Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (109)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

neata si de la noi!!

miruna chiar ma intrebam ce faci?! de nu ai intrat ieri. offf...cu colul asta..stai cumintica acum, baga multa odihna si lasa treburile...de acum important este sa fie bine pt tine si bebe......

am vb aseara cu o prietena care este pacienta unui medic de la Giulesti si i s-a spus ca saptamana viitoare s-ar putea sa se deschida maternitatea.

multi pupici la burtici!!

joann,mosulika,adipapazi ce faceti?? cum va simtiti?? fetelor voi stiti ceva de ele?? multa sanatate

30+ cu
si ingeras in ceruri

AMR 6 SAPT(pana la desfacerea firului=nastere)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniusamb spune:

Andreea, cred ca si pt mine este valabila listuta pentru spital ... Ca si eu tot la Elias nasc. Am sa intreb si eu pe 30 cand merg la control. pana una alta listuta mi se pare de bun simt, strictul necesar

32+ mami de Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Ratusca . Tot nu inteleg de ce nu mi-a facut cerclaj. Oricum am aceleasi interdictii, era mult mai linistitor. Dar asta e... am constatat ca mi se deschide colul cand stau cuminte, cand ma agit nu am nimic

Andreea, bafta! Ieri ajunsesm la cheltuieli colosale pentru clasa desi scoala este bine dotata. Noroc ca e invatatoarea normala la cap . Ai noroc ca ai scapat de uniforma, eu am cateva specimene care doresc cu orice pret uniforma. Oriunde am merge nu vom scapa de specimene. Eu tac la toate sedintele, sunt un fel de obiect de decor

Foarte buna listuta. Arhisuficienta. Si eu tot asa as trece doar ca la Municipal vata e mai importanta decat orice altceva.

Am uitat sa va spun ca am regresat cu kilogramele. Am DOAR +15 de la +17...sunt foarte nedumerita. Ieri cand am intrat pe usa dr. mi-a zis *Ah, mai avem putin si-l scoatem, ai 9 luni aproape...*. Cand a vazut pe fisa ca am 7 luni m-a trimis la cantar

Sunset, pe unde esti? Ieri mi-a confirmat dr. ca pana in 10mm ventriculii sunt perfect normali.

MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 32 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

Altceva ce ai mai luat? Pe mine ma intereseaza maruntisuri: biberoane, titine, cateva hainute???

Citat:
citat din mesajul lui fluturasha23

Buna dimineata! Va invit la o cu mult lapte.

Am fost si eu ieri la babyexpo pt maruntisuri. Mi-am luat centura pentru operatie cezariana (100 ron), are o pernuta cu samburi de cirese si una care se raceste la congelator. http://www.mastershop.ro/centura_sustinere_operatie_de_cezariana_ggp01.html

Mami fericita si implinita de Iulia si 27+

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Eu vreau sa nasc pe 30 nov, de Sf Andrei, deci cam 40 sapt. Pe 29 am termenul maxim cica. Oare oi putea tine pe bebe pana atunci?

Si eu vreau sa cump produsele Weleda. Fetele care le-au achizitionat deja cum vi se par. Noi pana acum am folosit prod Klorane. Cu Mustela nu i-a mers bine.

Citat:
citat din mesajul lui ral_eli

eu vreau sa nasc la 41 sapt
nu prea ma grabesc sa nasc, cu toate ca mi-e tare greu deja, pbosesc asa repede, nu pot respira , nu ma pot odihni; dar mi s-a pus pata ca nasc pe 6 dec , adika la 41 sapt

29+

Fericita mamica de Lorena Elena 07.11.2008 si 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

miruna poate colul tau este continent si din cauza asta nu ti-a facut..el probabil se deschide la efort si pt ca nu stai cuminte.......nu-i bine nici cu cerclaj pt ca si aici sunt riscuri...

30+ cu
si ingeras in ceruri

AMR 6 SAPT(pana la desfacerea firului=nastere)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirunam

Ratusca . Tot nu inteleg de ce nu mi-a facut cerclaj. Oricum am aceleasi interdictii, era mult mai linistitor. Dar asta e... am constatat ca mi se deschide colul cand stau cuminte, cand ma agit nu am nimic

Andreea, bafta! Ieri ajunsesm la cheltuieli colosale pentru clasa desi scoala este bine dotata. Noroc ca e invatatoarea normala la cap . Ai noroc ca ai scapat de uniforma, eu am cateva specimene care doresc cu orice pret uniforma. Oriunde am merge nu vom scapa de specimene. Eu tac la toate sedintele, sunt un fel de obiect de decor

Foarte buna listuta. Arhisuficienta. Si eu tot asa as trece doar ca la Municipal vata e mai importanta decat orice altceva.

