unde-s?
-A, peste noua luni...
-Aha! Si în timpul asta tot amesteci?

Doi tigani ajung în fata judecatorului pentru ca vroiau sa divorteze. Piranda zice ca motivul e faptul ca el nu mai poate face amor cu ea.
-Cum, mai tigane!? - se mira judecatorul, care-l chemase mai aproape pe tigan si-i vorbea în soapta. Nu mai poti nici macar o data pe saptamâna?
-Stiu si eu, dom' judecator? - bâiguie tiganul.
-Dar o data pe luna?
-?!
-Ei, dar cel putin o data pe trimestru?
-Ah, da! Asa pot! - zice tiganul.
Ei! - anunta judecatorul cu voce tare. Având în vedere numarul mare de copii pe care-l au partile, precum si angajamentul pârâtului de a-si face datoria de sot o data pe trimestru, cazul se închide! Multumite partile?
-Multumite! - raspund tiganii în cor.
Când sa iasa ei din sala, Piranda întreaba:
-Dom' judecator! Ia spune, frumosule, cam câte... de alea... tremestre are noaptea?

La o expozitie de pictura, un vizitator indignat se adreseaza custodelui:
- Înteleg ca pictorii moderni pun operelor lor titluri ciudate, dar la tabloul asta, care prezinta clar o partida de sex, titlul "Lenin in Polonia" este complet nejustificat.
- Va explic imediat. Stiti cine este doamna din tablou?
- Habar n-am.
- Este sotia lui Lenin.
- De acord, însa partenerul ei nu este Lenin.
- Ati gasit singur explicatia. Lenin este in Polonia.

De ce ti-ai vopsit, domnule, masina rosie pe o parte si verde pe cealalta?
- Îmi place sa vad cum se contrazic martorii.

Cum îti mai merge casnicia? îl întreaba un barbat pe altul la cârciuma.
- Foarte bine, dar ceva parca ma pune pe gânduri: ne-am mutat de la Oradea la Constanta si avem în continuare acelasi postas!

- Ce obraznicie! Eu îti spun ca nevasta-mea are un copil
si tu ma întrebi de la cine?
- Linisteste-te, nu te enerva, am crezut ca stii!

edit: si ca dormii toata noaptea, si io si mai ales si Mara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Neatza
Multumim de urarile de sanatate.
Incet-incet parca se vindeca: ii curge nasul mai rar, nu se mai plange de ureche, tuseste f rar.Dar o tinem acasa toata saptamana.Ea e racita de 2 sapt si 4 zile si mie imi curge nasul de 2 sapt, si e o chestie ciudata ca dupa ce m-am intors din concediu noaptea mi se infunda nasul, ma gadila gatul si dimineata stranut (e ceva gen alergie, dar la ce? ca tot aici am locuit si inainte si nu aveam nimic).Mai aveam probleme de genul asta la casa parintilor, dar acolo dadeam vina pe mucegai, igrasie.
Incerc sa ma obisnuiesc cu ideea ca poate voi trage asa mult si bine, deoarece si maica-mea a stranutat ani buni si vara-mea la fel, deci e chestie genetica.

luminel imi pare rau de vestile proaste.Felicitari pt dezpemparsare.Care e secretul?

Ati vazut ca au aparut gravidutele de mai-iunie 2011?

Mai vroiam sa zic ceva, dar scriu pe furis de la lucru

Lilly, mami de Julia (30.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Am gasit un link superb
http://www.dincopilarie.com/tag/diafilm/

Lilly, mami de Julia (30.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Revin si eu cu intrebarea:
- Aparat de aerosoli (cu ultrasunete, Laica sau mai sunt si altele?) a vazut cineva la reduceri?
Sau de unde le pot procura?

La farmacie au Omron la reduceri, din cel cu compresor -- nu stiu ce sa fac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Adriana_78

Revin si eu cu intrebarea:
- Aparat de aerosoli (cu ultrasunete, Laica sau mai sunt si altele?) a vazut cineva la reduceri?
Sau de unde le pot procura?

La farmacie au Omron la reduceri, din cel cu compresor -- nu stiu ce sa fac

am avut eu Laica. L-am luat acu 2 ani, la baby expo. S-a stricat, la 2 sapt dupa ce mi-=a expirat garantie...

Mergi la inceput