Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (109)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Ana, se vede ca esti la primul bebe ...eu pe lenjeria Ariannei si baldachin am dat cam 1500lei, tot de la babycomfort. Si....imi pare rau sa te dezamagesc, e o porcarie nefunctionala. Lenjeria asta scumpa, contine aparatori, pilota cu husa si fata de perna. Eee..in functie de model, la primul nivel la care pui salteaua, aparatorile alea arata ca dracu, ca depasesc nivelul patului Iar sub pilota nu pui ever pe bebe, ca e mare cat tot patul. E doar de decor. Si cum bebe doarme mai tot timpul, o s-a admiri doar pana il pui pe bebe in patut cd il aduci acasa, ca apoi zau dc mai ai timp sa ii faci patul cu zorzoane, cd el doarme mai tot timpul.
Eu acum nu mai iau asa eva. Caut aparatori de 25-28 cm ca sa arate bine cd e salteaua pe primul nivel. Ca sa nu zic ca eu pe pat am dat 1050 si lenjeria era 770

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 32+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pissi78ro spune:

Girls, apropos de concediu prenatal. Chiar nu imi da cu 84 zile inainte? Eu asa mi-am facut calculul ca incepand cu 4 octombrie stau acasa. Vai, ce nashpa. Nu mai pot, psihic vorbind, sa ma mai duc inca 20 de zile, caci deja m-am programat sa plec.

25+ Roberta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lore76 spune:

mersi fetelor pt raspunsuri si idei
ana asa e , daca pt noi cheltuim enorm pe genti si incaltaminte, e normal ca pt primii nostri copilasi sa luam ce e mai bun (mai ales daca ne permitem)

Lore 27 + &

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

Beatrice,invitatia la Babyexpo este valabila pt o singura intrare. Sambata vei plati 10 Ron intrarea daca folosesti in alta zi invitatia.

Claudia 31+ si Nicholas (25.11.04)
http://community.webshots.com/user/misticgirl

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pissi78ro spune:

Ana_O - si noi ii cumparam tot ce ni se pare mai frumos (chiar daca sunt si scumpe unele). Ce sa facem, cum adica nu da bine? E primul nostru copil, pt noi am cheltuit tot timpul sa ne plimbam, sa calatorim, sa ne facem placerile, ar fi absurd sa ne apucam sa facem economie exact pt bebe. Siur ca o sa ne treaca in curand cand o sa vedem ce cheltuieli presupune Ursuleatza si o sa ne mai potolim, dar pana atunci... Eu zic ca e ok

25+ Roberta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

fetele asa e, dam pt bebe...eu de cd cu Arianna nici nu mai am chef de cumparaturi pt mine. Imi e asa drag sa cumpar haine de bebei ...dar cu patutul chiar mi se pare inutila lenjeria asta scumpa. eu chiar azi cautam un loc prin casa unde sa depozitez pilota Ariannei, ca ma tot lovesc de ea prin camera. De banii astia prefer sa iau cearceafuri de pat frumoase. ca si un cearceaf frumos, cu imprimeuri, e vreo 200 lei.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 32+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Matiz, Lore, la multi ani fericiti!!

Eu am gasit www.pentruele.ro/drepturile-gravidelor" target="_blank">aici toate cererile care se pot face inainte sau dupa nastere. Le stiam si de la prima sarcina, chiar sunt complete. Compensatia de 15% se poate depune oricand, la noi la HR o cer de la primul concediu prenatal.

Symo, e doar pregatirea uterului pt nastere, sunt contractii BH. Nu e nevoie sa iei ceva pt asta.

Legat de nasterea inainte/dupa termen eu am in jurul meu destul de multe cazuri care au nascut dupa termen, sau, dupa caz, dr le-a recomandat cezariana, dupa cum bine zicea si Alina.

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorin7774 spune:

Citat:
citat din mesajul lui pissi78ro

Girls, apropos de concediu prenatal. Chiar nu imi da cu 84 zile inainte? Eu asa mi-am facut calculul ca incepand cu 4 octombrie stau acasa. Vai, ce nashpa. Nu mai pot, psihic vorbind, sa ma mai duc inca 20 de zile, caci deja m-am programat sa plec.

25+ Roberta

eu stiu ca nu se da mai repede pentru ca exista riscul de a depasi 42 de zile din cele 126 si atunci e culpa medicului care a eliberat concediul...
eu mi-am luat marja 10 zile peste cele 42 de la DPN, pentru ca si daca depasesc, mai mult de 10 zile nu ma lasa nici un doctor sa stau...nu-si asuma riscul...

incearca asa calculul si vezi ce iese...e putin probabil sa nimeresti exact 84 cu 42...

-----------------------------------------
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu
28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Daca ajungeti in farmacii, uitati-va si la produsele Bioclin pentru ingrijirea sanului... comprese si lanolina. Sunt de exceptie, cine le-a incercat, s-a convins. Eu oricum foloseam toata gama pentru igiena intima, inainte sa raman ma uitam mereu, cu drag, la produsele destinate mamicilor si bebeilor. Parca au si un produs, doua, pentru bebe, dar nu-mi amintesc exact ce. Ah, iar pentru colici, neaparat Infacol. Fetelor, e testata treaba pe mai multi bebe. Cei care au fost "serviti" preventiv cu Infacol, nu au manifestat nicio crampa la stomacel. Inainte se procura numai din Anglia, acum au inceput sa aduca la Sensiblu si la Dona. Alt produs pe care e obligatoriu sa-l aveti acasa. Alegerea va apartine, dar in caz ca nu l-ati luat si incep bebeii sa aiba probleme, nu uitati de Infacol.
Copilul meu se intinde toata ziua, cateodata am impresia ca il vad iesind. Omul asta mic chiar nu doarme?! E treaz de la 7.30 si de atunci nu m-a "slabit" o clipa. Piersicuta Flubber, e clar...

Ana
32+, viitoare mami de, David Ciprian
AMR 5 saptamani(sper eu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Ana, e bine pt san sa nu folosim decat apa si eventual sapun baby Jonson.(unii nu-s de acord nici cu sapunul) Dupa alaptat, Garmastan!Atat!

31+

Mergi la inceput