Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (109)
Raspunsuri - Pagina 8
![](images/user_woman.png)
Lidia_P spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui beatrice75
Am fost in luna mai la Baby Expo si am primit o invitatie, iar pe cea din mai am castigat-o la tombola ![]() ![]() ![]() ![]() |
norocoaso
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](smiley_pregnant.gif)
![](baietel.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
BraveGirl spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lidia_P BraveGirl ce nume te-ai gandit sa ii pui lui bubu al tau? ![]() ![]() |
Inca nu ne-am decis. sotul vrea Patrick Stefan. Mai negociem, dar sotul a zis ca el il declara
![](icon_smile_big.gif)
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
![](copilas.gif)
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
POZE CU PRINTESA
BEBE2
gabriella1 spune:
gata,burtici.externat, bebe e ok, da' stam lipiti numai de pat.si avem voie cate 2 pasi-baie sau masina
azi am implinit 28 saptamaniMai avem nevoie macar de inca 10
maine va citesc din urma, ca am timp.Doamne,cat timp am !
Gabriela
28 + viitoare mami de
Tudor Andrei
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
MSymo spune:
citat din mesajul lui pissi78ro Girls, apropos de concediu prenatal. Chiar nu imi da cu 84 zile inainte? Eu asa mi-am facut calculul ca incepand cu 4 octombrie stau acasa. Vai, ce nashpa. Nu mai pot, psihic vorbind, sa ma mai duc inca 20 de zile, caci deja m-am programat sa plec. ![]() ![]() ![]() |
Depinde foarte mult de medicul de familie. Conform legii nu ar trebui sa comenteze nimic, dar am auzit cazuri in care nu a vrut si pace. Poti sa faci un calcul si sa i-l pui sub nas. Succes!
Symo
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
AMR 3 SAPTAMANI
MSymo spune:
citat din mesajul lui BraveGirl Ana, se vede ca esti la primul bebe ![]() ![]() Eu acum nu mai iau asa eva. Caut aparatori de 25-28 cm ca sa arate bine cd e salteaua pe primul nivel. Ca sa nu zic ca eu pe pat am dat 1050 si lenjeria era 770 ![]() ========== Corina Mamica de Arianna Maria ![]() ![]() ![]() POZE CU PRINTESA BEBE2 |
Corina, am fost la expo si am gasit un stand fff misto: sa intri pe site-ul lor: 44style.ro
Am luat aparatoare ingusta, f simpla, roz uni cu un ursulet la un capat si verso este roz cu alb cu patratele si am dat doar 35 lei. Cred ca era la reducere. Dar am intrat pe site si au multe textile f frumoase, am vazut la targ si niste perne decorative superbe, sau o cuvertura-pilota cu exterior din catifea. Eu o sa-i caut sa vad daca au showroom sau birou, fiindca la stand aveau cateva produse si mobilier (scump, dar deosebit).
![](pupic.gif)
Symo
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
AMR 3 SAPTAMANI
Ioana_Mami spune:
Eu am ce am cu semnaturile :-)))
MySimode ce ai 34 +...ca esti mai mare cu 5 zile si eu abia intru in 33+.....
Fericita 32+
Raisa Maria
Ioana_Mami spune:
citat din mesajul lui Ioana_Mami Eu am ce am cu semnaturile :-))) MySimode ce ai 34 + ![]() ![]() ![]() Fericita ![]() ![]() |
MSymo...ti-am pocit numele....
![](alcool.gif)
Fericita
![](smiley_pregnant.gif)
![](fetita.gif)
beatrice75 spune:
Andreea, ai avut dreptate. Eu azi n-am iesit nici pana la magazinul din coltz, am stat numai in casa si n-a sunat nimeni la usa. Cand a venit sotzul, mi-a adus 3 instiintari de la posta ca cele 3 pachete ma asteapata acolo. Nu inteleg de ce prima data au adus pachetul acasa si acum, nu. 31+
MSymo spune:
citat din mesajul lui Ioana_Mami Eu am ce am cu semnaturile :-))) MySimode ce ai 34 + ![]() ![]() ![]() Fericita ![]() ![]() |
Conform varstei ecografice miercuri am incheiat saptamana 34. Eu dupa aceasta varsta ma ghidez acum.
Symo
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
AMR 3 SAPTAMANI
MSymo spune:
citat din mesajul lui ana_o Eu cu Symo asteptam mobila de la BabyComfort. ![]() Mai am multe de luat, in special pentru bagajul de spital. ![]() In alta ordine de idei, mi se pare exagerat de scumpa lenjeria pentru patul comandat de mine... 750 ron sau asa ceva, ma rog pana in 800 ron. Cum naiba sa fie o lenjerie atat de scumpa?! ![]() Ana ![]() ![]() AMR 5 saptamani(sper eu) |
Ana, am dat nas in nas cu aia de la babycomfort, cica pe 01 oct avem mobila, Doamne ajuta!
In alta ordine de idei, sa te uiti pe: babyna.ro si la mobila de copii Alondra, la fiecare gama au si textile: lenjerii, aparatori, cu preturi mai ok. Sau la accesorii camera copii, producator Funnababy unde gasesti niste seturi dragute.
La targ am gasit Huggies (de curand promoveaza brandul la noi in Sensiblu si Dona) si au o oferta 3 cumparate + un pachet gratis, iar pretul este mai mic decat in farmacie (eu am dat la Dona pe un pachet de 27 buc newborn 39 lei, iar la targ era 31 lei). Sunt cotton 100% bio, iar servetelele umede sunt fara alcool, fara parfum. Eu mi-am luat scutece nr 1 si nr 2 si servetele umede, la aceasta oferta 3+1, de ziceai ca vin vremuri cacacioase rau.
La standul Chicco, aveau burtiera (pe care eu am luat-o de la Floreasca cu 148 lei) cu reducere 15%.
Tot la standul Huggies au produsele Medela, cu preturi mult mai mici decat la farmacii: comprese de san cu hidrogel, PureLan (crema cu lanolina 100% naturala) etc
Bafta la cumparaturi!
![](pupic.gif)
Symo
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
AMR 3 SAPTAMANI