Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (109)
Raspunsuri - Pagina 4
pissi78ro spune:
eu stiu ca nu se da mai repede pentru ca exista riscul de a depasi 42 de zile din cele 126 si atunci e culpa medicului care a eliberat concediul...
eu mi-am luat marja 10 zile peste cele 42 de la DPN, pentru ca si daca depasesc, mai mult de 10 zile nu ma lasa nici un doctor sa stau...nu-si asuma riscul...
incearca asa calculul si vezi ce iese...e putin probabil sa nimeresti exact 84 cu 42...
Lorin-multumesc de raspuns. Eu ma gandeam daca da cu 84 de zile inainte si nu doar cu 63 de zile, asa cum vb fetele un pic mai sus. Ele ziceau ca dr da doar cu 63 de zile inainte de data nasterii si celelalte 21 de zile (pana la 84) se dau doar daca sunt motive medicale.
-----------------------------------------
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu
28+
[/quote]
25+ Roberta
allexxia_m spune:
pissi78ro 63 de zile inainte iti da medicul de familie direct, fara sa fie nevoie sa-ti mai dea si medicul ginecolog ceva, adica pentru o sarcina fara probleme
Daca vrei mai devreme de 63 zile, cum zici tu, la 84 de zile, atunci ai nevoie si de o foaia de la medicul ginecolog cu motivul pentru care ceri concediul medical mai devreme.
Nu e cine stie ce complicatie, ca nu ar avea de ce sa nu-ti puna un motiv acolo medicul ginecolog ca sa poti lua mai devreme concediul medical. Dar vorbeste cu doctorul tau ginecolog inainte, ca sa-ti spune exact ce si cum stau lucrurile, ca mai depinde si de fiecare om.
33+
lorin7774 spune:
fetele, aveti grija de ceea ce puneti pe sani atunci cand veti alapta, in sensul ca BB poate fi "sensibil" la orice miros nou, textura noua si consecinta directa sa fie refuzul de a mai suge.
Pentru bebelusi, rutina, constanta si faptul ca "stiu ce urmeaza" sunt vitale.
-----------------------------------------
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu
28+
BraveGirl spune:
Mi-a venit coletul. Am desfacut repede produsele Weleda, ca eram tare curioasa. o sa-mi ia ceva timp sa ma obisnuiesc cu ele. Dupa gustul meu, prea miros a plante. Adica cele cu galbenele miros, evvident, a galbenele ...e chiar mirosul ala al lor, care mie nu-mi place. Ma enerveaza ca le-a luat de la nemti si astia nu stiu sa scrie pe produse decat in germana. Je nu intelege nika ...Diseara incerc uleiul pt gravidute. In cutia uleiului am gasit si un pliculet de ceai cred eu, pt lactatie. Adica asta cred ca e , ca asa scria si pe ceaiul Humana pt lactatie pe care il beam eu. Si au o poza cu un bebe pus la san intr-un pliant, unde am dedus, vorbesc depre alaptat.
In rest, sotul a luat pt bubu hainute albastre, bleu ...el era ala care zicea sa nu imbracam copilul numai in bleu. Iar la capitolul jucarii, Arianna o sa fie tare incantata.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 32+
POZE CU PRINTESA
BEBE2
beatrice75 spune:
De produsele SANOSAN, ce parere aveti?
Mie tre sa mai imi soseasca 3 colete de la Amazon si tot astept
31+
ukume24 spune:
Corina ma bucur ca ti-a ajuns coletul. Ce repede a ajuns. dimineata ne-ai spus ca il astepti si acu ne descrii deja ce ai in el. Super.
28+ Luca Stefan
S-a intamplat minunea mult asteptata!
misticgirl spune:
Nu a fost nimeni la BabyExpo sau inca nu v-ati intors?
Claudia 31+ si Nicholas (25.11.04)
http://community.webshots.com/user/misticgirl
BraveGirl spune:
Fetele care luati produse Weleda din farmacii, imi spuneti si mie preturi, orientativ. Sunt curioasa cat sunt la noi. Sotul a luat produse pt bebe in jur de 10 euro/bucata. E mult mai ok pretul decat Mustela.
Beatrice, eu am ptrimit Sanosan si mi se par ok, dar le-am folosit dupa varsta de 1 an. Mie f imp mi se par cele de la inceput, cd pielea lor e f sensibila. eu l aArianna am folosit numai Mustela, de cand le-au scos de pe piata m-am reorientat si am mai incercat una alta. Acum o sa merg pe Weleda, dc vad ca ii/le prieste.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 32+
POZE CU PRINTESA
BEBE2
ana_o spune:
Beatrice, Bioclin e 100% natural. Lanolina pura. Se aplica pe san si nu necesita stergere, cand alaptezi. Citeste un review.
Ana
32+, viitoare mami de, David Ciprian
AMR 5 saptamani(sper eu)
ana_o spune:
Iubi a uitat de mine si de BabyExpo.
Ana
32+, viitoare mami de, David Ciprian
AMR 5 saptamani(sper eu)