Am uitat sa va spun ca am regresat cu kilogramele. Am DOAR +15 de la +17...sunt foarte nedumerita. Ieri cand am intrat pe usa dr. mi-a zis *Ah, mai avem putin si-l scoatem, ai 9 luni aproape...*. Cand a vazut pe fisa ca am 7 luni m-a trimis la cantar

Sunset, pe unde esti? Ieri mi-a confirmat dr. ca pana in 10mm ventriculii sunt perfect normali.

MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 32 +

Sebastian are uniforma, pantalon bleumarine si camasa alba plus un puloveras la iarna cu sigla scolii; fetitele au sarafan cu partea de jos in carouri si plisata. Ideea e ca i-am cumparat 4 camasi si cateva tricouri polo albe plus 2 perechi pantaloni si am scapat, nu mai imi bat capul in fiecare zi cu ce sa il imbrac.Mie imi convine cu uniforma.

Andreea, mami de baiat si 32+ cu

AMR 6 saptamani

asa creste bebelusa
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Andreea eu am nascut la Elias si iti recomand sa iei la tine tampoane facute din vata si tifon. Noua nu ne-a dat nimeni de la spital, deci totul am avut eu de acasa. Ba chiar iti va spune sa-ti cump si unele calmante in caz ca ai nevoie, deci nu te baza pe spital cu absolut nimic.

Citat:
citat din mesajul lui andreeacc

Buna dimineata!

Am uitat sa va povestesc ca miercuri l-am intrebat pe ginecolog ce trebuie sa aduc la spital (Elias) ptr bb si listuta este: hainute de scos din spital, bepanthene, sapun, crema si ulei de corp si cativa pampersi.

Iar pentru mama: halat, papuci si obiectele de toaleta plus trusa de epidurala; mi-a spus ca nu-i necesar sa aduc vata, tampoane si altele.

Cred ca depinde si de la spital la spital...

Beatrice, cand am avut si eu aceeasi nedumerire fata de livrare mi-au spus ca acum se fac livrarile cu DHL Economy si se livreaza la oficiul postal.

AMR 6 saptamani

asa creste bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

si pentru cele interesate de cercei era un stand http://www.cerceifetite.ro/

alexa1985 am mai luat cosmetice bubchen fara parabeni, eu le-am testat deja pe Iulia. Referitor la biberoane, tetine depinde ce marca te intereseaza. La avent (ce folosesc eu) nu aveau reduceri fata de alte dati. Hainute gasesti, dar nu mi s-au parut cine stie ce reduceri. Exista un stand de la Danina Line cu produse dintr-un bumbac fff moale, testate de mine si spalate de multe ori care s-au comportat f bine. Aveau cateva oferte inclusiv setul asta http://magiacopiilor.ro/hainute-pentru-copii-c-38/set-cadou-24-produse-p-119 In rest nu prea pot sa-ti recomand alte hainute caci nu prea m-am uitat fiindca eu am toate hainutele, buburuza mea nascundu-se in aceeasi perioada cu Iulia.

Mami fericita si implinita de Iulia si 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

Citat:
citat din mesajul lui Hera25

Andreea eu am nascut la Elias si iti recomand sa iei la tine tampoane facute din vata si tifon. Noua nu ne-a dat nimeni de la spital, deci totul am avut eu de acasa. Ba chiar iti va spune sa-ti cump si unele calmante in caz ca ai nevoie, deci nu te baza pe spital cu absolut nimic.

[quote]citat din mesajul lui andreeacc

Multumesc, Hera!

Si eu am nascut la ei acum 7 ani cu acelasi medic si tocmai ptr ca atunci a trebuit sa aduc vata, hartie igienica, ergomet si alte cele, am intrebat de aceasta data ca sa stiu ce sa pun in bagaj.S-or mai fi dotat si ei intre timp.

Eu oricum am cumparat deja vata si tifon, asa ca o sa le iau cu mine.

AMR 6 saptamani

asa creste bebelusa

Mergi la inceput