Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (109)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Da Andreea si Ergomet ne-a zis sa cump. Treb sa ma mai gandesc ce am mai luat la mine. Bine si trusa de epidurala e cea mai imp, din punctul meu de vedere . Si pompa pt sani iti trebuie. Mie cam din ultima seara au inceput sa se intareasca sanii si m-au pus sa ma mulg, normal cu pompa mea.Deci spitalul nu-ti da absolut nimic, decat serviciile, pe care si pe alea le-am paltit... normal.

Fericita mamica de Lorena Elena 07.11.2008 si 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Fluturrasha, centura aia este uitla numai dc ai cezariana? Mi se pare super misto. Ai idee din alte parti de unde se poate achizitiona?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Andreea e super uniforma. Asa mi se pare ok. Lor le-au facut insigne in loc de ecuson, sunt chiar reusite. Pentru unofroma vor insa costum, cu tot cu sacou, facut de firme de confectii. Eu nu am vazut nicio uniforma de genul asta care sa arate bine... si mai erau si 300/buc . Pai ii iau de la Zara si pace. Iar sacou la 6 ani... bleax.

Fetelor am o programare la HERGELEGIU pe 21 septembrie la ora 16,00 la Sanador Victoriei. Exista vreo doritoare???

MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 32 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

Tot de la Avent vreau si eu. Care le folosesti? BPA sau PES??

Citat:
citat din mesajul lui fluturasha23

si pentru cele interesate de cercei era un stand http://www.cerceifetite.ro/

alexa1985 am mai luat cosmetice bubchen fara parabeni, eu le-am testat deja pe Iulia. Referitor la biberoane, tetine depinde ce marca te intereseaza. La avent (ce folosesc eu) nu aveau reduceri fata de alte dati. Hainute gasesti, dar nu mi s-au parut cine stie ce reduceri. Exista un stand de la Danina Line cu produse dintr-un bumbac fff moale, testate de mine si spalate de multe ori care s-au comportat f bine. Aveau cateva oferte inclusiv setul asta http://magiacopiilor.ro/hainute-pentru-copii-c-38/set-cadou-24-produse-p-119 In rest nu prea pot sa-ti recomand alte hainute caci nu prea m-am uitat fiindca eu am toate hainutele, buburuza mea nascundu-se in aceeasi perioada cu Iulia.

Mami fericita si implinita de Iulia si 27+

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Dc body-urile de la Danina line scrie Nan pe ele, confirm si eu ca sunt super ok. Raportul calitate/pret e f bun. se comporta bine la spalat, gasesti si marimea 0 care merge mai ales la fetitele care se nasc in jur de 3kg, ca eu nu suport sa fie lalai hainele, sa atarbe mai ales la picioare. am luat si pt bubu, de la Miniblu.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 32+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui andreeacc

Si eu am nascut la ei acum 7 ani cu acelasi medic si tocmai ptr ca atunci a trebuit sa aduc vata, hartie igienica, ergomet si alte cele, am intrebat de aceasta data ca sa stiu ce sa pun in bagaj.S-or mai fi dotat si ei intre timp.
Eu oricum am cumparat deja vata si tifon, asa ca o sa le iau cu mine.

Andreea, mami de baiat si 32+ cu

AMR 6 saptamani

asa creste bebelusa
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care

Andreea nu cred ca sunt prea dotati, am o prietena care a nascut acum 3 luni si a cumparat de toate, inclusiv perfalgan (paracetamol injectabil) de la asistente - inchipuie-ti ca ramasese de la alte paciente si ele il vindeau mai ieftin decat la farmacie. In plus eu am fost operata acolo acum 3 luni de colecistita si cand am iesit din operatie a primit sotul meu o lista cu calmante - sa le cumpere de la farmacie (no-spa fiole, scobutil, perfalgan), asa ca e jale mare. Ca in toate spitalele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Hera25

Fluturrasha, centura aia este uitla numai dc ai cezariana? Mi se pare super misto. Ai idee din alte parti de unde se poate achizitiona?

Eu am luat-o de la standul http://www.sfinx-bebe.ro/ cu 100 ron, mi-au zis ca in Bucuresti livreaza gratuit pt o comanda peste 50 ron. Si mi-au zis ca ulterior mai e buna pt dureri menstruale, dureri lombare, in plus pernuta cu samburi de cirese (care e usoara) poate fi folosita si pt bebe in caz de colici sau dureri de burtica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Neata !

Azi e zioa cea mare-merg la baby expo. A venit ieri Pufescu in sfarsit-mi-a venit inima la loc! Sotie fara suflet ce sunt am facut decat 4 cartofi la cuptor in rest pt carne i-am zis sa cumpere el crenvesi sau carnati ce vrea ca io nu pot face nimic..S-a conformat saracu.

Miru saraca sa stai cuminte la pat gata cu efortu si iesitu. Cu bb ala prematur de 32s puate e mai bine ca sa o tie pe tratament ca lui ii va fi mai bine daca mai sta la caldurica..

Cu bagaju de spital eu zic ca e mai bine sa avem mai multe la noi si sa nu folosim decat sa ai nevoie pacolo. Imi amintesc ca la pranz imi adusesera supa si nu aviam lingura..Deci chestii elementare trebe. Despre Municipal vorbesc. Si la una ii zicea sa isi cumpere punga de urina si daca are lama de ras (o baga in 10min in cezariana!)

Hera ce e ala Ergomet ?

sugubina 28+ cu Puficele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lore1983 spune:

In primul rand vreau sa va multumesc pentru urarile de ieri si in al doilea rand va cer si eu un sfat: m-am stricat la stomac de ieri si de dupa amiaza am tot avut scaune moi . Ba mai mult acum am mai si varsat! Am incercat cu ceai de menta si banane dar se pare ca nu functioneaza. S-a mai confruntat cineva cu asa ceva?

25+ viitoare mami de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirunam

Sunset, pe unde esti? Ieri mi-a confirmat dr. ca pana in 10mm ventriculii sunt perfect normali.

yupiii sa dea Domnul sa fie bine eu ma mai duc la control abia la 32 sapt si atunci o sa-l descos mai mult pe medic

Legat de babyexpo m-am dus bou si m-am intors vaca aglomeratie, preturi destul de maricele adica la unele cosmetice erau preturi mai mari ca in hipermarket-uri ...desi am umblat pe acolo, am obosit peste masura si m-am intors acasa doar cu un biberon de la NUK si multa oboseala ...asa ca azi ma odihnesc si maine imi iau sotul si plec pe la magazine sa-mi cumpar ce-mi mai lipseste pt bebelina ca de babyexpo m-am convins

Azi ar trebui sa-mi vina patutul si salteaua de la bebedesign...sper sa vina ca daca nu i-am sunat saptamana asta de i-am zapacit frate cred ca oamenii astia nu trec prin criza si nu au nevoie de bani

Doamne ai grija si de noi 30+

Mergi la inceput