Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (109)
Raspunsuri - Pagina 7
sashenka_h spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sugubina sashenka_h pe la ce ora ai fost? era aglomerat? sugubina 28+ cu Puficele |
eu am ajuns pe la 10.30-11. nu mi s-a parut aglomerat, mai ales ca stiu cum este sambata si duminica...mi s-a parut chiar lejer
Mami Andreea 30sapt cuHoria Paul+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)
celesta spune:
citat din mesajul lui ana_o Celesta, si eu vreau tot in jurul lui 38! Poate avem noroc de bebei grabiti... Ana 32+, viitoare mami de, David Ciprian AMR 5 saptamani(sper eu) |
Asa sa ne ajute Dumnezeu!
32+
ral_eli spune:
beatrice am vazut si eu la tv! dc nu m-am saturat de golaniile astea din sanatate ....
29+
ral_eli spune:
eu vreau sa nasc la 41 sapt
nu prea ma grabesc sa nasc, cu toate ca mi-e tare greu deja, pbosesc asa repede, nu pot respira , nu ma pot odihni; dar mi s-a pus pata ca nasc pe 6 dec , adika la 41 sapt
29+
celesta spune:
citat din mesajul lui ral_eli eu vreau sa nasc la 41 sapt nu prea ma grabesc sa nasc, cu toate ca mi-e tare greu deja, pbosesc asa repede, nu pot respira , nu ma pot odihni; dar mi s-a pus pata ca nasc pe 6 dec , adika la 41 sapt 29+ |
Eeeee... ne mai "auzim" in cateva saptamani sa vedem daca-ti pastrezi dorinta
32+
BraveGirl spune:
Celesta, multumesc de ajutor, dar ma descurc. am intrat pe Weleda.de si pe Welede.co.uk si ma uit la ambalaj si citesc in engleza ...greu nene cu germana asta, greu.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 32+
POZE CU PRINTESA
BEBE2
BraveGirl spune:
Alinushca, mersi de info. Sotul a dat 7,25 euro, deci nu e asa mare diferenta, cum e la haine, de exemplu. Bine ca m-ai luminat tu cu pretul l aMustela, ca eu eram convinsa ca la ei mai toate costa 80 lei sau maimult. eu am ramas in cap cu pretul lotiunii de plaja, care e f scumpa, si am crezut ca toate sunt asa. Sunt aeriana, si nu m-am uitat niciodata la pret, asa ca acum am cautat prin dulap, ca am zis ca poate la Sensiblu sunt f mari preturile
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 32+
POZE CU PRINTESA
BEBE2
beatrice75 spune:
citat din mesajul lui Lidia_P beatrice tu de unde ai invitatie la baby expo pt ca vreau si eu? 32+ Ianis Andrei |
Am fost in luna mai la Baby Expo si am primit o invitatie, iar pe cea din mai am castigat-o la tombola
31+