Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (109)
Raspunsuri - Pagina 5
celesta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui BraveGirl Mi-a venit coletul. Am desfacut repede produsele Weleda, ca eram tare curioasa. o sa-mi ia ceva timp sa ma obisnuiesc cu ele. Dupa gustul meu, prea miros a plante. Adica cele cu galbenele miros, evvident, a galbenele ...e chiar mirosul ala al lor, care mie nu-mi place. Ma enerveaza ca le-a luat de la nemti si astia nu stiu sa scrie pe produse decat in germana. Je nu intelege nika ...Diseara incerc uleiul pt gravidute. In cutia uleiului am gasit si un pliculet de ceai cred eu, pt lactatie. Adica asta cred ca e , ca asa scria si pe ceaiul Humana pt lactatie pe care il beam eu. Si au o poza cu un bebe pus la san intr-un pliant, unde am dedus, vorbesc depre alaptat. In rest, sotul a luat pt bubu hainute albastre, bleu ...el era ala care zicea sa nu imbracam copilul numai in bleu. Iar la capitolul jucarii, Arianna o sa fie tare incantata. ========== Corina Mamica de Arianna Maria si 32+ POZE CU PRINTESA BEBE2 |
In pliculet este cu siguranta ceai pt stimularea lactatiei (pt siguranta, uita-te sa scrie pe el Stilltee)
...daca nu le lua din Germania, erau mai scumpe, asa ca multumeste-te cu scrisul in germana, in fond de ce ar fi scris pe ele in engleza sau alta limba daca nu erau pt export? In caz ca ai nevoie de ajutor sa intelegi ce scrie, apeleaza la mine cu incredere
32+
beatrice75 spune:
Ana, eu folosesc Bioclin, dar la acele cursuri ne-a zis sa nu folosim nicio crema pt san decat Garmastan.
Bravegirl, cum adica le-a retras de pe piata?Ma refer la produsele Mustela.
31+
celesta spune:
Revin cu obsesia mea cu nasterea Am vorbit cu moasa azi si i-am spus de dorinta mea de a naste in saptamana 37-38 si a zambit, mi-a spus sa nu-mi pun sperante in asta ca sa nu fiu dezamagita si nerabdatoare, mai bine sa nu ma gandesc si sa fiu surprinsa placut Ea a nascut la 41 saptamani si o zi Dumnezeu cu mila!
32+
ana_o spune:
Celesta, si eu vreau tot in jurul lui 38! Poate avem noroc de bebei grabiti...
Ana
32+, viitoare mami de, David Ciprian
AMR 5 saptamani(sper eu)
Lidia_P spune:
Citat: |
citat din mesajul lui misticgirl Beatrice,invitatia la Babyexpo este valabila pt o singura intrare. Sambata vei plati 10 Ron intrarea daca folosesti in alta zi invitatia. Claudia 31+ si Nicholas (25.11.04) http://community.webshots.com/user/misticgirl |
da voi de unde aveti invitatie la baby expo ca vreau si eu una
32+ Ianis Andrei
ukume24 spune:
Fetelor eu va las ca ma duc repejor la epilat si dup-aia acasuca si pana ajung e deja tarziu si sunt obosita.
Ne auzim maine;pana atunci spor la cumparaturi si abia astept sa intru maine sa vad ce si.au luat fetele de la Baby Expo.
off ce nu-mi place senzatia de inainte de a merge la epilat ca ma ia cu groza dar dup-aia e asa de bine.
28+ Luca Stefan
S-a intamplat minunea mult asteptata!
BraveGirl spune:
Beatrice, am zis prostii. Nu le-au retras, ci nu le-au mai adus. importatorul lor a sistat contractul cu Mustela.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 32+
POZE CU PRINTESA
BEBE2
BraveGirl spune:
Ana, sa-ti treaca supararea.
Ratusca, tu ii ziceai lui Vasari ca atunci cd ti s-a deschis OE al colului ti-a facut cerclaj. Asa e la cele care nu au nascut vaginal, dar la cele care au deja o nastere la activ, e o chestie frecventa. Asa mi-a zis medicul.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 32+
POZE CU PRINTESA
BEBE2
sugubina spune:
Hola dragutile!
Chiar nu s-a intors nimenea de la baby expo? sau sunteti prea obo sa ne povestiti?
Va urmaresc cu discutiile cu lenjerii de pat si creme..Insa nu prea am de ce sa ma bag ca nu stiu nimica de nici una..Plus ca unele imi depasesc serios bugetu.
Ah ce bine ca ati dat info alea de prenatal-avand in vedere ca in curand intru acu am toate armele in dotare.
sugubina 28+ cu Puficele
misticgirl spune:
Nici eu nu m-am bagat in discutia despre cosmetice bebelusi, pt ca la Nicholas am avut trimise de cumnata mea, din SUA Johnson's Baby si inca o marca, am uitat numele. Nu am cumparat nimic de aici pana cand a implinit un an jumate-doi. Si atunci am luat Sanosan, Dalin, am incercat mai multe marci.
Despre lenjerii...am doua ramase de la Nico, mai cumpar una-doua si gata. In niciun caz nu voi da mai mult de 100 Ron pe una, pt ca nu imi permit. Si asa mi se pare exagerata si suma de 100 ron pt o lenjerie de pat pt bebe. Tocmai mi-a venit o idee...poate cumpar material din bumbac cu imprimeu pt copilasi si imi face bunica mea lenjerie...ca am deja cele 2 pliote ramase. Am si aparatori, pe care nu le-am folosit DELOC!!!
Deci, sfatul meu este sa nu cumparati nu stiu cate lenjerii de pat cu aparatori pt ca nu prea le veti folosi.
Claudia 31+ si Nicholas (25.11.04)
http://community.webshots.com/user/misticgirl