Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (109)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

Plec cu Nicholas in parc. Ne "vedem" maine dimineata, la o cafea. Va doresc o seara frumoasa si o noapte fara cosmaruri, contractii sau dureri de spate.

Claudia 31+ si Nicholas (25.11.04)
http://community.webshots.com/user/misticgirl

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

eu acus m-am intors de la baby expo....ma rog am mai haladuit si prin oras.
preturile de la nuk mi s-au parut ok, la avent nu mi s-a parut sa fie vreo diferenta fata de oras. am gasit pampersi marca PUFIES, nu am auzit de ei dar mi i-a aratat si mi s-au parut super ok, asa ca am cumparat...buni si ca pret 50 ron 94 de bucati..ptr nou nascuti. tot de la ei am luat si servetele umede la 5 ron pachetul..tot asa mi s-au parut ok ca si parfum si consistenta (deci se pot incerca). am vazut si marca HUGGIES dar sincer nu stiu sa va dau mai multe detalii ptr ca nu m-a interesat (am folosit odata si nu mi-au placut deloc).
mi-am facut plinul de cosmetice ptr nounascuti de la bubchen si tot de acolo am luat un set de 3 biberoane si o suzeta Nuby cu 35 ron. produsele Nuby eu le-am folosit si mi s-au parut ff bune. Am intrebat cum este acest set asa ieftrin si mi-a spus ca este dintr-un stoc vechi.
Adevarul este ca eu m-am dus ptr maruntisuri si ca toate chestiile mari le am de la Sasha, iar hainute am luat de la viena. Daca vreti sa ma mai intrebati ceva sa-mi spuneti..poate acum nu imi mai aduc aminte tot
Si mai am o invitatie cine vrea

Mami Andreea 30sapt cuHoria Paul+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiralu spune:

Lore, La Multi Ani!

Mamici, hai cu AMR-ul! Wow, chiar se intampla... noi suntem la rand... chiar incep sa ma emotionez...

Uff... de cand n-am mai fost pe forum... si nici n-am mai prea citit ... Asa NU am aflat de Baby Expo! Ati fost? Oricum, eu in ultima vreme nu m-am mai stapanit (desi sunt cam superstitioasa)si am cumparat pt bb toate lucrusoarele care mi-au placut . Aa..., apropos de cosmeticale, oare care dintre cele bune se pot lua direct de aici din vreun magazin, adica fara sa comand?... merci pt orice informatie!

In rest... nici nu stiu daca am chiar gata planurile pentru nastere...
Despre maternitatile private, si eu stiu din surse sigure ca nu te primesc inainte de termen sau cu complicatii (apropos de mamica de 38 de sapt de la Euroclinic). Si oricum acolo fac aproape exclusiv cezariene... asa ca mie mi-ar conveni la Filantropia, mi se pare sigur... iar de la profesorul Peltecu, care e dr meu, am inteles ca este IMPOTRIVA epiziotomiei profilactice. Voi v-ati hotarat de tot de tot... la stat sau la privat?... mie mi se pare mai sigur la stat, mai ales pt bb (din cauza neonatologiei).

Am vazut ca vorbeati despre gradul placentei... eu am inteles ca nu ar trebui sa ne preocupe chiar asa de mult... Lore, si eu am fost la eco tot ca tine, si mi-a spus si mie ca nu e important, si ca nu se mai face pentru ca fiecare ecografist il apreciaza altfel - nu e ceva sigur. Pe mine nu m-a mai chemat in trimestrul III... mie restul de ecografii mi le face dr Peltecu la cabinet... personal :)

Ce mult imi place sa va scriu... da' tot trebuie sa ma opresc!
Pa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

De produsele SANOSAN, ce parere aveti?
Mie tre sa mai imi soseasca 3 colete de la Amazon si tot astept

31+

Beatrice, mie trebuia sa-mi soseasca coletul ieri si cum nu m-a sunat nimeni de le DHL i-am sunta eu si asa am aflat ca pachetul meu zacea de 6 zile la oficiul postal de care apartin.Daca cumva a trecut data estimata la care trebuia sa le primesti, suna si tu la DHL.

Andreea, mami de baiat si 32+ cu

AMR 6 saptamani

asa creste bebelusa
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorin7774 spune:

nici eu nu cumpar lenjerii...am preferat sa iau material, cu printese, astfel ca pot face 2 lenjerii la fel si pentru patul mare si pentru patut....

si este mult mai ieftin...

-----------------------------------------
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu
28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Mami spune:

Buna seara ,
Permiteti sa raportez .
Dimineata am fost la doctor...colul s-a inchis , bebita e bine , analizele bune ...O mica candida care o voi trata cu 3 ovule "minune"..doctorul mi-a dat liber la plimbat ca a zis ca s-a inlaturat orice pericol...MOR DE FERICIREEEEEEEE!!!
Apoi de la doctor , barbatu din dotare , m-a dus la baby expo...Intrarea ...subtire 10 ron /persoana ....
Cam aglomerat , cam neorganizat ...cine nu poate ajunge sa nu se panicheze...nu pierde nimic...
Noi am luat asa:
prosoapte bebe(2 buc ca mai avem 3) -35 ron /buc
2 perechi cercei superbi ptr fetita -140 ron / buc
carucuior Inglesina Zippi System 3/1 - 2400 ron
Produse Sanonsan ptr bebe si ptr mami-50 ron 3 chestii
-sosetele groasa : 5 lei /buc

hainute avem asa ca nu ne-am uitat ...era o nebunie ...nu puteai sa te apropii...
Chico ...prost amenajat ...
Nuk ok dar preturi ca peste tot
Avent ...aglomeratie mare nici nu am intrat...
Cineva vorbea de aparatori de pat ...au niste seturi frumoase la 150 ron cu tot cu pilota , perna , asternut si apratori ....

Fericita 32+ Raisa Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Corina eu pe shamponul pentru corp si par pentru bebe am dat 38 de lei de la farmacia Dona. Altceva nu am cumparat ca mai am prin casa. Mustela era similar sau mai scump, aceeasi cantitate...

Mami de (28.10.2008) si bb2 s 32

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

azi ma termina presiunea sub coaste (care e mai mult ca o durere surda) si respiratia grea. bine ca n-am mai fost si la expo.
vad ca-s multe nerabdatoare sa nasca mai devreme. dupa 36+ puteti lua EPO si sunt sanse sa aduca mai aproape marele moment

Mami de (28.10.2008) si bb2 s 32

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

sashenka_h pe la ce ora ai fost? era aglomerat?

sugubina 28+ cu Puficele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Ce ma enerveaza impertinenta oamenilor!Ati vazut la stiri?Referitor la cazul de la maternitatea din TM cand i s-a lipit unui bebelus plasture pe gura ca sa nu mai tipe. Auzi!Cica mama bebeului a facut asta, ca i-a lipit acel plasture, ca apoi l-a fotografiat si a facut valva in presa. Asa, de amorul artei!
Toata unitatea spitalului s-a pus de acord ca asa ceva nu se intampla la ei, ca mama minte si ca vor sa o dea in judecata. Ye, right!Parea o biata fetiscana de la tzara si nu au facut decat sa o intimideze.

31+

Mergi la inceput