Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (109)
Raspunsuri - Pagina 9
![](images/user_woman.png)
BraveGirl spune:
Msymo, mersi de info. N-am prea vazut pe site aparatori. Adica eu ma asteptam sa aiba model, dimensiuni, pret. Nu pot sa inteleg cum cred ei ca poti comanda ceva pe site. o sa merg in showroom sa vad ce gasesc.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si
32+
POZE CU PRINTESA
BEBE2
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
BraveGirl spune:
Ma duc sa ma uleiesc cu noul ulei Weleda. Maine vine sotul si vreau sa fiu sexy
==========
Corina
32+
POZE CU PRINTESA
BEBE2
MSymo spune:
Citat: |
citat din mesajul lui BraveGirl Msymo, mersi de info. N-am prea vazut pe site aparatori. Adica eu ma asteptam sa aiba model, dimensiuni, pret. Nu pot sa inteleg cum cred ei ca poti comanda ceva pe site. o sa merg in showroom sa vad ce gasesc. ========== Corina Mamica de Arianna Maria ![]() ![]() ![]() POZE CU PRINTESA BEBE2 |
Intr-adevar, exista o lista de preturi in eur, dar nu prea ai detalii despre produs sau imagini mai clare. Poti sa mergi pe site-ul din Danemarca sau mai bine sun eu maine sa vad daca la birou exista showroom, fiindca ti-am zis, la targ au un patut, o comoda, o husa, o perna si cam atat, slabut. Poop si noapte buna!
Doamne, de o ora concep o scrisoare abuziva catre banca, sa merg maine sa o depun, apropo de comisionul ala de risc, mult discutat, dar maine i-am spart!
Symo
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
AMR 3 SAPTAMANI
BraveGirl spune:
Noi cedasem psihic cu banca, asa ca in martie am terminat-o cu ei si au scos ipoteca de abia in septembrie
Astept sa vad ce-ti spun tie, si dc au showroom ma duc si eu.
==========
Corina
32+
POZE CU PRINTESA
BEBE2
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
amelia_ilie spune:
Buna dimineata burtici !
Azi e weekend, unul care la mine se anunta aglomerat, ca sambata programez o curatenie mai adanca (dimineata e sotul meu plecat putin de acasa), apoi trebuie sa merg sa-mi caut ceva de imbracat la o nunta (e pe 25). Asa ma enervez ca nu ma mai incape nimic si nici n-am acum sa investesc asa rapid cateva milioane bune intr-o tinuta pe care o s-o port acum si dupa asta s-o arunc sau s-o fac cadou... 26+
mirunam spune:
Neata...
Raportam si noi cu intarziere...am fost ieri la doctor si bineinteles ca iar am colul deschis, scurtat si moale. Nu mi-a spus ce orificiu mi-a spus doar sa nu mai merg la birou () si sa nu fac deloc efort. Deduc ca nu e chiar asa deschis dar oricum.
Azi dimineata am auzit si stirea despre mamica din Teleorman, insarcinata in 32 de saptamani, adusa la Municipal sa nasca prematur dar pe care o tin sub tratament sa nu nasca acum pentru ca nu au incubatoare libere.
Si nascutul asta prematur e un lux.
Cu toate astea ieri am prestat si a doua sedinta cu parintii unde e mare lucru ca nu am nascut. Am stat 2 ore pe un scaun imposibil de incomod ca sa aud cele mai timpite discutii din lume. Unii oameni nu au ce face... perlele copilului sunt nimic fata de perlele parintilor. Chestii de genul sa nu ii mai trimitem la toaleta ca se iau cei mari de ei (eu le-as pune Pampersi)... am iesit din cas ala 11.30 si m-am intors la 21
Hai ca m-am lalait...
MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin
32 +
ana_o spune:
Buna dimineata!
O cafea cu mult lapte si fructe cate vreti!
Ana32+, viitoare mami de
, David Ciprian
AMR 5 saptamani(sper eu)
andreeacc spune:
Buna dimineata!
Noi n-avem nimica de raportat nou...
Gabriella si Miruna aveti grija de voi! Stati linistite pe ultima suta !
Miruna, abia astept si eu sedinta cu parintii de saptamana viitoare; la precedenta din august am vazut cateva specimene, sunt curioasa daca mi se confirma prima impresie.
Am uitat sa va povestesc ca miercuri l-am intrebat pe ginecolog ce trebuie sa aduc la spital (Elias) ptr bb si listuta este: hainute de scos din spital, bepanthene, sapun, crema si ulei de corp si cativa pampersi.
Iar pentru mama: halat, papuci si obiectele de toaleta plus trusa de epidurala; mi-a spus ca nu-i necesar sa aduc vata, tampoane si altele.
Cred ca depinde si de la spital la spital...
Beatrice, cand am avut si eu aceeasi nedumerire fata de livrare mi-au spus ca acum se fac livrarile cu DHL Economy si se livreaza la oficiul postal.
Andreea, mami de baiat si
32+ cu
AMR 6 saptamani
asa creste bebelusa
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care
fluturasha23 spune:
Buna dimineata! Va invit la o cu mult lapte.
Am fost si eu ieri la babyexpo pt maruntisuri. Mi-am luat centura pentru operatie cezariana (100 ron), are o pernuta cu samburi de cirese si una care se raceste la congelator. http://www.mastershop.ro/centura_sustinere_operatie_de_cezariana_ggp01.html
Mami fericita si implinita de Iulia si 27+